[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na végre valami! Hozzátenném, hogy Sephi kollégához egyszer se szóltam már hetek óta.
Illetve a 7215-öt azt hozzá intéztem, de azt hiszem a hangnem teljesen normális volt. Nem akartam vitát. Sephi kolléga csodás eszmefuttatása és feláborodása váltotta ki belőlem az a szarkasztikus stílusu üzit, amit ISMÉT nem neki szántam.
Persze nem vagyok szent, és Sephinek is elmondtam magánban a véleményem, szal nem mentegetőzni jöttem.
A lényeg, hogy azt tartom gyomorforgatónak, amikor valaki ALPHA&OMEGA logó alatt felsőbbrendűnek érzi magát és papol literszámra, majd kijelenti, hogy senki sem az aminek tetteti magát, és a jóarcok a legnagyobb köcsögök mert csak kötekedni tudnak, amikor a tisztelt úriember is ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelött. Fasza.
Én körbeszarom, hogy kinek mi rólam a véleménye, éppenséggel az egész világ összes bajára ballisztikus ívben fosok, megvan a magam gondja, megvannak a magam bajai, és nem fogom vissza magam az olyan helyzetekben, amikor épp úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nem fogok bocsánatot kérni és semmitmondó "bocsi" üziket gépelni, mert marhára nem érdekel, hogy kik haragszanak rám itt a fórumon.
A jóarc társulatot meg már régóta hanyagolom, szal nincs itt semmiféle régi jóarc-póver meg "szóljunk be mindenkinek" mozgalom.