106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SzinesGeza
    "Majd holnap befejezem. "

Most ezt tényleg így? Meg sem nézed végig de azért már beírsz róla valamit? Irigylem a problémáidat, de tényleg! ;)
  • Kmarha
    Ma nem nekem találták ki a kvázi folytatásokat (rókabőr lehúzásokat)

The Lego Batman Movie

Túl erőltetett tanmese arról, hogy A család... meg a barátok.. Ami még talán nem is lenne baj, ha nem ennyire fapadosan, szájbarágósan, csakéskizárólagerrőlszólósan, rettentően unalmasan (minden 2. jelenet erről szól) lenne szó. Van benne poén, legalább 2-szer nevettem is, és pop kult utalásokkal is megszórták, de nem birtam egyben végig nézni.
    Ugyan ez az erőltetés igaz a látvány világra is. Értem, szép teljesítmény jól néz ki, de miért kell mindennek pörögnie, forognia, eszetlenül rohannia a képernyőn? Mind egy jó hosszúra nyújtott de unalmas tűzijáték.

Talán ha az első rész nincs, üthetett volna.

Guardian of the Galaxy vol 2

Majd holnap befejezem. Meguntam. A poénok itt teljes mértékben hiányoznak. A tanmese, megint csak a Család tanmese itt is megvan, valamennyire a fenti műnél azért konszolidáltabban. A szereplők az első rész szereplőinek egy elnagyolt karikatúrái. Valószínűleg pont az a kevés volt csak bennük, ami a vol 1-ben, vagy csak számomra nem működik ez a dimenzió bővítés. A főszereplőnk egy hisztiző nyávogó szappanopera szereplő lett, Rocket egy dühöngő de sikertelen tömegmészáros, Drax a szerethető egyszerű metafóranaivból egy sík hülye agyatlan lényé változott, a növérkék jajutállak jajdeszeretlek családi tanmesét adnak elő, a kalóz/csempész szereplő gárda pedig az első részt is túlszárnyaló, ócska Kémkölykök szintű túljátszott karikatúrákká alacsonyodtak.

Nem mondom, hogy az első rész annyira nagy volt, de azért az legalább egy szórakoztató hülyeség volt.
  • BaliBoy
    Power Rangers

Iparos munka, egyszer megnézhető. Azért gyerekként jobban tudtam rajongani érte. De mint tudjuk, azok a régi jó dolgok... :))
    Azért Becky G-t cafrangosra kef.. (most hallottam a Family Guy-ban)... khm... :D

Némi nosztalgia miatt: 6/10
  • Devv
    Ja igen, azok az amcsi verdák isteniek!
  • Calver
    abban a filmben maximum micimackó érdemelt volna bármit is.
  • El Gigante
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamelyik részben meghalt!
    Én már úgy is elégedetten jönnék ki a moziból ha másfél órán át vindiesel v8-asát kéne hallgatni ahogy szörcsölni az üzemanyagot!
    Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2017.08.14. 16:56:26
  • cobol
    Atom szőke. 6/10
    Kicsit többet vártam a filmtől,több akciót. De a lépcsőházi jelenet az tetszett rendesen.Theron kurva jó nő még mindig,és jól is áll neki az ilyen keményebb karakter.
  • Katalizátor
    Valóban az volt!
    Én is szerettem a filmet, annak ellenére, hogy néha túl "művészi" akart lenni. Nem is valószínű, hogy újra megnézem, de nagyon összerakott kis mozi! Lubezkinek meg már a trailer alatt mindenki odaítélte az oscart. Beszarás amit a faszi csinál.
  • Tyler1
    Ez mindaddig a kutyát nem érdekli, míg sorozatban nyomják az 1 milliárd dolláros bevételeket. És hollywood boldog, a rajongók boldogok. Annyira kínos azért mégsem lehet...
  • REALista
    Én is pont ma néztem meg.Eszméletlenül kínos volt, hatalmas lejtmenetben van a sorozat...
  • Devv
    A CSALÁD 8

Ez simán kurva jó volt, simán 8/10.
    Rock pipa
    Deckard tesók pipa
    Dízel pipa
    Theron pipa
    és mindenki pipa :D

De hol van Gal Gadot???

