106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #97297 Mert mi fog történni? Rájuk vagyunk utalva. És? 100 éve a gőzgépre és szénre voltunk ráutalva. -
-
Nem is arról volt szó, hogy neked fog támadni. Félő, hogy nem értetted meg a lényeget. -
Na majd ha szakadtan veszed ki a ruhád....én szóltam -
DantesHUN #97293 Attól még hogy összetettebb lesz nem fog nekem támadni a mosógép, és pláne nem fog öntudatra ébredni a skynet. -
Azonkívül hogy remek film, még próféciának is felfoghatjuk, hiszen a gépek megjövendölt uralma megvalósult. Persze nem abban a formában mint a Terminátorban, de ma már semmi sem tudna működni számítógépek nélkül, annyira rájuk vagyunk utalva. Ha csak a Moore-törvényt vesszük alapul, belátható időn belül a tényleges technológiai szingularitás közelébe kerülhetünk. Szóval a film témája aktuálisabb mint valaha. -
Terminátor 2 (1991)
3 milliárd emberi élet ért véget 1997. augusztus 29-én... azaz pontosan 20 éve. Jó volt újranézni... egyébként moziban is adják a mai naptól kezdve a 3D-s felújított változatot.
9/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en is angolul nezek mindent, bar en szinte mindig angol felirattal, nekem szamit 1 nap is, ha olyan filmrol van szo. a lenyeg, hogy 1080p legyen latvanynal meg kivarom a remuxot altalaban
koszi tenyleg -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Többek között, ezért sem foglalkozom magyar torrent forrásokkal.
Meg aztán, úgyis angolul nézem ezeket - néha megtámogatva angol felirattal.
Így viszont valóban "kicsit" hamarabb lehet megnézni filmeket... na nem mintha ez lóverseny volna :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi
érdekes, magra még jó pár cím nincs felrakva, pedig nem tiltott releasek -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torrentről szedem a filmeket. Csak 720/1080 verziókat, több mint nézhető minőségben. Kamerásakkal, meg HDripekkel nem foglalkozom :)
Szerk.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a forrásom kellene: https://rarbg.to/index8.php
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.29. 14:53:26 -
Te hol nézed ezeket a filmeket usa premiert követő 2. napon? -
Sequoyah #97285 Logan Lucky (2017)
Teljesen megfelel annak a filmnek aminek reklamozzak, egy Ocean's Eleven fele rablos/cselszovos film, csak videkiekkel. Nem lesz akkora klasszikus, mint azok, de minosegben feler hozza. Erdekes, csavaros a tortenet, ami azert el is gondolkoztat hogy akkor most mi is tortenik. Emellett ismert sztarok jatszanak szimpatikus es erdekes karaktereket, akik kis betekintest is nyujtanak hogy milyen az also osztalybeli videki amerikaiak elete.
Hibaja a filmnek hogy bar vegig erdekes, de sosem porog fol igazan, inkabb csak komotosan halad, 1-1 elnyujtott, neha foloslegesnek tuno beszelgetessel.
Nem mondom hogy hibaja, de azert fura, hogy kicsit sem takargattak, hogy a Ford szponzoralta a filmet:)
Igy hogy semmi nagy durranas nincs a moziban, mindenkepp megeri erre beulni.
7/10
Annabelle: Creation (2017)
Profi iparosmunka lett ez a horror. Az egvilagon semmi ujat nem mutat, de amit mutat azt jol megcsinaltak. Hangulatos, szepen fotozott kornyezetben jatszodik, es ugy altalaban a kamerakezeles nagyon jol sikerult. Van egesz jo tortenete (ami horrorhoz kepest logikus is), es karakterei. Es ami a horror lenyege, hogy sikerult felelmetesre megcsinalni, hogy azert tul sokat se mutassanak abbol ami ellen kuzdenel. A sotetseget jol hasznaljak benne.
