106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
privát ment -
Dehogynem, csak add meg a címed. :-) -
Én meg szopok Isohunttal. Nem tudod átküldeni mailben, vagy valami? :) -
Ez ICram kérem'alássan -
De azért ez durva...
Tetszik valami és már meg is van! Ez a net. -
Mindegy most már megvan. :-)
-
Kicist megatáp profi vagyok :P -
Jem: Finally Woken az album neve, úgy keress rá. -
Jah azaz, haveromnak megvan a gépén! -
Én is ott kerestem! :-D
Azért lehet enyhén skizó vagyok... -
Sehol nem találom ezt a számot :( Se ISOhunt se sehol :( -
Asszem megvan.
Jem - 24
Nem tudom, hogy ez az, majd rákeresek mindjárt. -
De hát én csak annyit tok róla mint te.
Megnéztem a trailert és tetszett. :-) -
Akkor utánanézhetnél :P -
Ugyanaz votl a csattanó, mint az 195x-es változatban :P -
Na hallod-e, az engem is tök érdekel. :-D -
Valaki nem tudja, hogy az Ultraviolet trailerjének a második felében, a matrixos zene után mi annak a számnak az előadója/címe? Nagyon érdekelne. -
Ismerkedni probal. Nem ertem mit vagy ilyen negativ. -
nahja...:) -
ezt még sok helyre beírod? -
hatalmasberi #24459 hello -
de az ufóknak más kúltúrájuk vanhat, ezáltal a szkafanderhasználatot mellőzték vallási okokból, vagy túl magabiztosak voltak, vagy túl újregek voltak még ehhez, és még sorolhatném, sazl :@@@@@@@@ -
nahja.. mondjuk akkor is nagyon osszecsapott volt a vege... lelottek azt amit.. kijott az ami es vege.. hat hurra..
jo volt ez a dolog..csak tul elkapkodtak...
-
Én is a színeset. :)
-
Amerikában mindenki berezel mindentől. :-) -
Amúgy te melyik verziót láttad? Állítólag létezik egy fekete fehér verzió is. Én a "színeset" láttam. -
Mikor a könyvet írták még nem tudtak túl sokat sem a vírusokról sem az űrutazásról!Ma már mindenki tudja hogy szkafander nélkűl nem lépünk új bólygóra!Emmiat ma már a tőrténet nem állja meg a helyét!Egyébként jó volt a film!Szerintem szarabb lett volna ha függetlenség napja szerűen az amerikai elnőkkel az élen legyalulják a gonosz UFÓkat! -
-
War of the Worlds
Nah meglestem... mit is mondhatnek... latvanyos volt az tuti... neha kicsit izgultam is! De ennyi..szinte semmi tobb. Tul hamar lett vege es nem is volt nagy csattano a vegen. Jo mondjuk a Jelek viziszonya sem volt jobb. De az a film megis ezerszer jobban tetszett.
De azert egy 7/10 est minimum megkap a film. Mert szarnak nem volt szar, csak nem volt 10 pontos... es ez a baj... ilyen sztori.. ilyen latvany... kar erte.
ja meg valami... ejfel van de nem gyengen hallgattuk filmet.. villamlaskor a melylada mindent megmozgatott a lakasban.. duuurva volt:DDD 1 pontot minimum ratesz az ilyen dolog!
uber hang uber elvezet!
Lanteenak:
"Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a könyv olvasása közben. :("
hat azert ez durva kijelentes! gondolom ismered a tortenetet ennek a sztorinak.. vagy nem? (anno felolvastak a radioban a konyvet.. fel amerika berezelt mert azt hittek hogy valodi a tamadas!!)
Nyiri:
"mar millio eve tervezik a leigazast, de akkor hogyhogy nem tudnak a bakteriumokrol."
ezt csak az orult csako mondta a pinceben... a filmbol aszem nem derult ki hogy miert vannak es miert jottek elo...
Bandew:
" Az meg a másik, hogy nem a legjobb "emberírtó" technikát használják, a Függetlenség napjában legalább rendes tömegpusztítás volt, itt meg egyenként szedték le az embereket aminek nincs sok értelme."
Igy van megirva a konyv... minek atalakitani sztarvarszosra?? nyomd meg a gombot es kaputt bolygo.... az izgalmasabb lett volna?
sok olyan van amit hulyesegnek hiszunk.. pl az emberzabalas.. a matrixban megis mennyire zsir volt... pedig ott se derult ki hogy miert az embereket zabaljak.. csak az animatrixban derult ki hogy az emberek elvettek a napfenyt a robotoktol.. ok meg rajottek hogy ember=duracell
lehet hogy ezt is ebbol a sztoribol loptak:D ahogy azon se kell rohogni hogy tiszta half life ketto volt a sok robot.. nem inkabb a half life volt tiszta war of the worldos??.. nah mindegy -
majd vmikor megnézzem az első részt is, akkor talán átlátom amit írsz, de így nem igazán :) mmint értem mit írsz, csak más szemmel nézném ha láttam volna az első részt
-
De ha bevallottan a trilógia része (azért trilógia, ugyebár :) ), akkor ahhoz (is) kell hasonlítanom. Még ha a történetek között nincs is összefüggés, jórészt csak a színészek azonosak (de ez is inkább csak az utóbbi kettőre igaz, az első rész színészei egész más garnitúrából vannak). A sztori inkább az elsőre hasonlít (abban egy apa áll bosszút a gyermeke elrablóján), de ott sikerült feszesre húzni a szálakat, és akadtak csavarok is, itt nem. Abban egyetértek, hogy a látványvilág egyedi, a jelenetek szinte meg vannak komponálva... de ez nekem kevés, ennél többet vártam, nem úgymond "művészfilmet". Nincs bajom a stílussal (pl. éppen itt van éppen nálam a Jarmusch-féle Dead Man, Johnny Depp-pel a főszerepben; már belepillantottam, holnap beszámolok róla :) ), de ez kilóg a trilógiából, és ez zavar.
