106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ezzel az erovel akkor a I Spy c. filmet is erdemes tobszor nezni mert Budapesten lett filmezve ?:D
Na nem szivatok csak mondom. En ugy ereztem az elso 40 perc utan hogy van jobb dolgom is... -
Lipi1980 #27916 Ha másért nemis, de azért érdemes megnézni a filmet, mert a színházban zajló belső jeleneteket a Kecskeméti Katona József Színházban vették fel! Kecskeméti lévén én erre büszke vagyok, és megnéztem a filmet! Nekem egyszer nézhető kategória volt. Ami a színészi játékot illeti, szerintem mind Annette Bening és Jeremy Irons alakítása is nagyon jó volt!
OK! Az Amerikai szépségben azért sokkal nagyobbat alakított!!! -
Pedig sztem Anette játékával a világon semmi gond nem volt. AZért mert nem őt láttad, az az Ő játékát dícséri, hiszen teljesen más tudott lenni mint akit eddig megszoktunk.
Amúgy a filmet már kb. 5x kezdtem el az HBO-n nézni, de sosem bírtam végig. Nem nekem készült -
Being Julia -
Nos 40 perc utan ugydontottunk hogy ezt igy nem lehet tovabb birni. Nagyon sajnalatos mert aszituk remek film lesz. De nem az. Unalmas es mintha a szineszi jatek se lenne az igazi. Az mintha nem is Anette lett volna de mind1. -
sorrow #27913 Fegyvernepper (némi SPOILER)
megnéztem a fegyverneppert.....hatásos, néhol hatásvadász, talán túlzó is: azért bóklászó civilek, nők akik a polgárháború áldozatai nem hiszem hogy azonnal kapnának az ingyen fegyverre......
-
:) Nem közben kell sg-t olvasni. Tán én most szeretném megnézni, és most már annyit tudok a sztoriból, ami jelentős mértékben megrövidíti a film élvezetét. 
No comment, mondjuk a tisztelt kollégától többet nem is vártam...
-
jaja nekem is ez jutott eszembe de nemhiszem h valakinek mond ez vmit ha még nem látta ha meg épp nézi akkor nem fog közben sg fórumot olvasni :) -
A SPOILER jelentését ismered-e??? -
Szabadsag, Szerelem
Ott kezdem, hogy nem szeretem a magyar filmeket, lehet kovezni, de nemjonnek be [term. vannak kivetelek]. Tehat kicsit szajhuzogatva ultem be, de nagyon kellemeset csalodtam. Zene+cselekmeny+ szineszek nagyon osszhangban voltak es le a kalappal az akcio jelenetekert. Szamomra nagyon nagy hatasu film, bar voltak benne semmitmondo sorok es nehol unalmas, hatasvadasz jelenetek:). Mindezek ellenere pozitiv erzesekkel jottem ki a film utan es jolesett!
Ertekelni ezt nem ertekelnem.
Jackass The Movie: Number Two vs. Dirty Sanchez The Movie
Huhh hat reg rohogtem ennyit ket filmen...vegyes erzelmek...valamikor a falat kapartam [Sanchezeknel], hogy mekkora vadbarmok es ez mar nem vicces, undorito vagy mar a rohadtnagy fajdalom miatt nemkivanom nezni, de megis!!!:) Jackass sokkal otletesebb es nemhiaba, semmit nem vesztett a fenyebol, sot...otletek sokkal jobbak a Jackass-nel es egyaltalan nem feletttek magukat a fiuk:D. Sanchezeknel meg undoritobb es elborultabb agyu manusok vannak, ami anyira mar nem vicces.
Ertekeles: most nem :) -
Running Scared - 6/10
nem annyira pörgös mint amire számítottam, és jóvan kiszámíthatóbb. aminek a legnagyobb meglepetésnek kéne lennie azt is látja előre az ember. a fuck/perc mérőm meg kiakadt közben. mindezek ellenére nem rossz film, csak kicsit jobban is pöröghetne. -
Lipi1980 #27907 Énnékem valahogy a film közepétől derengett a dolog, hogy lehet, hogy Ms. Aniston és Mr. Cassel jobban ismerik egymást, mint azt Mr. Owen-nek mutatják, és csak meg akarják kkopasztnai!
De szerintem egy egyszer nézhető jó kis film! Egyetértek a 8,5/10-el!!! -
Kisiklottak - (Jennifer Aniston, Clive Owen)
Tipikusan az a film, ami elsőre nagyon jó, másodjra meg unalmas. A legjobb az volt benne, hogy kiszámithatatlan volt, hogy mi fog történni. Kombináltam ezerrel, hogy talán ez vagy az történik és nem úgy lett. Más főszereplőkkel talán jobb lett volna, mert Jennifer Aniston nem az ilyen thrillerekbe való, hanem a bugyuta vigjátékokba.
8.5/10
-
Eggyetertek. -
Nyiri #27904 Tegnap este elugrottunk megnezni a Szabadsag, szerelem cimu filmet. Biztam benne, hogy Vajna nem cseszi el. Bejott. Jo film. Ajanlom mindenkinek. Bar lehetett volna benne picit tobb brutalitas, de igy is utott.
A brutalitast azert mondom, mert a filmben igaz jol mutatjak a forradalmi harcokat csak keves benne az igazi harc. Az utobbi idoben direkt az evfordulo miatt par konyvet atragtam a temaban es eleg komoly brutalitasok mentek mind az AVH es a felkelok reszerol is a harcok soran. Ezt azert bemutathattak volna.
