[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Inkább hallgattam volna rád..
Elég illúzióromboló volt, másrészről viszont újra minden a helyére került: újra nem kedvelem a szörfös filmeket
Viszont..
Fifty Shades Darker (A sötét ötven árnyalata) 2017 IMDb
Előre jelzem, az asszony rágta a fülemet, hogy ezt meg akarja nézni
Hol is kezdjem? Ami nem tetszett, az az, hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ha már egyszer a csaj az első rész végén "örökre" dobja a pasit, akkor mi a lótrabukkos fityfenéért megy bele mégis újra a viszonyba?
Meg a másik égbekiáltó baromság amit nem értek..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a faszba csak a második részben vette észre a szadista pöcsfej sebeit a mellén? Ezer éve megvan már neki bazzeg!
Ami tetszett, az a cicik meg a női formás popsi.
Most mi van? Én sem vagyok cukorból
Amúgy a film mondanivalóját fullra be tudták volna sűríteni az első rész utolsó negyed órájába nem?
És a végén meg mi volt az a..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..cigivel való fényképkiégetés? Akkor lesz egy fekete ötven árnyalata is, amiben a bosszúszomjas kirúgott pszichopata exfőnök is szadista bosszút áll majd? A slusszpoén meg az lenne, ha a csajszi mazochistává válna egy akkorát élvezne zárásként, hogy még én is leesett állal lesnék csak
Na jó. Inkább nem ajánlom senkinek aki még nem látta, vagy ha mégis muszáj megnéznie, legalább egy nő társaságában tegye.
Ugye nem kell részleteznem miért is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.11. 09:23:40