106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-on, akik felirat nélkül képesek érteni egy USA popcorn múvit...
  • Gabe18
    Itt van felirat egy 1 cd-s verzióhoz (meg egy 2 cd-s verzióhoz is,de azt nem tudtam beazonositani melyik,torrenten meg van nem tudom hány féle ).Sajnos nem egy egetrengető minőség,de egyszer meg lehetett nézni.Mindenesetre ezt a filmet majd be kell szereznem DVD-n is,de az még ugye odébb van.
  • Bucser
    nem feltétlenül felirattal nézte a filmet... Én sem szedek feliratot filmhez csak ha havernak ki kell írni mert ő igényli.
  • EmThor
    nem szóltam... hétvégére lett ígérve felirat, 1 hete 20%on állt.
  • Thief55
    Hidd el, ha pesti lennék az lett volna az első dolgom... de mivel Egerben lakom -ahol majd kb 1 hónap múlva jelenik meg- nem adatik meg, hogy megnézzem moziban...
  • EmThor
    nem hiszem el, hogy hetek óta a moziban, és nem mentél el megnézni...

felirat ha minden igaz napokon belül...
  • Thief55
    Nem hiszem el, már hetek óta le van tölve a Vendetta, de nincs hozzá feliratom, honnan szereztél? Annyira kiváncsi vagyok arra a filmre...
  • greco
    Bloodrayne 1/10
    ---------------------
    Iszonyat szar film. Mind a "történet", mind a megvalósítás. Kb. olyan mintha egy tv-s Herculest vagy Xena-t láttam volna egy kicsit több vérrel. Sajnos semmi pozitívumot nem tudok mondani.

• SASboy
    nekem is nagyon tetszett :DDDDD
    "Te fogtad meg a seggem?":D
  • Gabe18
    V for Vendetta:
    Elképesztően jó film.Szerintem csak az fog csalódni aki valami akció kavalkádot vár tőle.Bár tökéletes film nincs,de nálam bekerült a legjobbak közé,ugyhogy: 10/10

Ice Age 2:
    Teljessen az első rész folytatása,minden tekintetben,ugyhogy akinek az tetszett annak ez is fog.Kellemes szórakozás,aranyos szereplők. 7/10

Ultraviolet:
    Hát ez valami borzasztó volt.Olyan 20 perc után már erős késztetést éreztem hogy abbahagyjam,de aztán erőt vettem magamon "ha már egyszer nekiltünk" alapon.A Milla csaj ugyan szexi a szinváltós hajával meg ruhájával,de ez az összes poztivum.Egyes akcio részekben egy fél hadsereg is odaveszik,de az egész valahogy olyan bárgyú modon van megcsinálva hogy az még nekem is sok volt.(pedig az Equilibrium jelenetei még bejöttek,de itt már teljessen elborultak az akció részeknél)
    Ezt nézve felrémlett bennem hogy a Vendetta-ból is lehetett volna valami ehhez hasonló gagyi...Hát szerencsére nem lett. 3/10

Millió Dolláros Bébi
    Bár már régebbi de csak nemrég láttam.Igen megrázó film,ami a végére teljessen másról szól mint amit az elején az ember vár tőle.De nagyon nagy film. 9/10
  • sadvagabond
    a wedding crashers
    beállt az old school mellé a második helyre a vígjátékok között.első helyen osztoznak a tapló télapó és a torrente-filmek.
  • Thief55
    a wedding crashers nekem is nagyon tetszett... ettől függetlenül a diszkópatkányok meg hmmm-hhmmm jóóó, meg röhögtem, de mégse fogott meg annyira...
  • Sil3nt
    nemfeltetlen...wedding crasher jofilm bar a vigjatekok kozott 9 pont, a mean girls szamomr botranyosan szar film...kinek a pap kinek a papne
  • CSOCSO
    elegge tulpontozod a dolgokat.. a wedding crashers nincs 9.. a mean girls meg nem olyan szar...
    _______________________________________________________________________________________
    kettovel

:D
  • sapkafej
    osztom
  • CSOCSO
    elegge tulpontozod a dolgokat.. a wedding crashers nincs 9.. a mean girls meg nem olyan szar...
  • CSOCSO
    igy van:D
  • Sil3nt
    A Night at the Roxbury [Diszkopatkanyok]

Huhh ezmekkora film, csak most potoltam be eme nagy urt es nemsemmi. Reg lattam ekkora hatalmas feelingel rendelkezo vigjatekot, hatalmas alakitasokkal. Iszonyat jo film, minden elismeresem.

