1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #94634
    Freddy vs. Jason

Arra emlékszem, hogy egyik haverommal nagyon vártuk ezt a filmet. Mondjuk én nem tudom miért annyira, mert soha nem voltam olyan hatalmas horror fan. De lehet csak miatta :D Talán az első filmek között volt, amiket letöltöttem és méghozzá talán CAM-os formában. Akkoriban sem voltam annyira elalélva tőle, ahogy most sem.
    Szerintem jó ötlet volt összeereszteni a két ikont, főleg, hogy egész korrekt okot sikerült hozzá találni. Csak aztán leeresztett az egész. Klisé klisé hátán. Úgyhogy a történetről, történetvezetésről sok jót nem lehet elmondani.
    "- Ő Jason Voorhees a krityál tavi gyilkos.
    - Jaa, akkor már értem. Freddy feltámasztotta és ránk uszította, hogy majd mindenki őt gyanúsítja, így visszatérhet."
    Ejj bazmeg, gyorsan kikövetkeztetted semmi bizonyíték alapján. A főszereplő csaj többnyire idegesített, mert Brittany Murphy-nek néztem, mikor nem ő az. Bár mellesleg azért jó volt. Csöcsök azért folyton feltűntek, hogy nyomatékosítsák mit is látunk...

Amit jót el lehet mondani róla, hogy kettejük két csörtéje egész jól sikerült. Szépen darabolták egymást, de ez nem elég a megváltáshoz. A másik, ami az első Rémálom óta csak fejlődött az Freddy kinézete.

5/10

Még vacilálok, hogy holnap legyen-e a 2010-es Rémálom vagy skip. Meg most eszembe jutott az It follows. Még azt megnézem aztán egy időre végeztem a horrorral. Elég volt... :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.10.31. 22:15:07