106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nekem az bejött amikor jason összeolvadt a fémmel és mint terminátorrol ment hentelni :D
najo igazábol csak az tetszett hogy ennyire szar :D -
háát.. a csárli angyal 2.. az 3 pontos.. a jason x 1 pontot se érdemel!!! mondom.. egyszerűen nm bírtam nézni ekkora faszságot...volt részlet amikor röhögtem a filmen...pl amikor a lányokat veri az alvózsákban.. neeeeeee..nagyon fájt.. iszonyatosan bugyuta és szarul megvalósított film... minden percébe ble lehetett volna kötni.. ugy szar ahogy van.... m.u.500 al játszodik a film... kb... és még eg kurva teleporjuk sincs:)))))))))))))))))))))) -
Ramza #7315 Hááááát...mindkettő kb. 3 pontos film 10-ből :) -
akkor lesd meg a jason x et.. csárli angyalai kettő ahoz képest oscar film!!! -
a zene mondjuk jo volt, kb lejátszották egy fél prodigy albumot :D -
Ramza #7312 Ízlések és pofonok. -
felettébb -
A filmről nem tudok nyilatkozni, mert még az 1-et se láttam, az utóbbi mondattal viszont felettéb egyetértek! :-DDD Illetve nekem C.D. se jön be... :-DDD -
az egész film arrol szólt mint 15 videoklip egybevágása+a reklám közöttük :D
és még csak szépnek sem nevezném a lányokat :D lüszi lu bandzsa, dru natur randa, cameron diaz meg elmegy -
Ramza #7308 Valószínűleg ha leülnénk két spangli után, akkor ezerszer színvonalasabb forgatókönyvet és történetet hoznánk össze... -
Ramza #7307 Nem bizony.
Én megnéztem, és vicc az egész.
A lányok szépek, maga a film viszont akkora gáz, hogy HIHETETLEN! -
Akkor jól éreztem :-DDDDDD -
Én azt szánt szándékkal kihagytam!
Azt hiszem nem lett sokkal szegényebb az életem... :-DDD -
ilyen szar filmet rég láttam :D -
szoval csárli angyalai 2 

-
Cool! :-) -
Ramza #7301 Na akkor itt zárjuk le ezen a ponton! -
Eskuszom ezt vartam toled emberke :) Egy joindulatu valaszt!
Halgatok a tanacsaidra es ugy teszem hogy mindekinek jo legyen :)
-
na most fejezzétek be, mert kénytelen leszek visszatörülgetni, az meg unalmas :D
ha gond van ott a privát üzenet, szerintem senki sem kiváncsi 2 ember vitájára. -
"A logoval kapcsolatosan szeretnem megemliteni hogy meg szerencse hogy neked HYPER SZUPER logod van"
Ezt nagyon nem értem, mit keres itt???????????
"Ha nincs mozgalom akkor miert szolsz be?"
Mondom, hogy nem szóltam be! Hozzád egy teljesen normális üzenetet címeztem, ha valami nem tetszett belőle akkor idézz, mert KOMOLYAN nem megbántásból írtam.
Kérdezz meg bármelyik jóarcot, már elég rég nem vagyok aktív tagja a társulatnak, eléggé passzívan nyomom már. És nem vagyok benne semmiféle "szóljunk be mindenkinek" illetve "basszuk szét a topikokat" dologba sem.
Ami gondolom kiakasztott, az a Jano-nak címzett üzim volt. Ez meg már a Te szövegeidnek a folyományaként született. Eléggé viccesnek (értsd: szánalmasnak) tartottam ezt a "ne olvasd el az üzeneteimet" szöveget.
Mindegy, mint mondottam különösebben nem érdekel a dolog, de pláne a szentté avatott Coine úr prédikációi hagynak hidegen.
Én elismerem, hogy mostanában néha irónikus vagy szarkasztikus netán bántó stílusom van, amiért nem kérek elnézést senkitől. Ez van, ilyen vagyok én most. Amúgy nagyon nem ilyen vagyok, de jelen pillanatban ez esik jól.
Így érzem most jól magam, és a fórumon történtek -a múlttól eltérően- MARHÁRA hidegen hagynak már.
Sephi, arról sajna nem tehetek, hogy a filmelemzéseid és a kommentjeid kiborítanak. Ez van. Valszeg nem vagyunk egy szellemi hullámhosszon, de becsülöm benned, hogy nem vagy haragtartó és hogy a szívedre veszed a dolgokat.
Ígérem, hogy megpróbálom tűrtőztetni magam, de ez esetben Téged arra kérlek, hogy próbálj meg kicsit következetesebb lenni ha filmelemzésekről van szó.
Ennyi. Ha talizni akarsz, e-mail-en megtalálsz és lebeszélhetjük...
