106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Élőszereplős filmek lesznek. -
igen. Mert zabálja a nép... -
Dumbo, Mulan, Lion King trióval mi a terv? Kidobni újra, mert nincs más ötlet, inkább lenyúzni a régiekről még egy réteg bőrt? -
van kb 7 cím rajta, amiben nem vagyok biztos, hogy kasszasiker lesz... a többi elég biztos -
Az elkövetkezendő 2 év Disney menetrendje:
-
Logan
Vontatott, hosszú road-movie, uncsi volt, nem tetszett.
5/10
Spider-man gyere haza
45 perc dawson és a haverok után történik is valami. Keselyű nagyon fasza karakter, jól van súlyozva, Vasember szokás szerint király. Jó szórakozás volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és Pepper nekem nagyon tetszik!
7/10 -
Playing by Heart (Szeress ha tudsz) 1998 IMDb
Kellemes meglepetés volt. Sean Connery-t én még nem sok komédiában láttam eddig..
-
Akra #96849 Majmok bolygója - Háború 9/10
Teljes mértékben elégedetten jöttem ki moziból. Kb. Erre is számítottam,hogy Cezar története így végződik majd. Nem egy kapkodós film, de eddigi részek se voltak azok. Örülök,hogy elkészítették ezt az előzmény trilógiàt.
-
Én nem tudom, csak tetszett simána film, persze biztos van ettől jobb, nem tudom melyik filmhez képest kinek kevés, nekem konkrét arconcsapás volt a mostani felhozatalban.... -
"Criminal Activities is the worst kind of Tarantino clone, one with no gas in the tank, and no clue about how to pull off Tarantino's swagger."
hmmm... -
És Jackie Haley rendezte :O Lehet akkor megér egy nézést a részemről is... :D -
Csalóka igen, meg a dobozképe alapján azt hittem valami középszerű lagymatad Jhon film, de kellemeset csalódtam, nem igazán értem ezt az IMDB 5.8-at, pláne a mai filmek tekintetében. :)
Az a baj a trailerrel így utólag, hogy nem sugalja azt, ami az egész film, és ami fordulatok vannak benne, nekem nagyon bejön, remélem lesz még több ilyen.
Mert manapság az a kategória van, amivel nem nagy a baj, az ELRABOLVA, megvédem a lányom kutyám kategória, ez kicsit átgondoltabb film...részemről magasabb szinten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.15. 11:26:10 -
Mondjuk engem a trailer nem győzött meg. -
"Criminal Activities"
BRUTÁLISAN JÓ, iszonyat rég láttam ennyire jó filmet.
Van poén benne, könnyed, fordulatos, izgalmas.
Néztem a neten 5.8 ponton áll, ez bakfity, tőlem legalább 8-at simán.....Iszonyat élvezetes film!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.15. 11:19:04 -
Billy Lynn's Long Halftime Walk
Mintha a Call of Duty: Modern Warfare elevenedne meg... elég komoly háborús dráma az Iraki frontról... a katonák a Dallas Cowboys futballstadionjában, a meccs nagyszünetében Beyoncé és a Destiny’s Child mellett állnak a színpadon, és Amerika úgy ünnepli őket mint valami pojácákat... mintha a háború csak egy show lenne... a sztorit itt kapjuk meg visszaemlékezések formájában... ami jó dolog, mert így elég éles kontrasztot mutat a háború pokla és aközött hogy mit gondol róla pár elhízott popkornt zabáló jenki suttyó. 7/10 -
Azért milyen jó éles váltás volt - legalábbis műfajában - az első rész után a második rész.
A trailerek megtekintése után már aggasztott, hogy itt a harmadikra elfogy a muníció és kvázi újra leforgatják a másodikat, ami így már vélhetően unalmasabb és gyengébb lesz. Úgy látszik nem sokat tévedtem. Oké miután megtörtént az ember/majom szembefordulás, nagyon sok újdonsággal már nem igazán lehet előrukkolni. Kár, mert már megvan a jegy. Na mindegy :)
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.07.14. 11:58:44 -
kutyakiki81 #96840 A Baywatch is ezt a vonalat akarta meglovagolni... -
War for the Planet of the Apes - 3/10
Ah de nagy csalódás :((( pedig mennyire vártam.
Az "okés" első rész és a "kurvajo" második után ez bizony a leggyengébb epizód lett.
- Egy kliséhalom, egyetlen kockája sem eredeti kicsit sem. Az összes jelenetét láttuk már más filmekben és az osszes karaktert is
- Az előző részek hibátlanul adagolták az epikus jeleneteket (első rész: csata a golden gate-en, gorilla vs helikopter ugye, második rész Koba karaktere vagy a "majom két géppuskával lóháton", de még sorolhatnám), ebbe egyetlen egy ilyen nem jutott!
