106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem tarts egy kis szünetet és gyere vissza pár nap múlva, mert rohadtul benéztél itt több dolgot is. azért majd józanul is próbáld meg átnézni miről is volt szó. -
betyar40 #98943 Oki akkor irok oda. -
MrAndree #98942 A Punisher sorozat, nem film. Kivéve ha a filmekről beszéltél, mert van belőle az is. A Híd viszont fixen sorozat, még írod is, hogy 4. évad. A Godless szintén sorozat. Ez a filmes topik. Linkeltem a sorozatost. Nem kötözködni akarok, de tényleg nem érted? :) -
Az Anomalisa című filmre adott 7 pontot, hogyan tudtál Te ennyire ebbe belekeveredni ?
-
betyar40 #98940 Ajanlottam -
betyar40 #98939 Harom filmet akanlottam te meg 7/10... mire?? Hagyjuk gyerek vagy. -
MrAndree #98938 Filmek. Sorozatokról itt van szó: Sorozatok -
Az értékelés fogalmával sem vagy tisztában ("mi az a 7/10"), de ő van képzavarban... micsoda öngól. Azt meg hadd ne kelljen már magyarázni mi a filmek és a sorozatok között a különbség. A sorozatoknak amúgy is van külön topik. -
betyar40 #98936 Ez a filmek amit most lattunk topic. Teljesen mindegy hogy milyen filmek. Kepzavarban vagy. -
Pontozás. nézz körül a topikban és megérted. És ez ne ma sorozatok topik... -
betyar40 #98934 nem értem mit akartál? mi az a 7/10? -
betyar40 #98933 Bakker de hüle vagyok igazatok van:) A Godless a sorozat címe ,ha még nem láttátok nézzétek meg! -
De nem mondta a western címét, azt kérdi -
betyar40 #98931 szerinted? western , vadnyugat , ló cowboy ,indiánok stb:) Most komolyan az volt a kérdés?:) -
és mi a western?
-
Anomalisa
mi a faszom vót ez má megint, Kaufman?!
7/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.26. 16:46:27 -
betyar40 #98928 Sziasztok! Nekem a mostani filmek amik manapság mennek a mozikban szinte dögunalom mind. Tv-t már nem is nézek, nézhetetlen. Most elkezdtem a sorozatok után érdeklődni és beszarás milyen jó kis sorozatokra bukkantam. Ha még valaki nem látta skandináv krimi a Hid most megy a 4. évad de minden évad külön sztori szinte hibátlan krimi igazi skandináv stilus remek szereplőkkel.(aki szereti) A második amit ajánlani tudok western , rég láttam ilyen jó western filmet pláne sorozatban kicsit lassan indul de nagyon szép fényképezés jó szereplők és zseniális igazi vadnyugat főleg a vége fele. Mestermunka! Harmadik egy megint másik téma a Punisher ,nem szeretem az akciófilmeket de ez a pali ezzel a filmel megfogott! Csak ajánlani tudom mindegyiket főleg azért mert nem kell éveket várni hogy megtudjuk mi a vége ,s remek filmek!! -
jócskán megkopott már a szerepe, de ettől függetlenül még a mai napig az oscar díjazások, nevezések az egyik fő mérce, mely a sundance meg a globe mellett, büszkén kikerülnek a poszterekre, borító képekre.
a színészekről is elsősorban úgy nyilatkoznak, hogy hányszoros oscar díj jelölt vagy győztes
az, hogy ez meg számodra mennyire fontos, az mindig is opciónális volt és lesz is
az emberek mindig is szerették a megmérettetéseket. A teve szépségverseny mellett, ez azért egy sokkal szélesebb réteget érdeklő esemény a mai napig is :D
-
figyu már, számít valmit az oscar manapság? egyértelmű hogy ezt maguknak csinálják öngerjesztve. -
dzsagon #98925 Ő meg a rovarcsávó voltak a legjobbak. -
Nem szoktak rossz filmeket jelölni? Konkrétan rossz filmek szokták megnyerni.
A lalaland-et nem bírtam végignézni, ami nagy szó, mert 1 kezemen meg tudom (még) számolni, hogy hány olyan filmbe kezdtem bele, amit valahol ki kellett kapcsolni.
Nem vénnek való vidék, Juno, Birdman... csak amik így kapásból eszembe jutottak. Ezeket mindegyiket végig tudtam nézni, de egyiket sem tartom még csak egy átlagos filmnek sem, hanem inkább rossznak.
Az utolsó film, ami Oscart nyert és azt tudtam rá mondani, hogy szódával elmegy, az Argo akció volt. -
Ha mar a blade runner van szo:
Blade Runner 2049 behind the scenes
Lap aljan katt a main pagera. Van tobb film is! -
Sequoyah #98922 Igy van, ez ilyen. En imadtam a LaLaLandet, viszont a Moonlight nagyon nem tetszett. Masnal meg forditva.