• Count Adyn
    Nekem annyi maradt meg a filmből hogy a csajszi éppen valami nyálas szonoklatba kezdett volna és le lett oltva egy "bitch please" el :D
  • Zephyr Retiring
    Most viszont én csalódtam egy picit. Végignéztem és akad bennem némi kétség a történeti hitelességgel kapcsolatban.
    Biztosan nagy vonalakban így történt mindez amit láttunk, de szinte biztosra veszem, hogy a hálivúdimúvi feeling miatt egy kicsit felturbózták az eseményeket. Már eleve kizártnak tartom azt is, hogy egy bölöm nagy medve ne tépje le a fejed, vagy minimum ne harapja át a torkod mielőtt otthagyna. De ha mégis életbe hagyna, akkor meg a sebeidből ömlő vérveszteség miatt dobnád fel a pacskert. S ha valami csoda folytán még ezt is túlélnéd, akkor viszont nincs az az isten, hogy egy 200 kilós b@szomnagy maci ki ne préselje belőled a szuszt, amikor rád esik..
    Közelebb lehetett a realitáshoz az, hogy valóban megsebezte a medvét a szerencsés szakállas és inkább a vérveszteség miatt a mackó dőlt rá mondjuk a lábaira vagy az alfelére végelgyengülésben, és ezért nem tudott elmenekülni, és így találtak rájuk a többiek...

Voltak benne izgalmas és unalmas jelenetek egyaránt, de azt már most leszögezhetem, hogy ennyire undorító és véres és gyomorforgatóan gusztustalan jelenetekkel tarkított filmet már régen láttam.
    És bízom benne, hogy mostanában nem is fogok.
    De azt el kell ismernem, hogy ha csak a fele igaz ezeknek a történéseknek amin Hugh Glass átélt, hát már az is szép teljesítmény.
    DiCaprio pedig annyira hitelesen adta át az játékával egészet, hogy a szobrocskában viszont mindenképp egyetértünk..
    Legyen miatta egy 10/8 és igyekszem is gyorsan elfelejteni ezt az egész hátborzongató sztorit..
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "Logan" / (Logan - Farkas) - 6/10
    (2017.08.13) (137 perc, amerikai) - Action, Drama, Sci-Fi

A Farkas (Rozsomák) megpihent, a kis farkas (rozsomák) meg továbbállt.
  • DantesHUN
    Kong. Ez a film...nem jó. Persze mit várok egy olyan filmtől amiben óriás gorilla van? De én sose tudtam azt a érvelést elfogadni, nem baj ha agyatlan a film mert látvány film. Nem. Attól hogy valami látványfilm nem kötelező debil agyatlannak lennie. Persze nem irodalmi mélységeket várok el, de ha már azt eléri a film hogy csak utána, pláne csak második megnézésre esik le, hogy ez a jelenet hülyeség, ez a sztori butaság, ez a szereplő de nagy baromságot csinál és mond, az már egész jó, mert elsőre a film leköt annyira, hogy ez nem jut eszembe.
    De itt mindez elsőre eszembe jutott. Hiába egy rakás nagy név: semmit se csinálnak. Észrevehetetlenek. Talán a II. vh-s veterán aki mutat valamit. Ok, Samuel. L jackson meg ezt a sablonfaszagyerek katonát hozza a kisújjából. A többiek...kik is voltak? Mit is csináltak? Mi is volt a filmben? Nagy majom és akkor zúz és akkor valami helikopter és valami fura bennszülöttek.
    5/10

Galaxis őrzői 2
    Több a humor. És jól működik. A szereplők jól működnek. De hát ez megvolt az első részben, ez nem nagy meglepetés. Az új szereplők is jól illeszkednek be. A képi világ pazar. A történet: olyan semmi. Olyan érzés, ismételten csak azért van hogy legyen egy köztes film addig, amíg elnem jön a Marcvel Univerzum fő csatája, és el nem jön Thanos. Addig meg alibizunk itt.
    Oké család. Meg oké fater. Meg Kurt Russel.
    A vége meglepő volt a humor után meghúzták azt hogy gyakorlatilag feláldoznak egy szinte főszereplővé előlépett karaktert. Szóval több lett mindenből, a gonosz karakter jobb színész mint megutóbb,de mégis olyan alibizés. Olyan összekötő film. Így mégis csak kevésbé jó mint az első rész.
    7/10
  • CSOCSO
    Shin Godzilla

