106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Coine, The A&O
    Kopasz Kutya

HBB...nagyon rull volt :)
  • Sephi
    Jo? Az a megszegyenites? En meg eletemben ennel gyengebb megfilmesetest egy konyv alapjan nem lattam!! Oszevisza van az egesz film! A konyvbol csak a nevek maradtak es maga az alap dolog hogy Abe Odadaja neki a terkepet es megtalaja a kincsem! Mi mas hasonlit? Juj de csalodott voltam!
  • CSOCSO
    én is ugy hivogattam egy csajt. hogy gyere lessük meg.... hát még jo hogy egyedűl itthon lestem meg..
  • a.carkey
    Kicsit más, mint a kör, de jó. "Monte Cristo grófja". A legújabb verzió. Látta vki, vagy itt mindenki csak "popcorn" mozikat néz?

: )
  • FREAK
    lol, bizony, nagyon ott van :DD

én meg néha bedőlök egy ilyen szövegnek, aztán meg csodálkozom, hogy mikor jön már az az ultrabrutálpara rész :D és nem jön :D
  • I.C.ram
    Ajánlom az ilyen értehtetlen film kategóriába a Mulholland Drive-ot. :)
  • Blasta
    Azt szokom bírni, amikor az ilyen kör féle "hűűűdenagyonkomoly" filmekről jönnek ki az emberek, arcukon a tettetett megvilágosodással és a "milyen komolyan megvolt csinálva" vigyorral, viszont úgy össze volt kuszálva, hogy ettől azt hiszik ez egy komoly film volt, kozbe csak el volt kúrva. De úgy érzik, tudják miről szólt. Csak épp a lényeg nem volt benne elmesélve. A MIÉRT!!!
    De azért bárki megkérdi tőlük, a válasz:
    NAGGGYON KOMOLY! NÉZZÉTEK MEG!
    :-)))
  • FREAK
    jaja, a Kör egy shit, az egyszerűen szét van bonyolítva, el van baszarintva

én a Sejtre mondtam, hogy nem sokan értik meg a filmet
  • CSOCSO
    értem a filmet...maga a filmszalag ami van benne már egy baromság idiotaság...fogadjunk te sem tudod miért van az a kazi miért van abban ez az stb...művészet:))) ilyen művészetet én is összedobok
  • FREAK
    Miért, érted??? Azt mondod káosz baromság, mert még nem voltak hasonló gondolataid, nem látod az összefüggéseket, és nem értékeled a művészi gondolatokat, vagyis NEM ÉRTED. Nincs ezzel semmi baj, ha mindenki értené, értéktelen gagyi lenne. Csak nem kéne egy olyan műalkotást fikázni, amit nem érsz fel ésszel. Valld be, hogy nem tudod, miről szól a film, és hogy ezért neked nem tetszik, de a "baromság" kicsit erős. Ilyen alapon baromság a matematika is, mert egy szinten túl már mindkettőnknek csak káosz baromság az egész, ugyebár... De az a pár ember, aki érti, tudja, hogy ennél nagyobb tudomány nincs a világon....

Máshogy kéne a művészethez hozzáállni.
  • nemcsakfél
    Lehet hogy ő a ludas a dologban..
  • CSOCSO
    mindíg ez a nem érted a filmet dolog.. ez akkora faszság mint a haverom hülyesége: akármi van a gépemmel: VÍRUS...
  • FREAK
    csak fél évig kéne füvezned, hogy megértsd a filmet, de nem akarlak rábeszélni semmire :)
  • CSOCSO
    :))))) nembaj én értem... nekem a sejt az mégidiotabb...
    full káosz baromság...
  • FREAK
    bazzeg de értelmetlenül tudok néha írni
  • FREAK
    hááááááááát.... azért a Sejt kicsit komolyabb, témában is meg megvalósításban is... Abban nagyon durva képek vannak, a tartalomról nem is beszélve (már technikailag durva, nem véres vagy ilyesmi)

ilyesmi nem sok van a Ringben, viszont sablon horror elemből annál több

belenéztem az eredeti japcsi verzióba, és ott még talán ül a sztori, de ez az amcsi verzió popcorn múvi lett
  • CSOCSO
    abban eggyet értek hogy lapos, logikai faszságokkal van tele de tinihorrornak nem nevezném annál több.. tini horoor = sikoly meg hasonlok)
    ez olyan mint a sejt.. elborult agy szüleménye az egész egy beteg film...
  • FREAK
    tök érdekes ez a dolog