Mindezektol eltekitve a film jo. Melto "emlek" az evfordulora. Oscart tuti nem nyer, de a szereplok jol jatszanak es a forgatokonyv se rossz. Igaz az elet irta. Tehat nehez lett volna elrontani. Tetszett hogy bemutatja az akkori emberek eletet. Van benne jo par poen is. Vegulis fiatalokrol szol akiknel elsosorban az eletuket eltek es csak belecsoppentek a forradalomba. Kellet bele. Nem az a merev dokumentaris eladasmod, hogy itt meg itt ez tortent es vege. Pont igy volt jo.
Ami igaz az igaz, hogy volt benne par olyan dolog ami lehetett volna jobb is. A fentebb emlitett harcok gyengesegen kivul szerintem par dolog a vegen nincs rendesen lezarva. Akivel voltam par dolgot a vegen nem ertett es kulon meg kellett magyarazni. Nem azert mert buta volt, hanem mert tenyleg nincs megmagyarazva. A vege picit ossze lett kapva.
Ennyi. Irany a mozi :) -
Pan's Labyrinth
Mese felnőtteknek, kicsit Big Fish stílusban.Soha nem hallottam erről a filmről, így teljesen váratlanul érintett.Egyelőre nem is tudok mit írni, mint: csodálatos!
10/10 -
Jhon Balu #27902 sziasztok.
tegnap végre megnéztem Az Eltűntek cimű filmet Tommy Lee Jones és Cate Blanchett főszereplésével.Nagyon pörgős végig a film,rég láttam már ijen filmet ami mindjárt az elején lekötött volna.9\10 -
Jhon Balu #27901 nemcsak elvont hanem nagyon kevés volt benne az akció. -
Apokalipszis most - rendezői változat - 5/10
nem rossz film, de nekem egyszerűen valahogy túl... elvont. -
Yamato (Otoko-tachi no Yamato)
Egy nagyon jó háborús film, Japánból ...
Ajánlom mindenki figyelmébe aki szereti ezt a műfajt. -
mindenkinek ennyire bejön ez a film? :)
úgylátszik bennem van a hiba
-
PiROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi
Eszem megáll!Tuti karóba húznám azokat a balfaszokat akik ilyen idióta címeket találnak ki.Ráadásul tök bonyolult, mert legalább tripla asszociáció van benne.Bár arra nem bírtam rájönni, hogy miért PiROSSZka, aki tudja kérem írja le, mert bár nem gyenge fantáziával vagyok megáldva, de ennél megállt a tudomány:)
Szóval a mese grafikailag nem egy Dreamworks alkotás, látszik a kevesebb lóvé, de a történet felépítése és a poénok bőven kárpótoltak.Bár én ritkán nézem az ilyen jellegű animációs filmeknél a sztorit, mert a poénok jobban érdekelnek.Viszont itt határozottan ötletes megoldás született(jó, mondjuk nem egyedi)A különböző szereplők szemszögéből láthatjuk a sztorit többször egymás után, amelyek végül összekapcsolódnak.
Igazából egy csomó negatív kritikát olvastam róla, ehhez képest én eléggé jól szórakoztam rajta.
7.5/10 -
ez csak egy szellemi párbajrol szolt, ennyi, mélyreszánto gondolatok nincsenek, legalábbis én nem találtam :) -
jó
azért eddig én is eljutottam... -
de ha horror filmeket nézel akkor minek rágodsz a film értelmén? :) -
ööö egy bankrablás? -
Belső ember
biztos én butultam be mostanában, és már csak a horror-gore-t tudom értelmezni, de miről is szólt ez a film? tulajdonképpen mi is volt az értelme?
köszi előre is -
idiota film:D legjobb mikor megall a szobornal es mutogatja a csajnak a fancy nadragjat:D:D hat az halali -
de hany csajt csocsoresznek meg hany embert paszkodnek pofon:)
*b mielott vki hulyenek nez -
Crank
nagyon jó pörgős akciófilm jó poénokkal. idei top10-ben benne lesz. 9/10 -
egyetértek
7.5 jó :) -
Nacho Libre -
En meg ilyesfajta vigjatekot nem lattam. Egy ket resznel fetregntunk :D Merem ajanlani! Naon jo :D -
Nekem is bejött a Click, bár én a 9et kicsit soknak tartom, szvsz max 7,5et érdemel, de ettől függetlenül tényleg jó volt -
az ördög pradát visel
2/10
soha többé.leszámítva 1-2 poént nem valami érdekes film. -
Jah...te lennel a vilag legjobb kapusa peldaul :DDD -
Click
hat egyik csalad tag se szamitott erre...
a fel csalad elbogte magat a vegere... en a legdramaibb resznel mar majdnem kikapcsoltam. ugy gondoltam hogy ez baromsag. De mivel masok is neztek nekem is ott kellett ulnom es neznem. es a vegulis csak kikerekedett az egesz.
szep volt jo volt
9/10
vigjateknak nem volt olyan jo de tanulsagos volt.
nekem csak egy olyan pause gombos tavkapcs kene:D
-
mindenki imádja :), alapmű -
Énis kiváncsi vagyok, de a film alapjául szolgáló filmet imádtam
(szigorúan piszkos ügyek) -
imdbt nézve nem lehet olyan roszs, bár nem láttam, de biztosan meglesem majd -
Csak szokták elb@szni a remake-eket is... -
mivel nem is hollywoodi :P (remake)