1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #94650
    Final Fantasy XV - Az Ősök gyűrűje

Nagyon akartam, hogy ez a film jó legyen. De sajnos sikerült mellé lőni. Pedig milyen szem kápráztató látványt tettek le az asztalra. Hiába minden, ha a sztori, nincs jól tálalva. Az első ~40 perc unalmas expozíciós beszélgetések végeláthatatlan sora. Aztán mikor beindulnak a dolgok, akkor egy kicsit felpörög és élvezhetőbb lesz, de nem eléggé. Pedig Nix Uotan és társai egészen érdekes karakterek. A legjobban Crow tetszett azzal a minimális screen time-jával is. Ez az eldobom a kést és oda teleportálok elég fasza képesség, rohadt jól nézett ki akció közben.
    Még több animációs filmet ilyen látványvilággal...

6/10

Star Trek - Mindenen túl

A 2009-es reboot az egyik all-time kedvenc filmem. Nem tökéletes, hiba nélküli darab, de minden klappol és a helyén van a nagyszerű szórakozáshoz. Az első két részt a moziban láttam, de Khan a nagy hype és a mozis élmény után elég csúnyán hasalt nálam. Ez már a moziig sem jutott. És de jól is tettem... Ez sem volt egy jó élmény. Nemtom, a történet egyszerűen unalmas volt. Egy kicsit sem tudott megmozgatni, hiába volt látványos. Nagyon meh...

5/10

Rámférne már egy igazán jó film...