-
Én is most néztem meg, de veled ellentétben nekem tetszett. Az első részt nem láttam (SFMV) de az Oldboyt igen.
Nem hasonlítanám az Oldboyhoz, másabb ez a film. Úgy érzem itt nem a bosszún van a legnagyobb hangsúly hanem sokkal inkább a főhősnő karakterén, jellemén. A bosszútéma sztem itt nem játszik annyi szerepet mint az Oldboyban, de ez csak a szubjektív véleményem. A történet számomra lapos volt, sík, nincsenek benne csavarok amit a legjobban vártam. De amiben nagyon jó volt ez a film: A látványvilága, koreográfiája nagyon elbűvölt, tisztára úgy éreztem volna magamat mintha vmi művészfilmet látnám [Park Chan Wook módra]. Sztem kihozta a maximumot ebből a forgatókönyvből, ennél jóbat más se csinált volna. A Vivaldi zenék most is nagyon jók voltak a film alatt, a csodálatos képek mellé nagyon passzoltak.
A maga módján jó ez a film, ne hasonlítsuk a trilógia előzö két részéhez(legalábbis az Oldboyhoz ne, a másikat nem láttam), szvsz.
8/10 -
Sympathy For Lady Vengeance (2005, http://imdb.com/title/tt0451094/)
A Vengeance-trilógia első két része (Sympathy For Mr. Vengeance, Oldboy) meglehetősen ütős volt, így nagy várakozással ültem le a harmadik rész elé, de sajnos két óra múlva meglehetős csalódottsággal kellett felállnom. Bár az író/rendező továbbra is Chak Won-Park, ez a történet messze kilóg a sorozatból.
Először is csak röviden, miről is van szó: a 19 éves Geum-ja egy ötéves gyerek megöléséért 13 év börtönt kap. Odabent, a többi női rab között csakhamar afféle földre szállt angyal lesz, aki mindenkin segít, és mindenkihez van egy kedves szava. Pedig valójában ez csak álca. 13 évet várt arra, hogy kiszabaduljon, és az első nap óta tervezgeti, hogyan áll bosszút azon, aki miatt vállalta a gyilkosságot, és aki helyett börtönbe vonult...
A sztorival tkp. semmi baj, egész jó filmet lehetett volna belőle forgatni (a két előző film mintájára; abból is inkább az elsőre hasonlít), de a megvalósítás sztem nem igazán sikerült. Csavarok nincsenek, minden tökegyenesen halad végig a forgatókönyv által kijelölt pályán. Bízhatnánk a kegyetlen, véres részekben, de a végefelé felbukkanó ilyen jelenetek is elég haloványak, és inkább csak sejtetnek. A főhősnővel semmi szimpátiát nem érez az ember, és nincsenek megoldásra váró rejtélyek sem. A film elején az európai néző erősen kell koncentráljon, mert semmi nem utal arra, mikor történik visszautalás a múltra, mikor van a jelen, és egyáltalán még a szereplők szétválogatása is komoly fejfájást fog okozni. Később szerencsére javul a helyzet, ugyanis a legtöbb, az elején egy kupacban bemutatott szereplő egyszerűen, különösebb jelek nélkül eltűnik a történetből. A feladatuk vszleg az lett volna, hogy bemutassák, a nő hogyan használja ki őket, csakhogy a néző ezt nem fogja észrevenni. A film olyan lassan hömpölyög, hogy időnként az elalvás komoly veszélye is fennáll, a történések is egyszerűek, igazából senki ne számítson semmi látványosra. Az egészet össze lehetett volna vonni úgy 15-20 percben, és akkor még talán izgalmat is okozna... Csalódás volt, na.
Értékelés: 4/10
-
teszkóban vettem. -
akos #24445 lál. csak nem córába' vetted akcijósan?
én is épp ma szemeztem vele az egyik standon... de végül nem vettem meg. -
Vaskereszt
8/10 Nem volt rossz film, bár sztem a Sztálingrád jobb volt. -
az a Holtak Földje, np :| -
Nyiri #24442 Haaat, szamomra az okos zombik meg az hogy: "Ne lojuk le oket, mert csak helyet keresnek" szanalmas volt. -
Holtak Hajnala(2004) - számomra tök kellemes fílingje van :-o -
az az alapklisé, mondhatni klisé ős :)