1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Ó ne már!Mindenki ezzel a "parázással" jön!Én személy szerint csalódtam a Ringben.Mindenki agyonfényezte, lehet, hogy ezért volt túl nagy az elvárásom.Én pl. éjszaka néztem a filmet egyedül, normális hangrendszerrel, de "parázásnak" legkisebb jele sem mutatkozott meg rajtam.Nem azért mert fasza gyerek vagyok,meg beleélő készség hiánya meg blabla, hanem mert az ilyen dolgokon, hogy a szörny kimászik a tévéből max. röhögni tudok.
    Ott volt pl. a Blair Witch.Abból csak egy részletet, láttam de nem is mertem megnézni.Vagy a Más Világ.Amikor éjszaka elkezdtek futkározni a szellemek és csak a padlódübögés hallatszott körülöttem, attól is kellően kész voltam...
    Miért?Mert ezek kellően hitelesek és sejtelmesek aminek szvsz sokkal, nagyobb lélektani hatása van, mint amikor direktben látvánnyal ijesztgetnek és még a sztori sem hihető.
    (Az más kérdés, hogy miután kiderült a BW-ről, hogy kamu, akkor már dögunalmasnak találtam)