- Amellett, hogy nincsenek epikus jelenetek, a film dögunalmas pedig nem kellene annak lennie, mégis az első óra után már húztam a szemöldököm, hogy "wtf ez az egész"
- Nem elég hogy unalmas de még nyálas és giccses is. Persze az előző részek sem kifinomult drámák voltak de valahogy nézhető szinten tartották a giccset. Hát itt nem sikerult, sajnos kínosan feszengtem többször is.
- És amikor azt gondolnád, hogy kellően unalmas a film és ideje valamivel jól felpörgetni, akkor képesek voltak bedobni az új "esetlen és vicces" karaktert!!!! Nem vicc, a film közepén érkezik a mi szíszrípiónk hogy kínosan humorosnak szánt jelenetekkel döngöljön még mélyebbre!
- Woody Harelson karaktere is egy klisé hegy, ő a kegyetlen geci aki ráadásul segg hülye is, gratulálok hozzá
A cgi nyilván párját ritkítja, de azért nem kicsit éreztem izzadtságszagúnak amikor a Weta animátorai a saját seggüket nyalogatva 20 centiről mutatják az egyik majom arcjátékát kb 1 percen keresztül. A karakter bámul a kamerába és ennyi, a srácok meg joggal büszkék a munkájukra mert tényleg A+ amit látunk, nade ez nem egy techdemo, lécci.
Azt hiszem a csodás CGI-n kívül nincs a filmben semmi említésre méltó, nincs egy emlékezetes jelenet vagy egy Koba-szintu karakter és a történetet is 100x láttuk.
Cézár oké de Őt már láttuk a korábbi filmekben és mindegyikben full oké volt, nyilván nem fogok már hátast dobni tőle illetve Serkis játékától.
Nagy kár érte, nem így kellett volna ezt a sorozatot lezárni. -
Mentol #96838 Szerintem is. Jól szórakoztunk rajta.
Viszont, az a JumpStreet... Na, az - szerintem - nagyon rossz volt (én nem is nagyon értettem, hogy hol vicces). -
Eddig az osszes Oats cucc nagyon fasza! Remelem nem fuccsol be a projekt
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.07.14. 00:02:37 -
Zygote (2017)
Ke-gyet-len jó... csak 23 perc, de így is oda-vissza alázza az Alien: Covenant-ot... szerintem...
Ilyen elbaszott kreatúrát se nagyon láttam még vásznon... és már arra is rájöttem miért olyan jó... mert nem akar egy kurva hosszú sztorit a-zól z-ig elmesélni, hanem kiragad egy szituációt egy válsághelyzetből, arra maximálisan ráfekszik és kurvajól megcsinálja. Respect.
9/10 -
-
Chips - Bukós szakasz:
Ez kellemes csalódás volt. Mint film, nem nagy durranás. Rengeteg ziccert kihagy.
De valahogy nagyon eltalálták a hangulatát. Kevés az ehhez hasonló élvezhető vígjáték mostanság. Bár nagyon sok múlt a 2 főszereplőn, és a SZINKRONON. Amilyen hangsúllyal nyomnak le 1-2 dolgot, már az megmosolyogtató.
Egyébként eléggé érződik, hogy a Jump Street filmek vonalán akartak próbálkozni. -
Prof William #96833 Nem vagyok oda a horror műfajért de a Cabin in the Woods örök kedvenc. Máig áldom a szerencsémet hogy tényleg csak úgy néztem meg hogy a tanácsokat megfogadva semmit sem tudtam azon kívül, hogy ez valami "Kanos fiatalok kurficra mennek a sűrű ötét erdőbe, majd valaki szépen nekiáll lehetelni őket" film.
Életem egyik legjobb filmes élménye volt. Ráadásul tényleg csak úgy dúskál az utalásokban. Nem is igazán horror ez, hanem valamiféle horror önparódia. -
Gru 3
Kevés volt a minion, ami jó. Tetszett ez a '80s beütés a gonosznál, azért ügyesen lefed az illumination több korosztályt is (hiszen az eccarvús fiatal célközönség szülei a 80-as években voltak gyerekek, nosztalgia kipipálva nekik is)
A zenék jók voltak, a poénok a fiataloknak szólnak inkább. A minyonok számomra már idegesítőek voltak, kb. értelmetlen volt a szerepük, csak tengtek-lengtek mint valami fogyatékosok. NA jó, azért volt 1-2 nem öncélú jelenet is velük. Folytatás tuti lesz a vége alapján, de vajon miért? Az biztos, hogy 1-2 filmnyi kraft még van a dologban, de szerintem úgy fog járni a téma mint anno a Shrek, kifullad a picsába. De úgylátszik hogy ez tovább bírja még lendülettel.
