1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • a.carkey
    Szerintem a TheSofAF a legszarabb Clancy adaptáció. "Kevés" köze van a regényhez. Összekevertek benne mindent, hogy "Big" Bent hozzáalakítsák a szerephez. Csodálom, hogy Clancy papa belement. A John Clarkot játszó tejfeles szájú "más", meg katasztrófális volt. Phaszért nem lehetett a Clear and Present Danger színészstábját (Ford - Ryan, Dafoe - Clark, Archer - Cathy Ryan, Raymond Cruz - "Ding" Chavez - ő nem játszott, de kibaszott jó Chavez volt, kedvenc! - stb.) belenyomni a filmbe (legalábbis, aki a szerepe szerint a regényben is benne van)? Nekem abszolut nem tetszett. Ha a készülő Rainbow Sixbe is ezt a "más"-t teszik be Clarknak, a "Big" Ben miatt, "elbhasszák" a filmet. Raymond Cruznál jobb Chavezt és Willem Dafoenál jobb John Clarkot el sem tudnék képzelni. A TheSofAF egy összecsapott movie volt, amit vsz annyira megvágtak szept. 11. miatt, hogy ez lett belőle. Szerintem nagyon idegesítő volt, hogy a "Timeline"-t megkeverték, és ez rányomta a bélyegét az egész filmre. A könyv és a film kevés ponton találkozott. Képzeljétek el azt a lehetetlenséget, hogy a Two Towers után következik a The Fellowship of the Ring és megértitek miért nem jött be a film. Aki olvasta az eredeti Clancy könyvet - ami zseniális - az tudja miről regélek. Brrrrrrr ...
    Ha ez a keverés nincs és nem vagyok Clancy rajongó, tetszik a film, de ismerve az előzményeket, 10ből max. 4 pont. Ilyen alapon di Caprio is lehetett volna Ryan, vagy Horst Tappert nyomhatta volna Clarkot ... :)