1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    Én is most néztem meg, de veled ellentétben nekem tetszett. Az első részt nem láttam (SFMV) de az Oldboyt igen.

Nem hasonlítanám az Oldboyhoz, másabb ez a film. Úgy érzem itt nem a bosszún van a legnagyobb hangsúly hanem sokkal inkább a főhősnő karakterén, jellemén. A bosszútéma sztem itt nem játszik annyi szerepet mint az Oldboyban, de ez csak a szubjektív véleményem. A történet számomra lapos volt, sík, nincsenek benne csavarok amit a legjobban vártam. De amiben nagyon jó volt ez a film: A látványvilága, koreográfiája nagyon elbűvölt, tisztára úgy éreztem volna magamat mintha vmi művészfilmet látnám [Park Chan Wook módra]. Sztem kihozta a maximumot ebből a forgatókönyvből, ennél jóbat más se csinált volna. A Vivaldi zenék most is nagyon jók voltak a film alatt, a csodálatos képek mellé nagyon passzoltak.
    A maga módján jó ez a film, ne hasonlítsuk a trilógia előzö két részéhez(legalábbis az Oldboyhoz ne, a másikat nem láttam), szvsz.

8/10