Nincs bajom a japan filmekkel de ez nagyon idegesito volt szamomra. Rengeteg szuper kozeli felvetel mindenkinek a pofajarol. Mindenki a kameraba nez mikor dumal. Rengetegen csak hadarnak barmifele hanglejtes nelkul. Sehol egy epkezlab karakter. Egyedul a szep japan csaj nezett ki ertelmesen. Ezenkivul mindenki ronda meg kocos fogu.
    legyen 4/10. Nagyon kozel alltam, hogy kikapcsoljam. Szinte sajnalom ra az elpazarolt idot.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.08.13. 06:10:48
  • IMYke2.0.0.0
    "[2015] - (imdb) - "The Revenant" - 9/10
    (2016.03.26) (157 perc, amerikai)

Volt már ennél jobb filmje Leonak? Volt.
    De akkor is megérdemelte a szobrocskát. Feszült, kemény film, férfias munka volt.
    Hardy is jól nyomta.

Köszi srácok:
    "
  • Zephyr Retiring
    The Revenant (A visszatérő) IMDb

Bevallom picit félretettem, de nem azért, mert nem tetszik.. csak a mai nap után (egy tejfakasztó bulin jártunk, ahol az emberi lét egyik legnagyobb csodáját nézhettük meg kislány lett és Dóra névre hallgat) szóval ma egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy egy olyan filmet nézzek, amiben már az elején lemészárolnak egy rakás embert, 10 perc múlva meg egy hatalmas medve marcangolja DiCapriót..
    De folytatom majd és csak aztán pontozom, ha a végére értem..eddig minden f@sza, csak épp ne ma nézzek ilyet..
    Keresek valami könnyedebbet ma estére. Amúgy aki látta már, annak tetszett?
  • Shep
    Hát A fal tényleg jobb film, mint az Akna, ez utóbbiban túlzásba vitték a dármát, ráadásul onnantól kezdve, hogy a néger fazon megjelent világossá vált, hogy
    valójában tök feleslegesen áll ott mehetne tovább
    . Na meg A fal jóval hihetőbb volt.
  • Tikal #97158
    hiszen aa végén kiderült, hogy mindenki bérgyilkos :DD
  • kutyakiki81
    Annabelle 2.

Jobb mint az első, de nem túl eredeti,láttunk már számtalan ilyet.
    A stáblista közben és után is pluszjelenet.

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Na, és akkor nézd meg a videót, amit LasDen linkelt...
  • Dynamic
    A #97147 kommentelőre írtad, hogy Jackie mondta.
    Én ARRA a kommentre értettem, hogy kicsit vicces ha Jackie ilyet mondott, hogy "az ázsiai filmeknél látni ahogy betalál az ütés és tényleg azt érzed, hogy ezek szarrá verik egymást", mert az ő filmjei pont nem ezt igazolják.
  • IMYke2.0.0.0
    "Az érdekes lenne"

Segítek, mert látom rosszul ment át a "//" utáni rész: nem Jackie-ről írtam.
  • Dynamic
    Az érdekes lenne, mert Jackie filmjeiben is ugyanolyan súlytalanok az ütések. Sokszor ordít, hogy meg sem ütik az ellenfelet. Ezért varázsolt el anno az Ong Bak a sok műverekedés után, ott már igazi letaglózó ereje volt minden mozdulatnak. Nem érezted, hogy luftokat ütnek, vagy mellé rúgnak,
  • LasDen #97152
    The Fate of the Furious (Halálos Iram 8)

Idiotizmus a csúcsra járatva. De a Rock-Statham kettős jó volt...

nincs kedvem értékelni/10
  • LasDen #97151
    témába vág
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy emlékszem, hogy Jackie mondott ilyet.