Téma off. -
Ramza #7297 Igen, az hatalmas, egy kicsit magának a stílusnak a paródiája ez a film.
Amúgy meg egy kalap szar :) -
Szal gyerekek nem tudom emlekeztek e meg a Telapu nevezetu Tim Allen muvira? Nos az nekem orok kedvencem volt es most megneztem a masodik reszt is es nagyon teccet :)) tudom dedo 1000-el de en ugybirom a Tim Allan humoras hogy rohogtem az egeszen:))) Kurva jo volt :))) -
LEgjobb mikor a csajokat berakja a hálózsákba, és veri őket a falhoz :D -
Sajnos. :/ -
Jason X.... 0pont!!!!!!!!! akkora fosadék hogy már fájt egy két jelenet........... -
Ramza #7290 Nyissunk egy síró topikot, ahol mindenki elmondhatja, hogy kit, mennyire, miért utál az SG-ről? -
Boldog 30. születésnapot láttam
Nagyon jó film
-
Az A&O a régesrégi UnrealTournament-es időszakból van (Xan a főellen nyögte be mindig), de ezt láthatnád ha rákattintasz, 2001-ből való, de te magadból indulsz ki ugye.
Már jó egy éve nem űzöm a ti stílusotokat, az utolsó bekezdésedhez meg nem kell kommentár, téged jellemet, vállaltad is. -
Én sPoilert mondtam!
-
SOILER
jano egy állat, és ha erre válaszol, tök felesleges kiirni hogy sopiler, mert ugyis elolvassa :D -
Szerintetek mennyire durva a Kill Bill?A barátnőmmel szeretném megnézni, de sajna majna nem bírja a trancsír filmeket.Tudomásom szerint a KB pont ilyen, csak azt nem tudom mennyire gyomorforgató:)) -
Ja és a lényeget ki is hagytam!
Sephi, ha gondolod, tényleg talizhatunk valamikor egy dumázásra, talán meg tudjuk egymást győzni, hogy te nem vagy az az IQ fighter aminek gondollak, és én nem vagyok az a folytonkötekedős geciláda aminek gondolsz...
Ahogy érzed. -
Na végre valami! Hozzátenném, hogy Sephi kollégához egyszer se szóltam már hetek óta.
Illetve a 7215-öt azt hozzá intéztem, de azt hiszem a hangnem teljesen normális volt. Nem akartam vitát. Sephi kolléga csodás eszmefuttatása és feláborodása váltotta ki belőlem az a szarkasztikus stílusu üzit, amit ISMÉT nem neki szántam.
Persze nem vagyok szent, és Sephinek is elmondtam magánban a véleményem, szal nem mentegetőzni jöttem.
A lényeg, hogy azt tartom gyomorforgatónak, amikor valaki ALPHA&OMEGA logó alatt felsőbbrendűnek érzi magát és papol literszámra, majd kijelenti, hogy senki sem az aminek tetteti magát, és a jóarcok a legnagyobb köcsögök mert csak kötekedni tudnak, amikor a tisztelt úriember is ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelött. Fasza.
Én körbeszarom, hogy kinek mi rólam a véleménye, éppenséggel az egész világ összes bajára ballisztikus ívben fosok, megvan a magam gondja, megvannak a magam bajai, és nem fogom vissza magam az olyan helyzetekben, amikor épp úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nem fogok bocsánatot kérni és semmitmondó "bocsi" üziket gépelni, mert marhára nem érdekel, hogy kik haragszanak rám itt a fórumon.
A jóarc társulatot meg már régóta hanyagolom, szal nincs itt semmiféle régi jóarc-póver meg "szóljunk be mindenkinek" mozgalom. -
Már megtaláltam! :D AM 180 a neve a számnak, az előadót nem tudom, de kurvajó az a játéktermi hang benne :D -
talán...
-
Hihe :) -
Hoggyasszonja'...Lehetőségeim a mai iccakára': NYiffacsuk ki a Billi' fiút; Rosszcsont fiúcskák 2; Setét farkas; Nagyon menő brigád (Elit alakulat 1-10); Stevanszíjjle és egal új filmje...
-
Most pedig nyomás gyónni!!!!!
-
Hali, most kezdődik az SG-n a kedd esti "Varázslatok- avagy hogyan csináljunk bolhából elefántot, és hogyan ugrasszuk azt rá minden errejáróra" című sorozat.... :)))
Mindenkinek "nagyon" ajánlom ... "könnyed, esti szórakozás" ez áll róla a TV újságban.
(a trailer alapján nálam 0,1/10) -
En is sajnalom oszinten nem akartam roszat neked. Latod ezt a vitat el lehetett volna intezni nyugisan egy sima bocsival is ....