Negativum, hogy kicsit klises lett. Amikor bemutatjak a hazat, es az ott levo targyakat, akkor mar pontosan tudhatjuk, hogy miknek is lesz szerepe az esemenyek soran.
Masik negativum, hogy neha nagyon hatasvadasz, az "ellenseg" sokszor a nezok kedveert tette amit tett, nem volt sajat logikajaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokszor tok ures volt a kapu, elkaphatta volna az aldozatat, az mar nem tudott vedekezni, de aztan az utolso lepesnel inkabb eltunt. Eleinte ugy gondoltam, hogy van valami oka, de aztan latva hogy vegul hogy kapta el oket, ugyanazt elsore is megtehette volna
Horrorrajongoknak kotelezo. Ha te nem vagy az, viszont a parod igen es elrangat teged, ugy is elleszel rajta.
7/10
-
[2017] - (imdb) - "Bluebeard" / (--) - 7/10
(2017.08.27) (117 perc, dél-koreai) - Thriller
A folyamatosan bővülő, épülő Gangnam. Az a pletyka járja, hogy ezen a környéken egykoron számos megoldatlan gyilkosság történt, éjszakánként eltűnő emberekkel, és tavasszal a Han folyó végtagok nélküli torzókat lök ki a felolvadt testéből.
Hősünk egy belgyógyász doktor --- Seung-hoon a neve ---, aki elváltan, egyedül él egy körömnyi lakásban, ami olyan kicsi, hogy valami mindig sérülést okoz neki. Fiát két hetente láthatja, a felesége még ritkábban néz felé.
A doki szereti a misztikus krimiket, és be is indul a fantáziája, mikor egy kolonoszkópiával vizsgált idős beteg a Propofol hatása alatt szinte komplett vallomást tesz a levágott végtagokról, és a hűtőben tárolt fejről... épp egybevág azzal, amit a doki a minap hallott az olvadó folyóból kihalászott női felsőtesttel kapcsolatban...
...Hirtelen minden kezd egyre gyanúsabbá válni hősünknek. A földszinten működő húsbolt és annak tulajdonosai (akik közül az idős apa kotyogott a vizsgálaton), de legfőképp a markos legény fia, aki újabban nagyon a barátja akar lenni... Gyanakvását és félelmeit igazolják a hűtőszobában látottak, meg az őt állandóan követő alak. Az exével is összevész, és közben -- az amúgy vele szemben nem közömbösen viselkedő -- asszisztensnőjét is lopáson fogja.
Senki sincs biztonságban a mészárosoktól, ezért hát neki kell megszereznie a bizonyítékokat a törvény elé citáláshoz... ami kicsit sem veszélytelen.
//Melyik érzékszervednek hiszel mindennél előbb? S mennyire bízol meg benne?
//Több szempontból is nyugtalanító, feszült a film -- ami miatt akár ingerültségig sikerül érzelmet kicsiholnia a nézőből az a főszereplőnk sutasága.
És felkavaró a végkifejlet miatt, mert arra mutat rá, hogy ezen a világon mindenféle indok nélkül bármi megtörténhet veled - s utána nincs igazság, és igazságtétel (sem).
Hogy az abszolút csavart már ne is említsem... -
Bocs, akkor töröljétek, ha nagyon zavar. -

van neki topikja
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Repeating in the top spot is The Hitman’s Bodyguard , which brought in $10 million in its second weekend. That’s a 53 percent drop from its debut, a decent hold that was no doubt helped by the relative lack of competition. This was the first weekend in a while that did not see a new high-profile release, paving the way for the action-comedy to hold on to first place. It ultimately isn’t going to make as much as some of Ryan Reynolds’ and Samuel L. Jackson’s biggest hits, but Lionsgate certainly positioned it right on the release schedule. Hitman’s Bodyguard is now up to $39.6 million domestically. -
[2017] - (imdb) - "The Hitman's Bodyguard" / (Sokkal több mint testőr) - 7/10
(2017.08.27) (119 perc, amerikai) - Action, Comedy
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman
Michael Bryce (Ryan Reynolds) egy tripa A-s testőr, szuper nővel, szuper autóval, menő élettel. Sosem hibázik. Vagyis egyszer csak mégis - amikor egy japán fegyverkereskedőt az utolsó métereken, a szeme előtt iktatnak ki.
