106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Akkor a sorozatokat ne nézd meg, ahol folyamatosan ezt csinálják.
  • Tikal #94651
    Star Trek: én amúgy már az elején elvesztettem a fonalat, mikor első szóra elindultak az ismeretlenbe csak mert valaki azt mondta: segítség, de lehet csak nem figyeltem eléggé és volt valami kurva nyomós okuk arra, hogy egy idegenért kockáztassanak több száz életet meg az Enterprise-t :D
  • LasDen #94650
    Final Fantasy XV - Az Ősök gyűrűje

Nagyon akartam, hogy ez a film jó legyen. De sajnos sikerült mellé lőni. Pedig milyen szem kápráztató látványt tettek le az asztalra. Hiába minden, ha a sztori, nincs jól tálalva. Az első ~40 perc unalmas expozíciós beszélgetések végeláthatatlan sora. Aztán mikor beindulnak a dolgok, akkor egy kicsit felpörög és élvezhetőbb lesz, de nem eléggé. Pedig Nix Uotan és társai egészen érdekes karakterek. A legjobban Crow tetszett azzal a minimális screen time-jával is. Ez az eldobom a kést és oda teleportálok elég fasza képesség, rohadt jól nézett ki akció közben.
    Még több animációs filmet ilyen látványvilággal...

6/10

Star Trek - Mindenen túl

A 2009-es reboot az egyik all-time kedvenc filmem. Nem tökéletes, hiba nélküli darab, de minden klappol és a helyén van a nagyszerű szórakozáshoz. Az első két részt a moziban láttam, de Khan a nagy hype és a mozis élmény után elég csúnyán hasalt nálam. Ez már a moziig sem jutott. És de jól is tettem... Ez sem volt egy jó élmény. Nemtom, a történet egyszerűen unalmas volt. Egy kicsit sem tudott megmozgatni, hiába volt látványos. Nagyon meh...

5/10

Rámférne már egy igazán jó film...
  • IMYke2.0.0.0
    "Új" Bourne film.
    Trágya.

54 perc ment belőle - de már közben is rosszul voltam a faék egyszerűségétől, az idegrángatásos kamerától, és az egykaptafa-tucat szereplőktől, meg az intelligens kompjuterektől.
    Az i-re a pontot az ügynöknő SMS-e tette fel a pontot = Shift + Delete.
  • kutyakiki81
    Doctor Strange

Nekem ez nagyon nem jött át. Valahogy túl sok volt ez a dimenzió dolog. Ami viszont jól működött, az a humor, meg a 2 bónuszjelenet.

3/10
  • LasDen #94647
    nov 28-án...
  • eksy
    Csak hogy ne legyen túl feltűnő, a cipő is idén jön, ha jól tudom:)
  • LasDen #94645
    Azt tavalyra jósolták, de így is elég közel :D
  • eksy

"A Cubs nyerte a világ kupát?":)
  • IMYke2.0.0.0
    Egynek jó lesz ez is. Mint a többi hasonszőrű.
  • LasDen #94642
    ebből sem kell több előzetest nézni azt hiszem...
  • bcrics
    Na akkor ezek utan ki vallalkozik a furesz filmek ujranezesere is?
    Ugyis jon nemsokára az uj rész...
  • LasDen #94640
    Rémálom az Elm utcában (2010)

Úgy látszik most ez az én keresztem. Csak addig bazirgálta az agyam, hogy bedobtam a törülközőt. Pedig már láttam, mikor először kijött. De hát ha semmire nem emlékeztem belőle, csak mikor Freddy alá gyújtanak, akkor ez van.
    Amúgy ugyanúgy szar, mint a többi. Csak annyi, hogy komolyabban veszi magát a film, legalábbis Freddy. Haley jó Freddy volt, komolyabbra vette a figurát, nem volt komikus oldala a karakterének, mint Englundnak. És hát Haley "adottságaiból" kifolyólag a maszkja is kellően rondára sikerült. Én jó színésznek tartom, de mivel nem igazán szépfiú, így a főszerepek többnyire elkerülik. Mindenesetre, itt nem vele volt a baj. Hanem minden mással, szokás szerint. Az mondjuk nem lett volna rossz húzás, ha kitartanak a bedobott ártatlan-e kérdés mellett. Sokkal többet adott volna a tragédiájának, ha pozitív karakterből fordul teljesen groteszk szörnnyé. De persze a múlt nem enged.
    Mellesleg eddig valahogy nem merült fel bennem, hogy Rooney Mara és Kate Mara testvérek. Mindkettőről hallottam, láttam már előtte, de valahogy soha nem kötöttem össze a kettőt. Film közbe volt időm utána nézni, elég komoly családból jönnek... :D Ja és hogy legyen egy pozitív is. A végén mikor kinyúl Freddy, az azért egy jó jelenet.

