[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Defenders
Szerintem sok volt ez a 8 rész, elég lett volna a fele is, hogy feszesebb legyen, kevesebb töltelék résszel. Azt nem mondom ,hogy nem voltak jók, vagy untam volna egyes részeit a sorozatnak de nyugodtan lejebb lehetett volna csípni egy két jelenet hosszából. Az tetszett ahogy az eleinte még idegenkedő, hőspalánták a végére egész jól összekovácsolódtak, ugyanakkor a Kéz tagjait elég komolytalannak találtam és valahogy nem az jött le róluk ,hogy mennyire kemények és már évszázados tapasztalattal bírnak. A történet egészen jól fel van építve, aztán a végén valahogy összecsapottá válik az egész, a végső harc is nevetséges volt. Azt meg tényleg nem értem ,hogy a JJ-t játszó csajnak miért ne mtudtak megtanítani legalább pár mozdulatot, annyira esetlen a verekedése, hogy szinte kiesik a képenyőből, mondjuk Luke sem sokkal jobb de ő még az elmegy kategóriát képviseli. Mikor DD verekszik majd hirtelen JJ, vagy Luko-ot mutatják akkor érezhető csak igazán a különbség. Na de a kedvencem mégis az a jelenet volt amikor a 6. vagy 7. részben megy vissza a romos épületbe DD és JJ, DD felül ugrabugrál látványosan, a kép alján egy pár mp-re meg látható ahogy JJ, mint valami hadirokkant "fut" be az ajtón, azt a részt nem is értem, hogy hagyták benne, annyira komikus az egész.
Nem egy rossz sorozat, de van még hova fejlődni a következő évadra, mert hát, nyilván lesz ebből is 2.
7/10