A sorsa ezt követően lejtőre kerül: se nő, se autó, se menő élet.
Úgy esik, hogy egy diktátort a Hágai Nemzetközi Bíróság elég citálnak, emberiség ellen elkövetett bűneiért - viszont, az elítélhetőségéhez egy nem éppen tisztes állampolgár vallomása kell. Emberünknek csak nem sikerül gyorsan a Bíróság elé kerülnie, ugyanis a rossz emberek ezt nem hagyják.
Valahol ekkor kerül képbe az egykor szebb napokat is látott Tripla A-s ügynökünk - kezdenek el hullani a jó/rossz fiúk, törni a jó/rossz autók, és menekülni Amsterdam, és Hága lakosai földön és vízen az őrülten igyekvő pár, és az üldözők elől.
Az idő közben fogy.
//A szokásos humorbombák mellé akadtak tényleg jók is, igaz annyira sok nem - a "motherfucker", "fucker", "asshole" és társaik számtalan elhangzása kicsit sem vicces már.
//Ami nagyon ütött viszont itt-ott az Salma Hayek. Kellemes meglepetés volt (még úgyis, hogy neki si vulgárisnak kellett lennie).
//Ryan Reynolds egyértelmű, hogy miért kapta meg a szerepet - sajnos, Deadpoolt már nem fogja levetkőzni. Lehet, hogy nem is akarja már.
//Alapvetően jól szórakoztam. Valahogy bájosan hozta a 80-90-es évekbeli hasonszőrű filmek dramaturgiáját.
//Bírjátok ki a stáblista végéig :) -
szerintem ez nem ide való, csak erre próbáltam rámutatni... -
Hát néhol már tényleg az, de még nincs vége :) -
Na most olvastam egy kritikát, pont azt írta amit én is, akkor már ketten vagyunk akik nem tudtuk ,hogy ez nem film, hanem sorozat :) -
Nem csoda, halálos iramban is 8részes, az is sok
-
Hát pedig én azt hittem, jó ,hogy mondod :DDDDDDDDDD -
ez nem egy film... -
The Defenders
Szerintem sok volt ez a 8 rész, elég lett volna a fele is, hogy feszesebb legyen, kevesebb töltelék résszel. Azt nem mondom ,hogy nem voltak jók, vagy untam volna egyes részeit a sorozatnak de nyugodtan lejebb lehetett volna csípni egy két jelenet hosszából. Az tetszett ahogy az eleinte még idegenkedő, hőspalánták a végére egész jól összekovácsolódtak, ugyanakkor a Kéz tagjait elég komolytalannak találtam és valahogy nem az jött le róluk ,hogy mennyire kemények és már évszázados tapasztalattal bírnak. A történet egészen jól fel van építve, aztán a végén valahogy összecsapottá válik az egész, a végső harc is nevetséges volt. Azt meg tényleg nem értem ,hogy a JJ-t játszó csajnak miért ne mtudtak megtanítani legalább pár mozdulatot, annyira esetlen a verekedése, hogy szinte kiesik a képenyőből, mondjuk Luke sem sokkal jobb de ő még az elmegy kategóriát képviseli. Mikor DD verekszik majd hirtelen JJ, vagy Luko-ot mutatják akkor érezhető csak igazán a különbség. Na de a kedvencem mégis az a jelenet volt amikor a 6. vagy 7. részben megy vissza a romos épületbe DD és JJ, DD felül ugrabugrál látványosan, a kép alján egy pár mp-re meg látható ahogy JJ, mint valami hadirokkant "fut" be az ajtón, azt a részt nem is értem, hogy hagyták benne, annyira komikus az egész.