//Nekem az ázsiai semi/full contactos filmek többek között ezért is jönnek be. Amerikai filmekben szinte már nem is látni ilyet - amelyikben akad ilyen, azt meg már az Isten talpáig magasztalják, mert olyan "kemény"... Ázsiában meg ez a hétköznapi... (meg a rengeteg forgatási sérülés)
  • SzinesGeza
    The Mummy (2017)
    Jó színészek ide vagy oda, harmatgyenge a forgatókönyv.
    Tudja valaki, hogy terveznek hozzá folytatást?
  • Shep
    Valamelyik nap újra megnéztem az Alient éstovábbra sem értem a második Alien hogy is jött létre, hiszen emberünk akiből elvileg kikelt folyamatosan beszélt és egyből leágta róla a másik az arctámadót. Namármost elég nehezen tudom elképzelni, hogy amíg ment a nyelőcsövén lefele az embrió ő tisztán és érthetően tudott beszélni, kiabálni. Na de mindegy nem ettől lett rossz a film :)
  • Shep
    Talán Jackie ,vagy Donnie Yen de az tuti ,hogy valamelyik nagy ázsiai akcióhős magyarázta egyszer, hogy míg az ázsiai filmeknél látni ahogy betalál az ütés és tényleg azt érzed, hogy ezek szarrá verik egymást addig az amcsi produkciókban a vágások olyanok ,hogy nem látod ahogy a kontakt létrejön és emiatt a verekedések kevésbé hitelesek, aminél egyik fő okot a rövid forgatási időnek tulajdonította. Ázsiában addig próbálgatják amíg nem sikerül a Föld túlsó oldalán meg egyszerűen megoldják vágásokkal. Hogy aztán kinek melyik tetszik jobban, az csak egyéni ízlés kérdése. Mindenesetre szerintem dícséretes ha a színészek rákészülnek és sok akciót maguk vállalnak be.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.11. 16:49:35
  • LasDen #97146
    Részletesebben. Nem full felesleges. Az hogy van egy film, ami veszi a fáradtságot és energiát, hogy létrehozzon ilyen akció jeleneteket, az csak dicséretes lehet. Természetesen a film összességében lehet gyenge, de ez az akciók minőségéből nem von le. Viszont nem is kell minden filmnek ilyennek lennie, hisz az csak elrontaná az élvezeti értékét.
    Az hogy más filmekben kevesebb energia jut erre pedig nem feltétlen baj. Statham B-filmjeinek akció jelenetei sem túl emlékezetesek, de nem is rosszak. Már amelyik. A lényeg, hogy ne legyen szanaszét vágva, hogy követhetetlen és érthetetlen legyen. Mert rángatni kell a kamerát és ütésenként vágni egyet, mert akció jelenet, feszesre kell venni a tempót. Jó példának ott van a BvS warehouse jelenete, amit még olyanok is sokra tartanak, akiknek a film maga nem tetszett. Abban is rengeteg vágás van, viszont minőségi munka.

Egyik sem jobb v rosszabb a másiknál. Az a lényeg, hogy hozzáértő kezek használják. Akkor jó lesz ez is, az is. Ha valami jó és minőségi azt el kell ismerni, és nem fikázni, mert a film szar volt.
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #97144
    Hát igen. Egy szarrá vágott verekedés és lövöldözés az mindig sokkal jobb, mint egy jól megkoreografált...
  • CSOCSO
    Full feleslegese volt ennyi energiat elpazarolni. Egy Jason Statham filmben faszabb verekedesek vannak es fele ennyit nem gyakorol. Az egesz lovoldozes meg szanalom volt.

SEMMI nem maradt meg a filmbol bennem. Egy epkezlab mozzanat, verekedes vagy lovoldozes. Csak arra emlekszem, hogy mindenki mindenhol bergyilkos es kulon dimenzioban elnek mert a korulottuk elo emberek kb le se szarjak mi tortenik.
  • El Protector
    volt melója rendesen :)
  • LasDen #97141
  • Jim Morrison
    másfél órás marvel filmmel stan leevel a főszerepben akarnak majd bankot robbantani, most a ködösítés megy. apukám marvel nagy főnök, ő mondta :[
  • LasDen #97139
    az ő szerepe a cameo. A többi csak belemagyarázás...
  • tigeroo
    egyes teória szerint stan lee a "one-above-all" a marvel univerzumban, azért van ott mindenütt. a watcherekkel csak "beszélgetett", humoros formában faképnél hagyják, de gyakorlatilag ő is felettük állhat. de ez is csak teória. szerintem is inkább a the one above all az ő szerepe a filmekbne.