3/10
  • RelakS
    nekem az első is bejött :)
  • Tikal #94638
    Az első rész az szörnyen béna volt, ez jobb akkor?
  • DantszEE
    Melyik részét érzed baromságnak? Bár van tippem. Utána is néztem gyorsan a cápákkal kapcsolatos alapinfóknak, és azok szerint nem túlzott sokat a film.:)
    Nekem is összességében tetszett. Könnyed és rövid. És tényleg jó látni, hogy tudnak jó filmet is csinálni ebben a kategóriában a sok asylum szarság után. Helyenként még izgulni is tudtam a csajért és a sirályért is.:)
  • RelakS
    Jack Reacher: Nincs visszaút
    Ahhoz képest, hogy hogy lehúzták, szerintem jó film.

Viszont a moziba járó népek mióta lettek ilyen gyökerek. Egész végig villogtak a telefonok (SMS? Facebook?), a végén meg kerülgetni kellett a "véletlenül" leejtett kukoricás zacskókat
  • Kongy
    It follows egész jó lett. Első fele nagyon fosatós volt (számomra legalábbis), sajnos a végefele ellaposodik. De mindenképpen jobb, mint a 2010-es Elm utca remake.
  • LasDen #94634
    Freddy vs. Jason

Arra emlékszem, hogy egyik haverommal nagyon vártuk ezt a filmet. Mondjuk én nem tudom miért annyira, mert soha nem voltam olyan hatalmas horror fan. De lehet csak miatta :D Talán az első filmek között volt, amiket letöltöttem és méghozzá talán CAM-os formában. Akkoriban sem voltam annyira elalélva tőle, ahogy most sem.
    Szerintem jó ötlet volt összeereszteni a két ikont, főleg, hogy egész korrekt okot sikerült hozzá találni. Csak aztán leeresztett az egész. Klisé klisé hátán. Úgyhogy a történetről, történetvezetésről sok jót nem lehet elmondani.
    "- Ő Jason Voorhees a krityál tavi gyilkos.
    - Jaa, akkor már értem. Freddy feltámasztotta és ránk uszította, hogy majd mindenki őt gyanúsítja, így visszatérhet."
    Ejj bazmeg, gyorsan kikövetkeztetted semmi bizonyíték alapján. A főszereplő csaj többnyire idegesített, mert Brittany Murphy-nek néztem, mikor nem ő az. Bár mellesleg azért jó volt. Csöcsök azért folyton feltűntek, hogy nyomatékosítsák mit is látunk...

Amit jót el lehet mondani róla, hogy kettejük két csörtéje egész jól sikerült. Szépen darabolták egymást, de ez nem elég a megváltáshoz. A másik, ami az első Rémálom óta csak fejlődött az Freddy kinézete.

5/10

Még vacilálok, hogy holnap legyen-e a 2010-es Rémálom vagy skip. Meg most eszembe jutott az It follows. Még azt megnézem aztán egy időre végeztem a horrorral. Elég volt... :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.10.31. 22:15:07
  • LasDen #94633
    2010-ben készült egy új változat rendes verzióban. Mondjuk a felnőttek többségének a hangjával nem volt baj, csak a gyerekek robot hangjával.
  • Seten
    A mozifilmben konkrétan nagyon gyengék voltak a szinkronhangok.
  • Dynamic
    Szegény :( Sajnos már pár hete sejthető volt. Nagyon rosszul nézett ki.
  • stargatelost
    Finding Dory

Némó nagy kedvenc, de ez elég felesleges volt. Szar volt a forgatókönyv nagyon, deus ex Dory flashback, vagy deus ex polip, ebből állt a film. Ráadásul semmi ellenfél nem volt, a végén az autós rész pedig tök nem illett bele.

5/10
  • LasDen #94629
    Nic Cage sem lesz már a régi nélküle magyarul... :( Már a Bizalomban sem ő volt
  • CalebJoe
    Szerintem az egyik legjobb szinkronhang volt. R.I.P,
  • LasDen #94627
    hűt ez bizony szomorú... :(
  • AnuluWork #94626
    Meghalt Józsa Imre

Szinkron és egyéb szerepei
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:03:19
  • wesker24
    Nah Freddy Vs Jason a kedvencem na az egy igazán belevaló jó film volt, :D
  • Jim Morrison
    az sg nek a szerver üzemeltetése drága! post/1ft
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.30. 21:39:52
  • LasDen #94623
    Először úgy akartam, de aztán ez lett a vége. Tán baj? Zavarja a topik túl nagy forgalmát? :D
  • extra sensory
    Nem lehetett volna ezeket letudni egyetlen posztban? :D
  • LasDen #94621
    Rémálom az Elm utcában 6. - Freddy halála: Az utolsó rémálom