én pont a Kör-ön nem bírtam izgulni, nálam már nem jönnek be az ilyen torz hullapofát ábrázoló gumimaszkok, meg a magától bekapcsoló tv, meg a kiszámítható, ijesztőnek szánt hangeffektek

talán a film vége előtt 10 perccel borzongtam meg, amikor a kiscsákó beizgult az anyja hülyesége miatt, és rádöbbentem, hogy NINCS VÉGE

de ezt leszámítva, unalmas, lapos és iszonyatosan sablonos tinihorror film az egész, tele logikai gerinctörésekkel

hasonló stílus, de ezerszer komolyabb filmek: Rossz álmok, Temetetlen múlt

na ezeken bírtam izgulni
  • CSOCSO
    hja és hogy ezen a filmen lehet legjobban félni a 6.érzék ota nah az nemigaz.. fele annyira nem féltem mint a JELEK en
  • CSOCSO
    Kőr ( The ring)
    mit is monodanék...valaki látta a Sejt et??? nah az is ilyen elborult világ mint ez..az se tetszett ez se tetszik..mondjuk ez a film jobban tetszett ebben azért néha félni...
    de többször nem fogom meglesni....

baromság
  • Sephi
    Tenyleg ismeri e valaki a Family Guy sorozatokat?
    Annyit elmondhatok roluk hogy rajzfilm es mesze veri a Simpson Csaladot mivel ebben sokkal jobb a humor es meg is lehet erteni :)
  • nemcsakfél
    KELJ FEL, KOMÁM, NE ALUDJÁL
    Szerintem elég jóra sikerült, bár voltak benne zavaros részek is.
    Az nagyon nagy poén volt, amikor egy hatágú,sárga csillagos emberkének mondják hogy serif..
  • Sephi
    Ha! Megneztem vegre a Labyrinth c. fantazia filmet mar gyerekkorom ota vadaszom vazz!
    Hat lehet akkor jobban teccet volna de aranyos volt es rohadt jok voltak az efektek es a babuk ahoz kepest hogy ez 1986 -os muvi vazz. Jah es George Lucas keze is benne volt ahogy olvastam:)
  • Coine, The A&O
    A kör (The ring)

jó volt, bár sok a logikai buktató, de kicsit padlózott a vérnyomásom :)
  • Dynamic
    Nekem a DivX-xCZ verzió van.Ahhoz működik.
  • Factor_007
    lehet nem ide tartozik de azért megkérdem:
    a Kocka 2-höz kéne felirat
    a feliratok.hun már leszedtem egyet de azt meg nem müködött
    elöre is kösz
  • Sephi
    Eloszor ez mesze nem treiler es egy filnek illik hogylegyen ertelme is ami ennek mesze nem volt. Ugy alajaban nekem is kurvara teccet de idegesitett hogy vegul nem ertettem semmit belole.

Lantee_ azert kicsit tulzol a 28 nappal kessobb tejesen mas mufaj es szerintem sokkal parasabb:)

Jah es megneztem a Friday After next-et... hat igen azert mar nem volt annyira jou mint az elso ketto resz.

Filmek amiket nem tudtam vegig nezni mert rohatul untam :

