[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
PiROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi
Eszem megáll!Tuti karóba húznám azokat a balfaszokat akik ilyen idióta címeket találnak ki.Ráadásul tök bonyolult, mert legalább tripla asszociáció van benne.Bár arra nem bírtam rájönni, hogy miért PiROSSZka, aki tudja kérem írja le, mert bár nem gyenge fantáziával vagyok megáldva, de ennél megállt a tudomány:)
Szóval a mese grafikailag nem egy Dreamworks alkotás, látszik a kevesebb lóvé, de a történet felépítése és a poénok bőven kárpótoltak.Bár én ritkán nézem az ilyen jellegű animációs filmeknél a sztorit, mert a poénok jobban érdekelnek.Viszont itt határozottan ötletes megoldás született(jó, mondjuk nem egyedi)A különböző szereplők szemszögéből láthatjuk a sztorit többször egymás után, amelyek végül összekapcsolódnak.
Igazából egy csomó negatív kritikát olvastam róla, ehhez képest én eléggé jól szórakoztam rajta.
7.5/10