1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Ma nem nekem találták ki a kvázi folytatásokat (rókabőr lehúzásokat)

The Lego Batman Movie

Túl erőltetett tanmese arról, hogy A család... meg a barátok.. Ami még talán nem is lenne baj, ha nem ennyire fapadosan, szájbarágósan, csakéskizárólagerrőlszólósan, rettentően unalmasan (minden 2. jelenet erről szól) lenne szó. Van benne poén, legalább 2-szer nevettem is, és pop kult utalásokkal is megszórták, de nem birtam egyben végig nézni.
    Ugyan ez az erőltetés igaz a látvány világra is. Értem, szép teljesítmény jól néz ki, de miért kell mindennek pörögnie, forognia, eszetlenül rohannia a képernyőn? Mind egy jó hosszúra nyújtott de unalmas tűzijáték.

Talán ha az első rész nincs, üthetett volna.

Guardian of the Galaxy vol 2

Majd holnap befejezem. Meguntam. A poénok itt teljes mértékben hiányoznak. A tanmese, megint csak a Család tanmese itt is megvan, valamennyire a fenti műnél azért konszolidáltabban. A szereplők az első rész szereplőinek egy elnagyolt karikatúrái. Valószínűleg pont az a kevés volt csak bennük, ami a vol 1-ben, vagy csak számomra nem működik ez a dimenzió bővítés. A főszereplőnk egy hisztiző nyávogó szappanopera szereplő lett, Rocket egy dühöngő de sikertelen tömegmészáros, Drax a szerethető egyszerű metafóranaivból egy sík hülye agyatlan lényé változott, a növérkék jajutállak jajdeszeretlek családi tanmesét adnak elő, a kalóz/csempész szereplő gárda pedig az első részt is túlszárnyaló, ócska Kémkölykök szintű túljátszott karikatúrákká alacsonyodtak.

Nem mondom, hogy az első rész annyira nagy volt, de azért az legalább egy szórakoztató hülyeség volt.