106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sehóóóóól
-
5 pontot akkó hogy acc rá? -
A holló 10/10
Amerikai pite 4-Ritkán szoktam ilyet mondani de ez a film akkora baromság volt hogy még nekem se teteszett.:)5/10 -
Mentol #24075 Te meg kabbe! Most miért kell ezt?
Hol itt a csavar? -
Zsiguli
Még a 90-es évek közepén volt egy haverom, aki filmklubot csinált egy rockkocsmában, és anno ő ismertette meg velem a Szőke András filmeket. Az Európa kemping pl majdnem összes helyszínét jól ismerem, itt van tőlünk nem messze :)
A Zsiguli című filmje 2004-es. Ez már nagyon súlyos, néhol a Citromdisznóhoz hasonlóan, kicsit gondolkodni kell, hogy most mit akar kihozni ebből??? :)
Két rendőrről szól a dolog akik megoldják a "dinnyés ügyet". Megegyeznek, hogy mindketten kitűntetést kapjanak, kamuzni fognak. Perzse amikor bemennek külön-külön a kihallgatóba össze-vissza beszélnek, és mindkettő a másikat mártja be. A film kuriózumértékét növeli, hogy apróbb szerepeket olyan emberek mint Jakupcsek Gabriella, Fábry Sándor/az ő jelenetén majdnem beszartam :)/, Demjén Rózsi, Somló Tamás stb/ők állítólag baráti segítségből vállalták/... A vizsgálótisztet alakító csaj sztem telitalálat a szerephez, nekem nagyon tetszik az a nő ott/úgy különben is :)/ Ha jól láttam ebben is alkalmazta Szőke azt, amit eddig majd minden filmjében, hogy a szereplők igenis rögtönöznek-improvizálnak, aminek természetesen a legmulatságosabb mestere Badár Sándor, aki itt két szerepet is játszik, és egy hihetetlen figura...
A rendőrök "félhivatalos" "jegyzőkönyvi" nyelvezete vmi eszméletlen, nem lehetett egyszerű ennyi baromságot kitalálni :)
Összességében az egész egy igazi magyar mentalitást sugárzó jó kis "bűnügyi" film Szőke saját humorával megfejelve és persze teljesen komolytalanul. Aki eddig nem szerette, nem ettől fogja megszeretni, de akinek az eddigi filmjei tetszenek, és még nem látta, az mindenképpen nézze meg.
számomra a film kuriózum értékű, így pontot nem írnék rá
[majd lesz aki kijavít]
-
Nyiri #24073 King Kong: Nagyon jog osszerakott film. Voltak benne olyan jelenetek, melyeket kihagytam volna es persze par helyen logikatlan volt, de a Kong arcmimikaja es viselkedese, mozgasa eszmeletlen volt. Brutalis. -

Ha ekkora "csavart" nem fedezel fel ebben a filmben, akkor maradj a dokumentumfilmeknél, ott mindent elmagyaráznak... -
Jó nagy butaságot csináltál ám. :)
-
Azumi 1-2. Ma gondoltam megnézem mindkettőt egymás után,jó kis monstredvd-zés volt.(+4óra)Az elsőben rekord az egyembermindenkiellenhullákszáma.:-) -
Most rendeltem meg a The Descent -et oszt ha nem lesz jo megverlek. -
SPOILER
Szerintem még az is belejátszott, hogy a vágottszemű a szőke férjével is kavart, erre már az elején is vannak utalások. Talán hogy "izgalmas" legyen még ez is...
-
Mentol #24067 HA így van, akkor ez tipikus szőkenős megoldás(a baltás dolog)... ccc...
Most akkor mindenki meghalt, vagy...? -
SPOILER
a vége sztem az, hogy mindenkinek annyi... :)
a baltát azért vágta a lábába, mert ugye a csaj/tévedésből/ leszúrta a másik nőt, de aztán ezt elhallgatta. De a baltás nő véletlenül megtalálta a csajt, ott vérben tocsogva, haldokolva, és a kezében volt a késes medálja. Onnan tudta, hogy a csaj szúrta le/véletlenül/, de mégis elhallgatta. Gondolom büntiből vágott bele baltával, mivel pl megerőszakolni nem tudta volna. :DDD -
Mentol #24065 Aki látta a The Descent-et, magyarázza már el, hogy mi lett a vége. Ja, és hogy mire volt jó, hogy -SPOILER!!!- a végefelé a szőke punci belevágta a baltát a másik túlélő lábába? -
Starship Troopers 2
nem számítottam nagy etvaszra, de ez még azt is alulmúlta. Igaz a Kevin Perryhez mértem csúcsfilm, szal ezért nem 1-es
2/10 -
Sajnalom :(
Nalam ez a resz is nagyot utott. -
saw 2
hat nekem ez egyaltalan nem jott be...
