1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • betyar40
    Sziasztok! Nekem a mostani filmek amik manapság mennek a mozikban szinte dögunalom mind. Tv-t már nem is nézek, nézhetetlen. Most elkezdtem a sorozatok után érdeklődni és beszarás milyen jó kis sorozatokra bukkantam. Ha még valaki nem látta skandináv krimi a Hid most megy a 4. évad de minden évad külön sztori szinte hibátlan krimi igazi skandináv stilus remek szereplőkkel.(aki szereti) A második amit ajánlani tudok western , rég láttam ilyen jó western filmet pláne sorozatban kicsit lassan indul de nagyon szép fényképezés jó szereplők és zseniális igazi vadnyugat főleg a vége fele. Mestermunka! Harmadik egy megint másik téma a Punisher ,nem szeretem az akciófilmeket de ez a pali ezzel a filmel megfogott! Csak ajánlani tudom mindegyiket főleg azért mert nem kell éveket várni hogy megtudjuk mi a vége ,s remek filmek!!