106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • GregSB
    Win98. Azóta megoldódott, Win restart után ment. De hogy hol ebben a logika? :)
  • a.carkey
    Min nyomod? W98, w2k? A mp 7.0 felett nem tudom miért, nekem sem ment. bár én a 9.0-ával szoptam meg, de azt írták mikor letöltöttem, hogy w98 alá IS.
  • GregSB
    Kcisit off leszek, dehéát végülis egy filmet akarok megnézni :)

Windows mediaplayer 7-et nem tudom full screenbe rakni. Nézet menü alatt ott van az opció rá, de szürke. Alt+Enterrel sem működik. Mi a rákot csináljak hogy működjön?
  • zakika
    panic room

megfogot mindjart az elejen, pedig nem vartam tole semmit
  • shaba23 #2330
    Most nézem az Ali G-t. Nagyon állat:)))
  • vizes
    Szombaton megnéztem az I Spy c. borzalmat.
    Vigyázat!!! Nagyon rossz!
  • a.carkey
    A Taxi 3-ban játszik Sly Stallone is! :)
  • VinylToy #2326
    A hétvégén volt a Thomas Crowne Ügy a TV-ben, még nem láttam szerintem egy nagyon jó kis film!
  • Blasta
    Ezt nem mondhatod komolyan, hogy a 2. rész túlszárnyalta az elsőt....
    Most komolyan! Tegye fel a kezét, aki szintén így érzi!!!!
    A 2. rész enyhén foglamazva is bugyuta volt, az elsőhöz képest. Már szánalom amit Luc bácsi csinál (tudom, nem ő rendezte 2.-t meg a 3-at csak producer). Túllőtt a célon! Ezek a helyzetek amik ezekben a filmekben vannak, 1-szer bőven elég volt, de 4-5 hasonszőrü filmben már igencsak gázos (Taxi 2, Wasabi, Yamakasi, Transporter).

Az első taxi még arányos volt. Nem voltak benne eltúlozva a hihetetlen autós akciók, meg a bugyuta poénok. Kiegyensúlyozott volt a film! Ez a 2-re kurvára nem mondható el! Olyan elemeket látunk, amiket anno 80-as években használtak a hálivúdi akcióvígjáték-rendezők...
    Ehhhh...
  • Sephi
    Nah addig nem nezzem meg a Taxi 3 mat amig nincs hozza magyar szinkron. Franciaul elvezhetettlen.
    De nagyon kivancsi vagyok hogy Luc bacsi mit muvelt mert a masodik resz erosen tulszarnyalta az elsot. Remelem ez igy lesz ebben az esetben is. Emlekezzunk csak amikor a Emilient mutasak a vegyesbolt kirakataban a kocsiba :))))