6/10
-
Mentol #96831 Betegek vagytok... -
Jah, liftes jelenethez most nekem is megjott a kedvem^^ -
Lacc 88 #96829 Ne már :D Nekem mindent vitt a film utolsó 15-20 perces brutál hentelése. Olyan rohadt sok rejtett horror arc van benne, hogy legbelül még meg is könnyeztem a sok utalást. Sokan szidják, hogy mekkora gagyi egy film, de én imádom :D Szegény Thor motoros incidense a másik nagy kedvenc momentum. Meg is nézem újra kedvet kaptam hozzá.
-
Cabin in the Woods
Az alapötlet egész klassz, ügyesen próbálják áthidalni a szokásos, megunásig látott horror kliséket. De aztán a film utolsó felére már elgurult a gyógyszere a készítőknek, valahogy nekem szétesett az egész, már nem tudtam hova tenni 1-2 történést, szóval emiatt annyira nem jött be a film. Mindenképpen kellemes szórakozás volt, csak az az utolsó negyed óra ne lett volna. 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.07.12. 21:36:47 -
ManoNegra #96827 Nekem is tetszett. -
[2017] - (imdb) - "Going in Style" / (Vén rókák) - 6/10
(2017.07.11) (97 perc, amerikai) - Comedy, Crime
Pazar szereposztás - Michael Caine, Morgan Freeman, Alan Arkin, Christoper Lloyd, John Ortiz, Matt Dillon
Több évtizede munkahelyükön dolgozó, ugyanannyi ideje barátságban élő 3 idős férfi hirtelen az anyagi csőd szélén találja magát, miután a cégük megszűnik amerikai dolgozókkal működni (helyette Vietnamba szervezi ki a munkát),
és egyúttal a nyugdíjuk is elúszik, Mikor egyikük háza is sorra kerül, betelik a pohár, és végül úgy döntenek, hogy visszaszerzik a jogos jussukat a banktól, ami megfosztotta őket mindenüktől: ehhez nem kell mást tenniük, mint kirabolni azt, és a pennyre kiszámolt nyugdíjukat "kivételezni" onnan.
A tervhez pedig szükségük lesz minden furfangjukra, erejükre, gyorsaságukra, és ismeretségükre --- igaz, ezekből meglehetősen szűkösen vannak...
//Részben jutalomjáték, részben önparódia, részben pedig szomorú bazári komédia volt az egész a színészek múltjának fényében... -
hapi #96825 ghost in the shell
8/10
jól szórakoztam, nem olvastam el miért is divat éppen fikázni, nekem bejött! -
"[2015] - (imdb) - "The Second Best Exotic Marigold Hotel" - 8/10
(2015.07.13)
"There's no present like the time."
Bájos, szentimentális, érzelem dús, az első percektől humoros (!) és elgondolkodtató utazás elmúlt és hátralévő életekről, időskori és fiatalkori szerelemről, barátságról. Női tollból, férfi rendezésében.
Az elmúláshoz közeli idős karaktereink mellett --- (színészeink - bámulatos könnyedséggel hozták amit kell) --- a fiatalok jó partnerek voltak. Az indiai akcentus (tamilish?), mellé az amerikai-brit angol és szófordulatok, az indiai zene és tánc, az egyszerű-de-nagyszerű történet --- (fiatal főszereplőnk idősek számára tervez hotelláncot kiépíteni, közben még az esküvőjére is készül, közben az ő és idős barátainak sorsa fordulatosan alakul) --- együtt szórakoztató elegyet eredményezett.
Könnyed kikapcsolódásnak tudom ajánlani. Én imádtam." -
The Best Exotic Marigold Hotel (Keleti nyugalom - Marigold Hotel) 2011 IMDb
Szóval (legalábbis nálam ez a helyzet) vannak filmek, amiken az első pillanattól az utolsóig kellemesen szórakozunk.
Ez most pont egy olyan film volt. Szokták mondani, ahány ember, annyi szokás. Ez igaz a film szereplőire is és ránk mint nézőkre is.
Előre szólok, aki a pörgős akciókat és izgalmas gyors kameraváltásokat kedveli, az el se kezdje ezt a filmet..
A Keleti nyugalom pontosan az a film, amire a címe alapján is számíthatunk: egy lazulós, nyugodt, humoros enyhén filozofálgatós film hét öregről, akik életük utolsó éveit egy csábító reklám miatt, Indiában a Marigold Hotel békés falai közt szeretnék leélni.
