1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Most viszont én csalódtam egy picit. Végignéztem és akad bennem némi kétség a történeti hitelességgel kapcsolatban.
    Biztosan nagy vonalakban így történt mindez amit láttunk, de szinte biztosra veszem, hogy a hálivúdimúvi feeling miatt egy kicsit felturbózták az eseményeket. Már eleve kizártnak tartom azt is, hogy egy bölöm nagy medve ne tépje le a fejed, vagy minimum ne harapja át a torkod mielőtt otthagyna. De ha mégis életbe hagyna, akkor meg a sebeidből ömlő vérveszteség miatt dobnád fel a pacskert. S ha valami csoda folytán még ezt is túlélnéd, akkor viszont nincs az az isten, hogy egy 200 kilós b@szomnagy maci ki ne préselje belőled a szuszt, amikor rád esik..
    Közelebb lehetett a realitáshoz az, hogy valóban megsebezte a medvét a szerencsés szakállas és inkább a vérveszteség miatt a mackó dőlt rá mondjuk a lábaira vagy az alfelére végelgyengülésben, és ezért nem tudott elmenekülni, és így találtak rájuk a többiek...

Voltak benne izgalmas és unalmas jelenetek egyaránt, de azt már most leszögezhetem, hogy ennyire undorító és véres és gyomorforgatóan gusztustalan jelenetekkel tarkított filmet már régen láttam.
    És bízom benne, hogy mostanában nem is fogok.
    De azt el kell ismernem, hogy ha csak a fele igaz ezeknek a történéseknek amin Hugh Glass átélt, hát már az is szép teljesítmény.
    DiCaprio pedig annyira hitelesen adta át az játékával egészet, hogy a szobrocskában viszont mindenképp egyetértünk..
    Legyen miatta egy 10/8 és igyekszem is gyorsan elfelejteni ezt az egész hátborzongató sztorit..