[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Cave 10/2,5
Ennyire gyenge filmet az utóbbi időben nem láttam amit moziban leadtak... Egyszerűen szörnyű volt. A rendező a szünetekben heroin élt a maszkosok meg szintetikusat szedtek sztem. A rendező összevissza ugráltatta az eseményeket azt se lehetett tudni mit miért csinálnak és honnan hova mennek. A szörnyek valami eszméletlen gyagyik voltak. Az alapsztori nem lett volna rossz de a rendező számomra egy 5 évvel ezelőtt nézhető RTL-klubon leadott SZUPERMOZI-nak tudható be. A szereplők nem igazán tudták beleélni magukat a dologba nameg a barlang is olyan volt mintha hungarocellből lett volna. A kamerabeállítások gyengék voltak és az alaptörténetből kihozott sztori pedig egyenesen borzalmas. Bent vannak a Kárpátokban a föld alatt egyszer fölfele mennek aztán megint le ott valamilyen okból kifolyólag brutál jég van áttörik és 15 méter múlva tüzes terem van építve. Aztán jönnek a gyógyi szörnyek meg az önfeláldozó megfertőzödött főhős aki késsel vetődik rá a drogos látványtervezők és maszkosok által megcsinált szörnynek... Na mondhatom NAGGYON király volt ez a film. Elvesztegettem az életemből másfél órát a semmiért. Még szerencse hogy nem moziban néztem...
Mindenesetre aki szeretne másfél órát elvesztegetni az életéből az nézze meg!!
Az biztos, hogy a rendező nevét megjegyzem és egy filmjét sem nézem meg...