[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Fever Pitch - Fociláz - az HBOn. Nick Hornby regényéből. A könyvet anno olvastam, a zenéje is megvolt cdn, a filmet sehol sem találtam. Erre ma véletlenül(a Colin Firth miatt) kiszúrtam, hogy lesz az HBOn. Természetesen a "phasz címadó getzik" megint tanúbizonyságot tettek műveletlenségükről, miszerint könyv ritkán fordul meg a kezükben. Már a focilázzal is felidegesítettek, amikor magyarul ilyen névvel adták ki a könyvet, de az, hogy MOon több tízezer ember által olvasott és szeretett "Arsenal storyt": "Egy férfi, egy nő és egy focicsapat" címmel lássanak el, az már pofátlanság. Az ember azt hinné, hogy egy ismét egy "más" tucatfilm egy hülye amerikai kisváros "amerikai futball" csapatáról, ami pl. a legkevésbé sem érdekel, erre az egyik zseniális Hornby könyv filmfeldolgozása, amit csak a színész neve és a "brit vígjáték" megjegyzés miatt sikerült elcsípnem. "Bhassza" meg magát a yoo qurva anyja, a filmeknek címeket adó "kanna getziknek" ...