Te jó Wes Craven mi volt ez? Ez valami szörnyű volt. Még az eleje csak-csak, de miután Springwoodba értek onnantól elszabadult valakinek az agya. Mint valami rossz vicc, borzasztó. És itt már aztán volt mindenféle random démoni dolgok meg álmok ura meg fasz tudja mi. Az a videójátékos rész mi a halál volt? Förtelmes baromság, aminek nem tudták, hogy mi legyen a vége, ezért előhúzták a kalapból az első részt és újra kihúzták a mi világunkba. De a korábbiak alapján ennek ugyanúgy nem kellett volna, hogy nagy hatással legyen rá... de... ááh, zavaros az egész...

3/10

A 7. rész kimarad. Nem vagyok most kíváncsi erre a meta-sztorira. Már csak a Freddy vs Jason van hátra. Szép emlékek egy szar filmről... :D
  • rain70 #94620
    Már nem sok van vissza, most jön a "halála", a hetedikben meg a sokadik" feltámadás" és ott már meg se döglik már, mert utána már Jason-nal a péntek 13-ból is játszik egy meccset. Spelberg cápája hiányzott innen szerintem. Aztán a 2010-es remake, amit főleg Michael Bay fizetett és valami kegyetlen szar lett. Szerintem ennyi volt...
  • vérpocok
    Desierto

Az Usa-mexikói határnál migránsnak lenni nem leányálom, ezt hamar megtapasztalja az a csapat bevándorló is aki illegálisan akar bejutni az Egyesült Államokba.
    Egy önjelölt határvédő rasszista mesterlövész, és a rasszista kutyája kegyetlenül felforgatják szerencsétlen migráncsok életét. Ráadásul a sivatagban vagyunk és 50 fok van... én nem tudom elképzelni hogy hogyan lehet ebben a melegben hosszúszárú nadrágban és dzsekiben sprintelni.
    A kutya nagyon kemény, már csak miatta is érdemes megnézni a filmet, tán még veszélyesebb mint a vadász. Ami negatívum, hogy elég kiszámítható a film, és gyakorlatilag aprópénzből forgatták, viszont remekül tudja hozni a feszültséget és az izgalmat.

A fő tanulság pedig az hogy a mexikói határnál nem üdítővel és keksszel fogadják a hívatlan vendégeket, hanem ólommal... minden mennyiségben. 7/10
  • wesker24
    A Rémálom az Elm utcában sorozatból, csak az elsö 3 rész volt jó a többi egy nagy rakás SZAR, a 6-dik rész bűn rossz volt , sőt a 7-dik rész volt a legpocsékabb.
  • Kontrakcio

Utoljára szerkesztette: Kontrakcio, 2016.10.29. 21:14:17
  • LasDen #94616
    Rémálom az Elm utcában 5. - Az álomgyermek

Uh, most már kezd az agyamra menni. Freddy újfent visszatér valahogy, amit soha nem tudhatunk meg, újfent meghal az egyik túlélő még gyorsan az elején, hogy mindenki őrültnek nézze a csajt. A terhes para új volt, csak baromság. Kezd elég lenni Freddy faszságaiból...

4/10
  • LasDen #94615
    Rémálom az Elm utcában 4. - Az álmok ura

Erre is itt-ott emlékeztem, de a nagyja kiesett. Vagy nem is láttam, fogalmam sincs már. :D Részemről már kezd egy kicsit kifulladni a dolog, főleg Freddy folytonos visszatérésével. Értem én, hogy kell a pozitív kicsengés, de így hogy részről részre megöl mindenkit 1-2 ember kivételével, akik "megölik", de később visszatér, így a pozitív befejezéseket igazából nullázták. Persze tudom, hogy akkor nem tudhatták, hogy melyik lesz az utolsó rész, de kezd komikusba átfordulni, hogy minden részbe más és más módokon lehet Freddyt megölni. Majdnem mint Kenny...

5/10
  • n000rbi
    Django Unchained

Még csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem és azt kell mondjam, hogy zseniális lett. A
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "nem látok ki a kurva zsákon"
    jelenetet végigröhögtem, tipikus Tarantino, ahogy a zenék is. A második fele egy picit leült, de a vége kárpótol. Mindenképpen ajánlott darab!

8/10
  • Katalizátor
    Szép hosszú vélemény! Habár a javát az teszi ki hogy nehezményezed egy mese realitását. :)