1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gabe18
    V for Vendetta:
    Elképesztően jó film.Szerintem csak az fog csalódni aki valami akció kavalkádot vár tőle.Bár tökéletes film nincs,de nálam bekerült a legjobbak közé,ugyhogy: 10/10

Ice Age 2:
    Teljessen az első rész folytatása,minden tekintetben,ugyhogy akinek az tetszett annak ez is fog.Kellemes szórakozás,aranyos szereplők. 7/10

Ultraviolet:
    Hát ez valami borzasztó volt.Olyan 20 perc után már erős késztetést éreztem hogy abbahagyjam,de aztán erőt vettem magamon "ha már egyszer nekiltünk" alapon.A Milla csaj ugyan szexi a szinváltós hajával meg ruhájával,de ez az összes poztivum.Egyes akcio részekben egy fél hadsereg is odaveszik,de az egész valahogy olyan bárgyú modon van megcsinálva hogy az még nekem is sok volt.(pedig az Equilibrium jelenetei még bejöttek,de itt már teljessen elborultak az akció részeknél)
    Ezt nézve felrémlett bennem hogy a Vendetta-ból is lehetett volna valami ehhez hasonló gagyi...Hát szerencsére nem lett. 3/10

Millió Dolláros Bébi
    Bár már régebbi de csak nemrég láttam.Igen megrázó film,ami a végére teljessen másról szól mint amit az elején az ember vár tőle.De nagyon nagy film. 9/10