Vagy a kaliszuk beszolas amikor Daniel vezeti a fekete Peugout es szol nekik hogy fiuk ez szerintem csapda ok azert megis tovabb mennek es amikor mar megtamadtak oket birtam a " Berozsalok es tenyleg csapda" beszolast:))
  • a.carkey
    Fever Pitch - Fociláz - az HBOn. Nick Hornby regényéből. A könyvet anno olvastam, a zenéje is megvolt cdn, a filmet sehol sem találtam. Erre ma véletlenül(a Colin Firth miatt) kiszúrtam, hogy lesz az HBOn. Természetesen a "phasz címadó getzik" megint tanúbizonyságot tettek műveletlenségükről, miszerint könyv ritkán fordul meg a kezükben. Már a focilázzal is felidegesítettek, amikor magyarul ilyen névvel adták ki a könyvet, de az, hogy MOon több tízezer ember által olvasott és szeretett "Arsenal storyt": "Egy férfi, egy nő és egy focicsapat" címmel lássanak el, az már pofátlanság. Az ember azt hinné, hogy egy ismét egy "más" tucatfilm egy hülye amerikai kisváros "amerikai futball" csapatáról, ami pl. a legkevésbé sem érdekel, erre az egyik zseniális Hornby könyv filmfeldolgozása, amit csak a színész neve és a "brit vígjáték" megjegyzés miatt sikerült elcsípnem. "Bhassza" meg magát a yoo qurva anyja, a filmeknek címeket adó "kanna getziknek" ...
  • PResident Evil
    a la Boulet pedig egyszerűen keserűen nevetséges... a francia poénok... meg a szereplők... a franciákban azt csipázom, hogy nem 'izomagy' és 'hűdefrankójóképűcsákó' szinészeik van hanem hétköznapi arcok, de nagyon nyomják...
  • PResident Evil
    a szállítóval kapcsolatosan csak annyit szeretnék mondani, hogy a francia eksöntől többet vártam. mondjuk egy komoly bérgyilok filmet erre. a főhős lever 2*20 fő S.S. legényt egy buszon...
    pedig jól indult...
  • PResident Evil
    hmmm
    a 8 mérföld című filmet láttam ma...
    hmm...
    elég érdekes. ahhoz képest hogy egy életképet mutat be, elég nagy sikerre számíthat. amit kifogásolnák rajta hogy a film max. 5 szinhelyen játszódik le. ez azért elég sablonos lehet a vége felé.
  • CSOCSO
    röhelyes hogy a sortednek nincs flirata még...
  • a.carkey
    Baraka ...
    :( Grrrrrr, a billentyűzetnek ...
  • a.carkey
    Ez az a film - meg a Braka, Micorcosmos stb. -, amit mindenképpen moziban kell megnézni, mert igazából ott az igazi, "nagyképernyőn". Szerintem is szuper volt ...
  • Norbi2K
    vándormadarak cimű francia "természetfilm" :) nagyon jo volt, egy kis lazulás a sok kommersz szar után, amiknek nulla a tanulsága:)
  • a.carkey
    Szerintem a TheSofAF a legszarabb Clancy adaptáció. "Kevés" köze van a regényhez. Összekevertek benne mindent, hogy "Big" Bent hozzáalakítsák a szerephez. Csodálom, hogy Clancy papa belement. A John Clarkot játszó tejfeles szájú "más", meg katasztrófális volt. Phaszért nem lehetett a Clear and Present Danger színészstábját (Ford - Ryan, Dafoe - Clark, Archer - Cathy Ryan, Raymond Cruz - "Ding" Chavez - ő nem játszott, de kibaszott jó Chavez volt, kedvenc! - stb.) belenyomni a filmbe (legalábbis, aki a szerepe szerint a regényben is benne van)? Nekem abszolut nem tetszett. Ha a készülő Rainbow Sixbe is ezt a "más"-t teszik be Clarknak, a "Big" Ben miatt, "elbhasszák" a filmet. Raymond Cruznál jobb Chavezt és Willem Dafoenál jobb John Clarkot el sem tudnék képzelni. A TheSofAF egy összecsapott movie volt, amit vsz annyira megvágtak szept. 11. miatt, hogy ez lett belőle. Szerintem nagyon idegesítő volt, hogy a "Timeline"-t megkeverték, és ez rányomta a bélyegét az egész filmre. A könyv és a film kevés ponton találkozott. Képzeljétek el azt a lehetetlenséget, hogy a Two Towers után következik a The Fellowship of the Ring és megértitek miért nem jött be a film. Aki olvasta az eredeti Clancy könyvet - ami zseniális - az tudja miről regélek. Brrrrrrr ...
    Ha ez a keverés nincs és nem vagyok Clancy rajongó, tetszik a film, de ismerve az előzményeket, 10ből max. 4 pont. Ilyen alapon di Caprio is lehetett volna Ryan, vagy Horst Tappert nyomhatta volna Clarkot ... :)
  • Blasta
    Erre ott a feliratok.hu-n a feliratkérő, mellesleg én sem tudok hozzá feliratot! :-(
  • I.C.ram
    Nem tud valaki a Cube 2-hőz MAGYAR feliratot?? Mindenhol csak cseh meg szlovén felirat van.
  • Blasta
    eeeeeezt most méééé mondóóóód????
  • Blasta
    Nyilvánvaló, ahogy egy moziból kifelé sem hallhatod, hogy "húúúdejó boritója volt ennek a filmnek"....
    Mellesleg én filmre sem mondok olyat, hogy "hú de királyul néz ki"....

A zene az rendben van! Az tényleg nincs a könyvben! Majd ha elterjednek az e-book-ok, akkor lehet majd úgy olvasni, hogy egy kamera figyeli a szemedet, hogy hol tartasz és ahoz váltogtja a zenét, interaktívan!!! Na? Milyen vagyok?

