1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    Szabadsag, Szerelem

Ott kezdem, hogy nem szeretem a magyar filmeket, lehet kovezni, de nemjonnek be [term. vannak kivetelek]. Tehat kicsit szajhuzogatva ultem be, de nagyon kellemeset csalodtam. Zene+cselekmeny+ szineszek nagyon osszhangban voltak es le a kalappal az akcio jelenetekert. Szamomra nagyon nagy hatasu film, bar voltak benne semmitmondo sorok es nehol unalmas, hatasvadasz jelenetek:). Mindezek ellenere pozitiv erzesekkel jottem ki a film utan es jolesett!

Ertekelni ezt nem ertekelnem.

Jackass The Movie: Number Two vs. Dirty Sanchez The Movie

Huhh hat reg rohogtem ennyit ket filmen...vegyes erzelmek...valamikor a falat kapartam [Sanchezeknel], hogy mekkora vadbarmok es ez mar nem vicces, undorito vagy mar a rohadtnagy fajdalom miatt nemkivanom nezni, de megis!!!:) Jackass sokkal otletesebb es nemhiaba, semmit nem vesztett a fenyebol, sot...otletek sokkal jobbak a Jackass-nel es egyaltalan nem feletttek magukat a fiuk:D. Sanchezeknel meg undoritobb es elborultabb agyu manusok vannak, ami anyira mar nem vicces.

Ertekeles: most nem :)