Sok embernek csak nem tetszik egy film, ami masoknak meg nagyon is. Es ha ezt ra is lehet huzni a fonalra, "biztos azert nyert mert iden fekete filmet kellett dijazni", es hasonlok, akkor mar meg is indul a panaszkodas es a gyulolkodes. Pedig lehet hogy siman csak egy jo film ami nekunk pont nem tetszik...
-
Roger Deakins' 14 Oscar Nominations (and 0 Wins)
Before Blade Runner 2049, Roger Deakins earned 13 Academy Award nominations for Best Cinematography. He has lost every single time. Once again nominated for the Oscar in 2018, the 68-year-old legend has broken a record in the Cinematography category for the most amount of nominations without a win.
Emlékszem is, ki voltam akadva, hogy nem a skyfall nyert, hanem a cgi tenger -
Barry Seal - a beszállító
Egész jó film, azt leszámítva, hogy a valósághoz alig van köze. Sőt, igazából annyira fikció az egész, hogy kár volt valódi nevekkel összefűzni a történetet. -
A szuperhősfilmek Jar-Jar Binkse? -
Prof William #98918 Igen. Egyedül az ő poénjainál éreztem úgy hogy ez már túl sok. -
Lacc 88 #98917 Nála konkréten rosszul voltam. Az sem tettszett már, hogy így átírták a karakter személyiségét de ha már meglépték legalább ne baszták volna el ennyire. Már mind1 túl vagyunk rajta...
-
Én is épp ma néztem újra.
Poén ügyileg szerintem csak Korg, a kőcsávó lógott ki. Ő viszont nagyon.
Akit egyébként a rendező maga játszott. Tehát gondolom próbálta így is letenni a védjegyét. -
Thor: Ragnarok
Nem volt rossz, Galaxis őrzői 2 után előrelépés. Ha nem tolnak tovább pár poént még kínos nem lett, tök jó (marvel film) is lehetett volna. -
moonlightot nem lattam, de lalaland semmi nem sem volt tobb (szerintem) mint egy musical.(abbol termeszetesen a jobbik fajta) -
Sequoyah #98913 Szar filmeket nem szoktak Oscarra jelolni. Meg ha erosen propagaljak is, mondvan valami magasztos celt szolgal. Lehet, hogy nem a legjobb nyer, de rossz akkor sem lesz.
Pl en sem ertettem hogy miert a Moonlight nyert tavaly a LaLaLand helyett, de aztan rajottem, hogy van egeszen sok ember akinek nem tetszett a LaLaLand annyira, viszont a Moonlightot imadta... -
állítólag tényleg jó, sokaknak tetszik. Hogy megérdemli-e? nem tudom. De én már többé-kevésbé túlléptem ezen a feminista dolgon. Nem érdemes fenn akadni rajta. És alapvetően örülök ha a végén nő, férfi, fekete, fehér, hupikék filmjeit végre egy lapon tudják értékelni. Ha erőszakkal, hát legyen. Csak legyenek jó filmek és ne a nézők szívják meg a dolgot... -
Lady Bird (Director: “Lady Bird,” Greta Gerwig) ennyire jó, vagy csak díjjazni kell a nőket mert különben jön Natalie Portman és hiszti lesz?
én már a traileren eluntam magam -
legalább a mikrofonba beszélnél -
Face to Face - Jobs vs. Gates
Nagyon tetszett, jó volt ezt a két zseniális figurát jobban megismerni.
Kicsit több volt a fókusz Jobs-on, Bill Gates-ről olyan sok minden azért nem derült ki, a hangsúly inkább az Apple és a Microsoft alakulásán, kapcsolatán, versengésén és együttműködésén volt.
Kicsit szinte megkönnyeztem az ms-dos-os időket... :)
Nincs sok értelme pontozni, de ha le kell vonnom valamiért akkor a rövid terjedelem miatt nem kap 10-et tőlem csak 9-et, de ez is csak azért mert tudtam volna még egy órán keresztül nézni annyira jó volt.
9/10 -
kmkgaming #98908 Gengszterzsaruk
Inkább gengszterfilm mint akcióthriller, de annak nem rossz. Persze nagy magasságokat se várjunk tőle.
-
Hájp:
#1 ON TRENDING
Oscars 2018: Nominations Announcement
Oscars
Streamed live 3 hours ago
-
Tippem:
Best Picture: “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”
Lead Actor: Gary Oldman
Lead Actress: Frances McDormand
Supporting Actor:Woody Harrelson/Sam Rockwell