Nem egy rossz sorozat, de van még hova fejlődni a következő évadra, mert hát, nyilván lesz ebből is 2.
7/10 -
Írnék, ez nem kérdés :D Meglepődnék persze és elsőre nem hinném el, de Light és Ryuk találkozása pont ettől volt érdekes. Egy erős bemutatása volt Light jellemének. A meglepettség után azonnal felvette a kesztyűt és úgy adta elő magát, mint aki számított az érkezésére. Ez sokkal érdekesebb volt, mint az hogy sikongatva rohangál a teremben... -
Ha ténylegesen létezne a könyv és a birtokodba kerülne, te írnál bele neveket? A másik kérdésem, hogy hogyan viszonyulnál Ryuk-hoz? -
ez jó film volt, nekem is tetszett. Jó szövegeket lenyomott. Néha már-már standuposan adta elő :D -
[2006] - (imdb) - "Find Me Guilty" / (Védd magad!) - 7/10
(2017.08.27) (125 perc, amerikai) - Biography, Comedy, Crime
Vin Diesel, Peter Dinklage, Ron Silver
Az olasz származású, kis stílű bünözőt, Jackie DiNorsciot (Vin Diesel) saját otthonában próbálja eltenni láb alól a saját unokatestvére, Tony. Miután nem tesz terhelő vallomást senkire, és felgyógyul, visszakerül a körforgásba - de lekapcsolják kábítószer kereskedelem miatt, és 30 évet akasztanak a nyakába. Jackie ennek árnyékában sem vall a családjára.
A nagy szabású, hatalmas háttéranyaggal megindított peres eljárás a Lucchese család ellen kezdetét veszi. Mindenkinek van ügyvédje, csak Jackie-nek nincs. Ezért kénytelen lesz ügyvédi segítség nélkül, "per se" saját magát védeni.
Ezzel kezdetét veszi Amerika leghosszabb peres ügye.
//A történet megtörtént eseményeket dolgoz fel, és a teremben elhangzottak túlnyomó része valóban ki is lett mondva.
//Peter Dinklage filmes munkásságának böngészése közben bukkantam a műre, és amikor megláttam Vin Dieselt a hajkoronájával, tudtam, hogy látnom kell ezt a filmet - a szinopszist el se olvastam.
//A 7 pontban nagy szerepe volt/van annak, hogy valós események feldolgozásáról beszélünk, és annak, hogy Vint prózai szerepben láthattam -- igaz, itt is hatalmas szerepet kapott a "család", meg a "mindenkit szeretek benne" téma, de hát olaszok és maffia... --, és az maffia-ügyvéd filmek nagymestere Sidney Lumet.
//Imádtam, hogy alig volt zene. Ez is a mesterre jellemző. -
[2017] - (imdb) - "Rememory" / (---) - 7/10
(2017.08.26) (112 perc, amerikai) - Drama, Mystery, Sci-Fi
Peter Dinklage, Julia Ormond, Martin Donovan, Anton Yelchin (R.I.P.)
Sam (Peter Dinklage) egy baleset során elveszíti testvérét. Hosszú ideig küzd ennek emlékével, de Dash utolsó szavait nem tudja visszaidézni, és bármit megadna azért, hogy visszaemlékezhessen, vagy "hallhassa" azokat.
Gordon Dunn (Martin Donovan) egy feltaláló, aki nem is olyan rég tartott egy előadást egy gépezetről, a Rememory-ról, ami képes a beteg embereken segíteni azzal, hogy a problémás emlékek rögzítésével feloldja a traumáikat. Igaz, Dunn állítja, hogy még kellene pár hónap a gépezet mellékhatásainak kiküszöbölésére, amire a főtámogatója (Henry Ian Cusick) nem igazán akar rábólintani.
