1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    War for the Planet of the Apes - 3/10

Ah de nagy csalódás :((( pedig mennyire vártam.
    Az "okés" első rész és a "kurvajo" második után ez bizony a leggyengébb epizód lett.
    - Egy kliséhalom, egyetlen kockája sem eredeti kicsit sem. Az összes jelenetét láttuk már más filmekben és az osszes karaktert is
    - Az előző részek hibátlanul adagolták az epikus jeleneteket (első rész: csata a golden gate-en, gorilla vs helikopter ugye, második rész Koba karaktere vagy a "majom két géppuskával lóháton", de még sorolhatnám), ebbe egyetlen egy ilyen nem jutott!
    - Amellett, hogy nincsenek epikus jelenetek, a film dögunalmas pedig nem kellene annak lennie, mégis az első óra után már húztam a szemöldököm, hogy "wtf ez az egész"
    - Nem elég hogy unalmas de még nyálas és giccses is. Persze az előző részek sem kifinomult drámák voltak de valahogy nézhető szinten tartották a giccset. Hát itt nem sikerult, sajnos kínosan feszengtem többször is.
    - És amikor azt gondolnád, hogy kellően unalmas a film és ideje valamivel jól felpörgetni, akkor képesek voltak bedobni az új "esetlen és vicces" karaktert!!!! Nem vicc, a film közepén érkezik a mi szíszrípiónk hogy kínosan humorosnak szánt jelenetekkel döngöljön még mélyebbre!
    - Woody Harelson karaktere is egy klisé hegy, ő a kegyetlen geci aki ráadásul segg hülye is, gratulálok hozzá

A cgi nyilván párját ritkítja, de azért nem kicsit éreztem izzadtságszagúnak amikor a Weta animátorai a saját seggüket nyalogatva 20 centiről mutatják az egyik majom arcjátékát kb 1 percen keresztül. A karakter bámul a kamerába és ennyi, a srácok meg joggal büszkék a munkájukra mert tényleg A+ amit látunk, nade ez nem egy techdemo, lécci.
    Azt hiszem a csodás CGI-n kívül nincs a filmben semmi említésre méltó, nincs egy emlékezetes jelenet vagy egy Koba-szintu karakter és a történetet is 100x láttuk.

Cézár oké de Őt már láttuk a korábbi filmekben és mindegyikben full oké volt, nyilván nem fogok már hátast dobni tőle illetve Serkis játékától.
    Nagy kár érte, nem így kellett volna ezt a sorozatot lezárni.