A lényeget ezzel gyakorlatilag fel is vázoltam, nincs se gyilkosság se megdöbbentő fordulat, minden már szinte előre kiszámítható, ennek ellenére valahogy mégis kellemes szórakozást nyújt.
Hétvégén felkutatom a folytatást is, amiben végre megtörténik majd az első részből hiányolt esküvő is a fiataloknak..
Aki töltött már pár hetet (vagy hónapot) idegen környezetben egy számára idegen kultúrában,
az szerintem díjazni fogja mindkét részt.
Ezt onnan sejtem előre (hisz még nem is láttam a folytatást) hogy úgy látom ugyanaz a csapat munkája mindkét film.
-
Death Note: Light Up the New World (2016)
10 év telt el az előző rész történései után, a sztori bonyolódik, megsokasodnak a halállisták... új pofákkal is találkozhatunk a halálistenek közül, de régi arcok is feltűnnek. Nem tartom sem jobbnak, sem rosszabbnak, mint az előző epizódokat, nagyjából hozta ugyanazt a színvonalat.
6/10 -
Én sem mondtam ,hogy kell, de szerintem kellemes film volt. -
[2013] - (imdb) - "Security" / (-) - 5/10
(2017.07.10) (87 perc, bolgár-amerikai) - Action
Biztos hasra kellett volna esni attól, amit Banderas karaktere az elején közölt a munkaerő közvetítő hölgyike katonai múltat firtató kérdéseire, de lövésem volt és nincs, hogy mennyire számít elitnek az az egység... ebből a szempontból, előélet nagyon vékony a történet.
A kis szemtanút szállító 3 autós konvoj mi a halál fütyijét keresett azon az elhagyatott útszakaszon?
A lényeg végül is az volt, hogy a lányka belerohanjon Banderas karjaiba, és azt követően a kerettörténetbe illő módon elhulljon pár mellékes szereplő.
Bandi bácsi valóban mutatott pár dolgot - de Wick bácsinak nem kell szögre akasztania a bakancsát a nagyon minimális költségvetésű bolgár-amcsi film miatt. -
Prof William #96819 Igen a megjelenés után hirtelen elég nagy csend lett körülötte. Sokan mondták hogy TELJESEN más a film, mint amit a trailer sugall. -
Inkább hallgattam volna rád..
Elég illúzióromboló volt, másrészről viszont újra minden a helyére került: újra nem kedvelem a szörfös filmeket
Viszont..
Fifty Shades Darker (A sötét ötven árnyalata) 2017 IMDb
Előre jelzem, az asszony rágta a fülemet, hogy ezt meg akarja nézni
Hol is kezdjem? Ami nem tetszett, az az, hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ha már egyszer a csaj az első rész végén "örökre" dobja a pasit, akkor mi a lótrabukkos fityfenéért megy bele mégis újra a viszonyba?
Meg a másik égbekiáltó baromság amit nem értek..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a faszba csak a második részben vette észre a szadista pöcsfej sebeit a mellén? Ezer éve megvan már neki bazzeg!
Ami tetszett, az a cicik meg a női formás popsi.
Most mi van? Én sem vagyok cukorból
Amúgy a film mondanivalóját fullra be tudták volna sűríteni az első rész utolsó negyed órájába nem?
És a végén meg mi volt az a..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..cigivel való fényképkiégetés? Akkor lesz egy fekete ötven árnyalata is, amiben a bosszúszomjas kirúgott pszichopata exfőnök is szadista bosszút áll majd? A slusszpoén meg az lenne, ha a csajszi mazochistává válna egy akkorát élvezne zárásként, hogy még én is leesett állal lesnék csak
Na jó. Inkább nem ajánlom senkinek aki még nem látta, vagy ha mégis muszáj megnéznie, legalább egy nő társaságában tegye.
Ugye nem kell részleteznem miért is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.11. 09:23:40 -
kutyakiki81 #96817 It comes at night (2017)
"IT COMES AT NIGHT ELŐZETES: ÜDVÖZÖLJÉTEK AZ ÉV LEGJOBBJÁNAK ÍGÉRKEZŐ HORRORJÁT!" olvastam az IGN-en. Szerencsére mindenféle trailer-t elkerülve tudtam beülni a moziba.
De a csalódás hatalmas volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film nem horror. Az a két ijesztőbb jelenet is csak álom. A sztori érdekelt az elején, de hamar unalmas lesz. Egy olyan óra után várod már, hogy végre bekeményítsenek, de az utolsó félóra sem hozz semmit! SEMMIT! És már jön is a stáblista...
És a lényeg!!! Kurvára semmi és senki nem jön este. Tényleg semmi!
A film után megnéztem az előzeteset. Remekül van vágva, igazán jól sikerült marketinges átverés
3/10