1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PResident Evil
    háj...
    most tegnap, azaz pénteken néztem meg a Kör vcímű filmet a moziban. Nem vártam sokat tőle, egy "szokványos" filmet vártam.
    de erre... olyat paráztam mint még thriller filmen soha. a barátnőmmel néztem, aki a parától elszorította az ütőeremet a karomban. nagyon félelmetes. a sztori egész jó, magával ragadó. sőt... csupa kérdőjel a film. nemtudod miért ő, miért úgy, és főleg az, hogy KI ? szal rád van bízva, azt gondolsz amit akarsz. az még semmi... mindenki várná a happy endet a végén amikor vége mindennek... a "szellemszörny" lelke megtérült, teste örök nyugalomra lelt... és itt vége is lenne... erre a mellékszereplő fiú kilyelenti: -Ő sosem alszik... és leszedi a főszereplő csávót... elég rendesen :D szóval tarogat meglepetést... aki nézni akarja az nézze meg, úgyis meglepődik, aki látta az véleményezzen...