Ezután tragédia történik: a feltalálót holtan találják az irodájában, és minden jel arra mutat, hogy a betegei közül volt valaki a tettes. Sam, nem önzetlen indítékokkal, nyomába ered a gyilkosnak --- még hozzá az időközben ellopott Rememory segítségével... és közben, ha lassan is, a saját traumáját is igyekszik feloldani...
//A fordulat némiképp a film majdnem pontosan 2/3-nál lelepleződik - bár igaz, hogy csak a végén kapjuk meg a teljes képet.
//A film Anton Yelchinnek van ajánlva. "To Anton - For the past, and memories for our future."
//Tényleg erősen sci-fi a téma -- különösen annak fényében, hogy a traumás betegek kezelésére már manapság is vannak olyan módszerek, amik elég hatékonyak. A sztori nem is teljes mértékben az eszközről szól, hanem rajta keresztül személyes tragédiák feloldásáról, és egy haláleset megoldásáról.
//Összességében azonban jó film. Még úgyis, hogy nem járt körömrágásig fokozott izgalommal. A szereposztás a maga nemében kiváló volt.
//Peter Dinklage-t ráadásul eddig mindösszesen a Nip/Tuckban és a Pixelsben láttam. A Game of Thrones teljesen kimaradt az életemből. -
remek válogatás köszi. Minél 'recés'ebb a hang, annál jobb (szerintem) -
[2017] - (imdb) - "Bushwick" / (Bushwick) - 4/10
(2017.08.25) (94 perc, amerikai) - Action, Adventure
Dave Bautista, Brittany Snow
A film nem közli, hogy milyen időpontban történik, de az biztos, hogy nem a távoli-sci-fi korszakban: Az Amerikai Egyesült Államok 51 tagja közül (többek mellett) Texas kiszakadni, és önállósulni akar - ehhez pedig a támogatókkal, és zsoldosokkal nem riadnak vissza attól sem, hogy az ország egyik legbefolyásosabb városát, New Yorkot ostrom alá vonják.
Történetünk Brooklyn északi részén, a jellemzően betelepültekből álló Buschwick kerületben zajlik, ahová Lucy (Brittany Snow) az aktuális pasijával épp metróval megérkezik. Beszélgetésüket egy felhívás, és az állomás elnéptelenedése, valamint a felszínen zajló háborús morajlás szakítja meg... s ezután Lucy egyedül marad... sorsa pedig egy Stupe (Dave Bautista) nevű házfelügyelő kezébe kerül, hogy utána együtt próbáljanak kimenekülni a negyedből, megmentve közben Lucy hozzátartozóit... ha lehet.
//A sokáig film sokáig rejtett vágásokkal teszi "hihetőbbé" a sztori folyását --- (miközben a CGI gyenguska, és Brittany Snow sincs a helyzet magaslatán, és továbbra is gyűlölöm, hogy a szereplőknek szédülésig "kell" zihálniuk egy-egy jelentben, miközben semmi sem indokolja azt, csak a hatás kedvéért...) ---, ami egy ideig jól is áll neki, de aztán idegesítővé válik.
Hiteltelen Angelic Zambrana karaktere a történetben, aki 10 másodperc alatt képes a betépést józanul gondolkodó, egyenesen járó karakterré alakítani...
Dave Bautista medve alakja, testőrködése és mormogása nem volt vészes, egészen a végéig, amikor a minden eksön filmben kötelező személyesebb beszélgetésnél megtört a varázs.
//Izgalmasnak nem volt izgalmas. Vártam, hogy talán lesz valami... nem lett. A film vége igazságos volt. Kajánul vigyorogtam.
