1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    War of the Worlds

Nah meglestem... mit is mondhatnek... latvanyos volt az tuti... neha kicsit izgultam is! De ennyi..szinte semmi tobb. Tul hamar lett vege es nem is volt nagy csattano a vegen. Jo mondjuk a Jelek viziszonya sem volt jobb. De az a film megis ezerszer jobban tetszett.
    De azert egy 7/10 est minimum megkap a film. Mert szarnak nem volt szar, csak nem volt 10 pontos... es ez a baj... ilyen sztori.. ilyen latvany... kar erte.

ja meg valami... ejfel van de nem gyengen hallgattuk filmet.. villamlaskor a melylada mindent megmozgatott a lakasban.. duuurva volt:DDD 1 pontot minimum ratesz az ilyen dolog!
    uber hang uber elvezet!

Lanteenak:

"Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a könyv olvasása közben. :("

hat azert ez durva kijelentes! gondolom ismered a tortenetet ennek a sztorinak.. vagy nem? (anno felolvastak a radioban a konyvet.. fel amerika berezelt mert azt hittek hogy valodi a tamadas!!)

Nyiri:
    "mar millio eve tervezik a leigazast, de akkor hogyhogy nem tudnak a bakteriumokrol."

ezt csak az orult csako mondta a pinceben... a filmbol aszem nem derult ki hogy miert vannak es miert jottek elo...

Bandew:
    " Az meg a másik, hogy nem a legjobb "emberírtó" technikát használják, a Függetlenség napjában legalább rendes tömegpusztítás volt, itt meg egyenként szedték le az embereket aminek nincs sok értelme."

Igy van megirva a konyv... minek atalakitani sztarvarszosra?? nyomd meg a gombot es kaputt bolygo.... az izgalmasabb lett volna?

sok olyan van amit hulyesegnek hiszunk.. pl az emberzabalas.. a matrixban megis mennyire zsir volt... pedig ott se derult ki hogy miert az embereket zabaljak.. csak az animatrixban derult ki hogy az emberek elvettek a napfenyt a robotoktol.. ok meg rajottek hogy ember=duracell
    lehet hogy ezt is ebbol a sztoribol loptak:D ahogy azon se kell rohogni hogy tiszta half life ketto volt a sok robot.. nem inkabb a half life volt tiszta war of the worldos??.. nah mindegy