Riders
    Welcome To Collinwood
    Cityt by The Sea
    Knockaround Guys

Most eppen kaptam 4 giganyu Family Guy sorozatot es azzal vagyok el :)
  • Dynamic
    Ó ne már!Mindenki ezzel a "parázással" jön!Én személy szerint csalódtam a Ringben.Mindenki agyonfényezte, lehet, hogy ezért volt túl nagy az elvárásom.Én pl. éjszaka néztem a filmet egyedül, normális hangrendszerrel, de "parázásnak" legkisebb jele sem mutatkozott meg rajtam.Nem azért mert fasza gyerek vagyok,meg beleélő készség hiánya meg blabla, hanem mert az ilyen dolgokon, hogy a szörny kimászik a tévéből max. röhögni tudok.
    Ott volt pl. a Blair Witch.Abból csak egy részletet, láttam de nem is mertem megnézni.Vagy a Más Világ.Amikor éjszaka elkezdtek futkározni a szellemek és csak a padlódübögés hallatszott körülöttem, attól is kellően kész voltam...
    Miért?Mert ezek kellően hitelesek és sejtelmesek aminek szvsz sokkal, nagyobb lélektani hatása van, mint amikor direktben látvánnyal ijesztgetnek és még a sztori sem hihető.
    (Az más kérdés, hogy miután kiderült a BW-ről, hogy kamu, akkor már dögunalmasnak találtam)
  • zippofcy
    I Spy: sima "B" movie, Eddie Murphyvel. Szomoru hogy ujabban ilyenekben is szerepel, ennel azert jobbat erdemelne
    Az egesz filmben az egyetlen dolog ami tetszett: "Na es mit erdekel, amig nem megy be egy toll boltba" .. vagy vmi hasonlo
  • PResident Evil
    háj...
    most tegnap, azaz pénteken néztem meg a Kör vcímű filmet a moziban. Nem vártam sokat tőle, egy "szokványos" filmet vártam.
    de erre... olyat paráztam mint még thriller filmen soha. a barátnőmmel néztem, aki a parától elszorította az ütőeremet a karomban. nagyon félelmetes. a sztori egész jó, magával ragadó. sőt... csupa kérdőjel a film. nemtudod miért ő, miért úgy, és főleg az, hogy KI ? szal rád van bízva, azt gondolsz amit akarsz. az még semmi... mindenki várná a happy endet a végén amikor vége mindennek... a "szellemszörny" lelke megtérült, teste örök nyugalomra lelt... és itt vége is lenne... erre a mellékszereplő fiú kilyelenti: -Ő sosem alszik... és leszedi a főszereplő csávót... elég rendesen :D szóval tarogat meglepetést... aki nézni akarja az nézze meg, úgyis meglepődik, aki látta az véleményezzen...
  • CSOCSO
    http://hjrsoft.cjb.net
    ezt szedd le.. majd open subtitle mikor megnyitod kérdezi hány fps legyen..nyomj a 25 re és mentsd el..ennyi...
  • RelakSfromhome
    Most megy a Gremlins az RTL Klubon. Meg kell veszni rajta :DDD
  • shaba23 #2475
    Valaki tudna feliratot?
    Analyze.That.DVDSreener.XViD
    Jó a film? Az első része nagyon ott volt!!!
  • Demon
    Ez engem is érdekene.
    Az is jó lenne ha valaki lépésekben leírná mit kell csinálni a konvertáláshoz.
  • a.carkey
    Látta már vki a "Four Feathers" c. filmet (Heath Ledger) vagy bármelyik korábbi (1939, 1978) változatát? Az újnak nagyon Braveheartosra sikerült a csata része. Érdemes megnézni. Régebben láttam a Beau Bridges-Jayne Seymour féle változatot. Ez az új sem rossz. Aki szereti a "kosztümös" filmeket, az szerintem most sem fog csalódni.
  • CSOCSO
    küdd el emailemre visszaküldöm neked 25 fps esen
  • The Garrett
    az nem gond küld el nekem plz!
  • Guest
    Pedig pont azt akartam javasolni... Mi az, hogy nem csinálta meg?
    (Ja, és ugye ez nem A Cab for Three felirat?)
  • Sam
    Nekem van felíratom a Taxi 3-hoz, de a film 25fps -el megy. Míg a felírat 23.98 Fps re készült. Tudtok valami progit amivel át lehetne konvertálni? A SubAdjust v156 -al nem tudtam megcsinálni, 1xerüen nem változtatta meg.
    Előre is köszi!
  • Guest
    Csak egyféle van. A Cab for Three (egy chilei film) felirata valahogyan elterjedt, és most minden láma azt tölti fel a feliratok.hu-ra Taxi 3 feliratként...

Cab for Three: http://us.imdb.com/Title?0291507
    Taxi 3: http://us.imdb.com/Title?0295721