//Senkinek sem ajánlom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.26. 13:19:36 -
a magyar kimaradt. :D Mondjuk nem túl különleges, ahogy az egész sorozaté sem... -
Death Note - Ryuk Multilanguage - eredeti anime sorozatból (37 rész)
1-English 0:00
2-Japanese 0:42
3-French 1:19
4-Italian 1:55
5-German 2:33
6-Spanish 3:10
7-Spanish - Latin America 3:47
8-Portugese 4:24
-
Death Note
Csak a történetet ismertem, eredetit nem láttam. Egyetértek Lassal hogy végigszaladtak egy történeten, és lehetett volna valamivel hosszabb, de nekem így is teljesen okés kategória lett. Ki tudja, lehet megnézem az animet, vagy esetleg meg egyszer ezt. Bevallom tetszik Ryuk kinézete és hozzá Dafoe hangja nagyon passzol -
Death Note (2017)
Az adaptáció önmagában még nem probléma. Sőt, a történet szerteágazósága ellenére ebből lehetett volna egy filmet csinálni. Még úgy is, hogy a történet alapjaiban megváltozik. Viszont a karakterek jellemzőit meg lehetett volna tartani. Nehezen tudom elfogadni, hogy a karaktereket megváltoztatták, az őket definiáló pillanatoktól is megfosztották őket. Light találkozása Ryukkel komikusba fordult át, hogy expozíciós jelenet lehessen aztán, ahelyett, hogy Light már eleve eltökélt, erős jellemét mutatta volna be. Amiből itt neki nem sok volt. Míg Light itt-ott hasonlított "régi" önmagára, addig Mia annyiban hasonlít az ő eredetijére, hogy belerakunk a nevébe egy s betűt. Effektíve egy teljesen új karaktert építettek a régi helyére. L és Ryuk hozták magukat, de sokat nem számított.
Történetben Light hadjárata helyett egy Bonnie és Clyde-ot kapunk, ami helyenként működőképes, de nincs igazán kibontva semmi. Túl gyorsan haladunk végig az egészen, nem igazán lehet elmerülni benne. A nyomozás is nevetséges ás teljesen jelentéktelen.
Úgyhogy újabb kudarc anime feldolgozás, de engem nem tántorít el. Továbbra is bízom benne, hogy lesz folytatás és további animék/mangák kerülnek adaptálásra hollywood által is. Nem mintha a Japánok jobb statisztikát tudnának felmutatni...
Mint feldolgozás:
3/10
Mint önálló film:
4/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.08.25. 20:11:15 -
Simán, jól hangzik a leírása. :D -
Velkámmm...
//Miért is? Meg akarod/tad nézni? -
THX! :) -
[2017] - (imdb) - "Unlocked" / (Élesítve) - 6/10
(2017.08.24) (98 perc, amerikai-brit-cseh) - Action, Thriller
Noomi Rapace, Michael Douglas, Toni Collette, Orlando Bloom, John Malkovich
Alice vallató CIA-ügynök (Noomi Rapace), miután Párizsban sikertelenül igyekezett megakadályozni egy terrorista merényletet, ami így több tucat ártatlan áldozatot szedett, íróasztal mögötti terepmunkára lett beosztva Londonban.
Néhány év telt csak el a párizsi eset óta, és most a brit fővárosban -- jobb híján -- újra előkerül a neve: behívják, hogy kiderítse egy fontos találkozó pontos helyét és idejét. A keleti származású fiatalembert el is kezdi megdolgozni, amikor valami furcsa dolog történik...
//Noomi Rapace kétségtelenül népszerű lett azzal, hogy bevállalta az amerikai filmiparbeli életet. Az általa beszélt swenglish utánozhatatlan, az arca egyedi, és brutális, hogy mi mindent be nem vállal, testi épségét alig féltve.
A filmben számos nagy név szerepel - a műben volna potenciál. Annak ellenére, hogy ez a terrorista-alapú szitu helyből hányingert vált ki az emberből, mert nem kell már mást tenni ahhoz, hogy "testközelből" is átéljen ilyet, mint felcsapni a papír-, vagy digitális médiát, esetleg -- és ne adj isten -- ott lenni egy a szakállasok által kiszemelt bosszú-helyszínen...
A pontszám is annak szól, hogy el van kicsit kenve a téma, ill. tompítva van a "de hát nem is ŐK" szaggal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.25. 19:00:23