szerintem igazan gyenge volt. az elso tetszett, de ez mar igencsak kevesbe.
nem izgultam.. nem talaltam erdekesnek..szal egy nagy NULLAT nyujtott a film... -
nekem is megvan de meg nem birtam nekiesni:D -
Ehh :D -
Ja, most nézem az imdb-n, hogy volt ilyen címmel vmi vígjáték is, és Rafaelo vszleg arra gondolt. Akkor stornó. :)
-
Dead Birds (2004): Na, végre egy igazán jó rémiszgetős és feszültséggel teli "modern" (oximoron, merthogy a Vadnyugaton játszódik, az 1860-as években :) ) horror, ami nem japcsi, vagy japcsi remake, hanem ízig-vérig amerikai (bár nem tagadhat bizonyos távol-keleti vonásokat, messze több, mint szolgai másolat). A tartalomról nem írnék, mindenki elolvassa majd a Harvesteren, és a 8/10-es értékelésre is csak sűrűn bólogatni tudok. :)
-
szerintem jó volt. -
The Cave 10/2,5
Ennyire gyenge filmet az utóbbi időben nem láttam amit moziban leadtak... Egyszerűen szörnyű volt. A rendező a szünetekben heroin élt a maszkosok meg szintetikusat szedtek sztem. A rendező összevissza ugráltatta az eseményeket azt se lehetett tudni mit miért csinálnak és honnan hova mennek. A szörnyek valami eszméletlen gyagyik voltak. Az alapsztori nem lett volna rossz de a rendező számomra egy 5 évvel ezelőtt nézhető RTL-klubon leadott SZUPERMOZI-nak tudható be. A szereplők nem igazán tudták beleélni magukat a dologba nameg a barlang is olyan volt mintha hungarocellből lett volna. A kamerabeállítások gyengék voltak és az alaptörténetből kihozott sztori pedig egyenesen borzalmas. Bent vannak a Kárpátokban a föld alatt egyszer fölfele mennek aztán megint le ott valamilyen okból kifolyólag brutál jég van áttörik és 15 méter múlva tüzes terem van építve. Aztán jönnek a gyógyi szörnyek meg az önfeláldozó megfertőzödött főhős aki késsel vetődik rá a drogos látványtervezők és maszkosok által megcsinált szörnynek... Na mondhatom NAGGYON király volt ez a film. Elvesztegettem az életemből másfél órát a semmiért. Még szerencse hogy nem moziban néztem...
Mindenesetre aki szeretne másfél órát elvesztegetni az életéből az nézze meg!!
Az biztos, hogy a rendező nevét megjegyzem és egy filmjét sem nézem meg... -
King Kong 8/10 -
Nem igazan ertem mi koze a 2005-os Sky High c. filmek a meg aszem 2 eve latott szivkivagos hulyerol szolo Sky High tavolkeleti filmnek de na. -
Ugyanolyan film, mint másoknak a Final Fantasy. Sajnos ha nem ismered a mangát, elég követhetetlen és zavaros (pláne, hogy a manga nem pont arról szól, ami a filmben van). :) Bár az is igaz, hogy önmagában nézve sem Kitamura legjobb filmje...
-
Olyan ez a téma, mint a James Bond filmek. Nem elemezni kell, hanem nézni, kikapcsolódni rajta. Nem művészfilm volt ez, hanem olyan, ami látványban sokat adott, az ember jól szórakozott rajta, megérte a mozijegy ára, és hosszú ideig nem felejti el aki látta. (Az Empire State Building tetején pl. nem fúj a szél, mert itt úgy mászkált fel, s le az két szereplő ..., mintha valahol a strandon volnának ...)
Azon rágódni, hogy a "T-Rexek" - amik tulképpen nem is T-Rexek voltak, más volt a nevük -, miért kerültek bele, vagy, hogy minek kellett a pókos jelenet, vagy mi sebez nagyobbat: egy géppuska vagy egy őskori ragadozó foga egy majmon, ami kitalált lény? Tök felesleges. A történetet - mint az eredetit - belehelyezték a 20. század I. VH utáni forgatagába, és iszonyat jól megcsinálták a 20-as évek végi New Yorkot, szóval MÁR érdemes volt megnézni. Az effektek, a díszlet, a rendezés, a szereplők mind odaillettek, jók voltak. -
HELP! Nagyon hülye vok ehhez. A divX film felirata nem egyezik a film hanggal, azaz el van csúszva. HELP!
