1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    The Best Exotic Marigold Hotel (Keleti nyugalom - Marigold Hotel) 2011 IMDb

Szóval (legalábbis nálam ez a helyzet) vannak filmek, amiken az első pillanattól az utolsóig kellemesen szórakozunk.
    Ez most pont egy olyan film volt. Szokták mondani, ahány ember, annyi szokás. Ez igaz a film szereplőire is és ránk mint nézőkre is.
    Előre szólok, aki a pörgős akciókat és izgalmas gyors kameraváltásokat kedveli, az el se kezdje ezt a filmet..

A Keleti nyugalom pontosan az a film, amire a címe alapján is számíthatunk: egy lazulós, nyugodt, humoros enyhén filozofálgatós film hét öregről, akik életük utolsó éveit egy csábító reklám miatt, Indiában a Marigold Hotel békés falai közt szeretnék leélni.
    A lényeget ezzel gyakorlatilag fel is vázoltam, nincs se gyilkosság se megdöbbentő fordulat, minden már szinte előre kiszámítható, ennek ellenére valahogy mégis kellemes szórakozást nyújt.

Hétvégén felkutatom a folytatást is, amiben végre megtörténik majd az első részből hiányolt esküvő is a fiataloknak..

Aki töltött már pár hetet (vagy hónapot) idegen környezetben egy számára idegen kultúrában,
    az szerintem díjazni fogja mindkét részt.
    Ezt onnan sejtem előre (hisz még nem is láttam a folytatást) hogy úgy látom ugyanaz a csapat munkája mindkét film.