Csak egyszer vennél már a kezedbe egy komolyabb, jobb könyvet (nem muszály kötelező olvasmánynak lennie, de azért képregény kizárva) és olvasnád el, talán rájönnél, hogy képes olyan élményt nyújtani, mint egy film! NEM JOBBAT, HANEM MÁST!!!
  • CSOCSO
    nembaj....:)de sajna ott nincsen olyan jo zene.. meg egyszer sem hallottam azt egy olvasotol hogy huuu de királyul néz ki az olvasmány:)
  • Sephi
    Ize most akkor az jon hogy Stand By es Initializing ?:))))))))))
  • Blasta
    Látod-látod!!!!
    Kéne olvasni is néha!!!!
    Jobb írók (ebbe Tolkien mindenképp beletartozik) ugyan olyan jól képesek leírni, hogy néz ki egy-egy karakter, mint a filmen látod! Sőt, néha még jobban is!
    Ettől olyan híres írok!!!!!
    Bizony!
  • CSOCSO
    nem olvastam JRR-t de szvsz nem írta le hogy hogyan néz ki egy elf vagy egy lofarkas... vagy igen?:)))
  • Csacsi
    Csocso: azokat a szereplőket nem ők találták ki, hanem Tolkien úgy cirka 50 évvel ezelőtt. :)
  • CSOCSO
    LOTR TTT

háááát mit is mondjak rola.....

szvsz néha nagyon mű és gagyi..cseresznyére baromira kevésszer éreztem a filmben ezt...főlag az ilyenek miatt mint amikor bejön egy ló a képernyőre és mindenki az állát keresi a földön hogy hűűű ez a mittom én kinek a lova..közben a zene ugy megy mintha az isten császkált volna be a filmbe...sztűn huhh meg haa...szal nekem ez nem nagyon jött be meg az ehhez hasonlok.. nemtudom miért...

Amugy a film mega király..baromi szép baromi jo...sajnálom hogy nem moziban néztem meg...
    állat dolgokat lehet egy ilyen filmben véghez vinni..olyan szereplőket találtak ki hogy jujj..főleg ezek a mászkáló fák tetszettek nagyon..mondjuk az olifántok és a farkaslovak sem az utcsók:)))
    szal én 10 pontot adok rá:)
  • a.carkey
    Én is bevégeztem a Ghost Ship c. filmet. Jól indult, aztán vmi nagyon-nagyon-nagyon nagy phaszság lett belőle. Megaszutyok a köbön. Kár érte. Logikátlan, idiótaság, szinte az egész ER játszott benne. 3 fő. 2 ismert, egy kevésbé.
    brühühü :'(
  • Blasta
    De nem akarunk!
    Én MINDENKÉPPEN a Cube2-ről akarok beszézni!!!!!
  • Sephi
    Ehh nah jo nem kell elmagyarazni:)) Lehet nyugodtan masrol is beszelgetni:))))
  • Sephi
    Nagyon ertekelnem ha valaki elmagyarazna nekem roviden a Cube 2 : Hypercube cimu filmet mert en semmit nem ertettem belole ... foleg a vegebol.
  • Alien!
    A Kapj el ha tudsz kibaszott jó...Főleg a kurvás jelenet, az mindent üt....:)
  • CSOCSO
    kapj el ha tudsz:
    nekem baromira tetszett...nem ezt vártam a végétől..meglepett
    S1m0ne..nah ez is elég jo volt.. a csaj tényleg baromi szép... csak ez a végén a gyerek dolog nem kellett volna..addig tök jo volt..de az ....mindegy ...jok voltak... lessétek meg őket

( s1m0ntól többet vártam azért...nagyon kiváncsi voltam mit tudnak kihozni belőle... de...más lett mint vártam...)
  • CSOCSO
    http://www.apple.com/trailers/independent/dc_studio/robota/

nagyon állat kis anim film lesz.. persze most a legszeb...már nagyon várom.... csak az animácios bemutatoban jobb lett volna az eredeti robocop zene mert ez a gagyi másolat nemjo:))))
    tényleg nem jön uj robocop?:) most hallgatom a themejét..valami isten ez a zene:)))
  • CSOCSO
    nah kurva keveset használ kaszkadőrt és olyan helyzetekben mikor repülöt kell vezetnie... meg ilyenek.. minden okosságot megcisnál még.. amugy szvsz ilyen idősen meg van neki engedve hogy legyen a zuzosabb jelenetekben kaszkadőrje.. én sem akarom hogy megdögöljön mert ő chan és most is át bírja ugorni a két házat stb...
  • CSOCSO
    Tuxedo:
    bár nem a szokásos Chan film de Chan miatt akkor ir király a film:) jobban várom a sanghai kidet:))) az tuti király lesz!!! ez az ember az isten:)
  • Blasta
    Catch me....
    Tetszett.
    Nem egy pörgős valami, de érdekes volt. Főleg az eleje...
    Csak Spielberg faszé nem tud 2 óra alatt filmet csinálni. Nem értem. Szerintem ez a sztori nem érdemelt ilyen hosszu történetmesélést. Másfél óra bőven elég lett volna szerintem.
    De, jó volt!
  • GregSB
    Másoktól is csak jókat hallottam róla, jövé7en tuti megnézem :)