-
sky high 1/10
pfff azt hittem legalább vicces lessz de nem -
Ez egyszerű rajongás. PJ tisztában van vele, hogy a filmstúdiók, most a s*ggét is kinyalják és ezt ki is használja, hogy megvalósítsa a terveit. Szvsz jól belebújtatta mai köntösbe, én sosem tartottam sokra a KK filmeket, nem tudtam mitől olyan nagy szám egy óriásmajom, de ez tetszett. -
vagy hogy azok még élnek :) -
az eredeti film rajongói nézzék az eredetit
-
csak ugye ami 33-ban jó volt ma már nem
nem tudom miért kéne ugyanazt a filmet mégegyszer megcsinálni, ha már azt a filmet más megcsinálta
jobb nem lesz tőle, max a technika más -
az amcsik nem gondolkodnak ennyit :D -
Hát lehet, hogy csak európai fülnek ilyen, de számomra totál élvezhetetlenek voltak a hangok. Olyan volt, mintha nem is a szereplők beszéltek volna, hanem egy könyvet olvasott volna egy férfi meg egy nő, mert kb 2 szinkron hang lehetett az egészben :P -
Nyiri #24043 Egy becsuletbeli ugy. Nagyon jo film!!! Igaz mar tobb mint 10 eves de csak most lattam :) -
Szerintem az FFVII A.C japán szinkronjával nem volt semmi probléma!! Láttam már anime-t igénytelen japán szinkronnal (és messze sokkal igénytelenebb angol szinkronnal) és én inkább azt mondanám, hogy a japán, idegen fülnek nagyon szokatlan tud lenni. És a hangsúlyozásuk meg messze sokkal fontosabb mint bármely europid nyelvben mivel olykor szöges ellentétű jelentést adhat 2 hangsúly a mondanivalónak. (és nem átvitt értelmű hanem szó szerintire gondolok) -
Berserk-et először én is úgy éreztem felállva előle, hogy "ezt most miért??" (mondjuk tömény hatása volt mewrt d.u. 4-kor leültem megnézni és másnap reggel 8-kor kelltem fel mellőle). De 2. 3. alkalomra végignézve a sorozatot (hagyva elég időt a részek között megemészteni) elég sokminden megvilágosodik. HA pedig a mangát olvastad a 365. chapterig mégtöbbmindenre:) (mellesleg nem mondhatod, hogy azt végigolvastad hisz a mai napig írják:D)
Last Man standing jó kis film anno Art moziban láttam mert máshol nem adták (soha nem értettem miért nem)
Bat,an Begins szerintem is nagyon jó volt:) -
No meg lett tekintve! :-)
Nekem nagyon tetszett! Annyira jó kis kaland fílingje volt, hogy teljesen korrekt filmes élményt nyújtott. A vége (mikor visszatérnek New Yorkba) már közepes volt, de a végkifejlet nagyon látványos (tériszonyra hajlamosak ne nézzék meg, én nagyon elszédültem). Én nem igazán szoktam a látványt az elsők között figyelembe venni, de ez egész szédületes volt. Néha "kicsit" látszott, hogy a színészek nem "oda valók", de ez engem nem zavart. Egy-két giccs jelenet kivételével nem volt bajom, a színészek igazán jók voltak, a karakterek jól megfomáltak, végig lehet izgulni velük a filmet.
Nos a kreatúrák... Igazán telitalálat! Ennél borzalmasabb szigetet nem lehetett volna összehozni, ez nagyon tetszett. Ez tényleg egy olyan film, ami olyan igazi kis hollywoodi filmes élményt nyújt, ami manapság már nagyon ritka (uccsó tán a Karib-tenger kalózai volt). Én nem csalódtam PJ-ban. Mások talán elhidegültek tőle, hogy ilyet csinált, de én örülök, hogy tud ilyet is. Mert én nem csak egy szimpla klisékkel teli kalandfilmet látok az egészben, hanem a mozi varázsát. Lehet, hogy kissé perverz vok, de én el tudtam volna viselni egy kicsit több brutalitást. Mármit az volt elég, de nem volt elég megrázó (dinós állkapocs jelenetet kivéve), ami sztem fokozta volna a nagyság hihetetlen erejének félelmetességét.
Nagyjából ennyi. Összességében sztem egy nagyon jó kis kalandfilm, amiben nem is lehet érezni, milyen hosszú, annyira bővelkedik az akciókban. -
Hú, de naív vagy. :|