---> 9.9/10
  • Sil3nt
    Scary Movie 4 [Horrora akadva 4]

hat esett benne egyket jo poen, de nemnagy eresztes, de nem is vartam sokat igy nem is csalodtam benne nagyot

---> 6/10

Mean Girls [Bajos csajok]

jobb nem is beszelni a filmrol, iszonyat szornyu

---> 1/10

Wedding Crasher [Unneprontok unnepe]

Szamomra jo vigjatek, kellemes konnyed hetvegi kikapcsolodas, jo eresztes, jo foszereplok, jo alakitasok. Teljesen rendben van a film.

---> 9/10

Hoodwinked [Pirosszka es a ...]

Ismet kellemes csalodas, nagy 5letek, nagy poenok, teljes kikapcsolodas es szellemi frisseseget hoz :)

---> 8/10
  • vg
    Chaos
    ---------
    Király akció film!
    9/10
  • Davidus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én a végén piramisfejjel henteltettem volna le a tömeget:P
  • Blasta
    Narnia
    ---------------
    5/10

Ehhh...
    Ezt a vontatott, unalmas mesét vazze.
    Adtam neki egy esélyt, de minek?
    1,5 órát várni egy látványos csatára (ami tényleg egész fílinges lett), amivel ezt a gyerekfilmet rögtön a GYU-hoz hasonlítják????
    Kamu.
  • Davidus
    Silent Hill

az volt a tervem hogy tök egyedül nézem meg a filmet a moziban de sajna nem sikerült mert rajtam kívül volt még egy faszi a teremben:D
    a látvány és a hangulat perfekt viszont a történetet nem sikerült elsőre 100%-ig megértenem.

most egy gyenge nyolcas de még változhat pozitív irányba:)
  • Calver
    A Nagy Lebowski - 5/10
    nem tetszett különösebben
  • vg
    Most néztem meg a The New World című filmet, ami tulajdonképpen Pocahontas filmverziója. Iszonyat szép film!

imdb
  • desigo
    Az etalon:)
  • Blasta
    www.imdb.com

A legkomolyabb filmes adatbázis a neten
  • REALista
    Imdb????Az mi?
  • REALista
    Nagyon állat film én is néztem tegnap!!!!
  • North
    Nekem is az egyik kedvencem. Szvsz megérdemli az imdb-n az elfoglalt helyezését.
  • Loál János #25892
  • Blasta
    Nem egy könnyű múvi, de kiemelkedik a többi kommersz romantikus szarból.
    Egyik kedvenc
  • Thief55
    Egy makulátlan elme örök ragyogása

Húúú nagyon megfogott ez a film, biztos vagyok benne, hogy még egyszer meg fogom nézni... (már csak azér is mer hulla fáradtan néztem éjjel, és egy két rész nem volt tiszta)
    9/10
  • fifi
    Kairo[pulse]
  • csum666
    Tudnátok pár psziho horrot mondani??

Olyasmit mint a hetedik vagy bármi olyat ami félelmetes vagy borzongató!

1 szóval nagyon faxa psziho horrort!
  • EmThor
    koreai red eye jobban teccene ;)
  • SASboy
    Red eye

Hát ez elég lájtos volt. EmThor igazad volt, addig jobb amíg a gépen vannak.Story viszont tetszett. 5/10
  • Iori
    látta már vkiezt? állítólag Casshernhez hasonló
  • I.C.ram
    Ne kezdjük megint... :P
  • Sephi
    "For those who lived in this world"

BAAAH!