1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    "A logoval kapcsolatosan szeretnem megemliteni hogy meg szerencse hogy neked HYPER SZUPER logod van"

Ezt nagyon nem értem, mit keres itt???????????

"Ha nincs mozgalom akkor miert szolsz be?"

Mondom, hogy nem szóltam be! Hozzád egy teljesen normális üzenetet címeztem, ha valami nem tetszett belőle akkor idézz, mert KOMOLYAN nem megbántásból írtam.
    Kérdezz meg bármelyik jóarcot, már elég rég nem vagyok aktív tagja a társulatnak, eléggé passzívan nyomom már. És nem vagyok benne semmiféle "szóljunk be mindenkinek" illetve "basszuk szét a topikokat" dologba sem.

Ami gondolom kiakasztott, az a Jano-nak címzett üzim volt. Ez meg már a Te szövegeidnek a folyományaként született. Eléggé viccesnek (értsd: szánalmasnak) tartottam ezt a "ne olvasd el az üzeneteimet" szöveget.
    Mindegy, mint mondottam különösebben nem érdekel a dolog, de pláne a szentté avatott Coine úr prédikációi hagynak hidegen.
    Én elismerem, hogy mostanában néha irónikus vagy szarkasztikus netán bántó stílusom van, amiért nem kérek elnézést senkitől. Ez van, ilyen vagyok én most. Amúgy nagyon nem ilyen vagyok, de jelen pillanatban ez esik jól.
    Így érzem most jól magam, és a fórumon történtek -a múlttól eltérően- MARHÁRA hidegen hagynak már.

Sephi, arról sajna nem tehetek, hogy a filmelemzéseid és a kommentjeid kiborítanak. Ez van. Valszeg nem vagyunk egy szellemi hullámhosszon, de becsülöm benned, hogy nem vagy haragtartó és hogy a szívedre veszed a dolgokat.
    Ígérem, hogy megpróbálom tűrtőztetni magam, de ez esetben Téged arra kérlek, hogy próbálj meg kicsit következetesebb lenni ha filmelemzésekről van szó.
    Ennyi. Ha talizni akarsz, e-mail-en megtalálsz és lebeszélhetjük...

Téma off.