106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. most is meg tudnám nézni a Sztrítfájtö-t, vagy a Mortálkombat movie-k bármék részét és nem futnék el, hanem jól szórakoznék. Nem tudom mit kell mindég fintorogni. Filmben én is baziválogatós vagyok, de az ilyen régi, röhejes gémadaptációkat mindég szívesen megbambulom...
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. most is meg tudnám nézni a Sztrítfájtö-t, vagy a Mortálkombat movie-k bármék részét és nem futnék el, hanem jól szórakoznék. Nem tudom mit kell mindég fintorogni. Filmben én is baziválogatós vagyok, de az ilyen régi, röhejes gémadaptációkat mindég szívesen megbambulom...
  • Sephi
    Aranyos volt na :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Mér, én is jókat röhögtem rajta, olyan gáz!
  • Blasta
    Nemcsak nekem nem teccett. Nem ismerek -rajtad kívül- élő embert, aki pozitívan nyilatkozott volna róla :DDDDD
    Dehát ilyen az élet. :)
  • Dynamic
    Oké, hogy végig pörgés, meg akció, de nem fogott meg a film.Ahogy mondani szoktam: semmi extra.
  • Gladiator
    Crank - felpörögve

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, meg vki lentebb írta, hogy a Crankot is meg akarja nézni. Idióta akciófilm. Kezdve az uncsi sztoritól: "jaj ne, mérget nyomtak belém, 2 óra múlva meghalok, kell az ellenanyag", egészen az irreális dolgokig, pl, mikor a csajt megdugja az utcán, vagy lábon lövik, de vígan futkorászik tovább, a hapsinak levágják a kézfejét, de ő utána azzal a kézzel még üti tovább az embert... nevetséges. egyedüli érdekesség a filmben, hogy nincs megállás. folyamatos pörgés van, ami már egy idő után idegesítő, és az ember már alig várja, hogy kicst lelassuljon a film és fel tudja dolgozni. 1-2 megmosolyogtató poén van benne, semmi több.
  • Gladiator
    Most néztem meg a John Tucker Must Die-t. Hát nem ajánlom senkinek. Kb 3-4x nevettem rajta, az egész kiszámítható baromság. annyira untam, hogy közben neteztem és inkább csak halgattam meg néha belekukkantottam.
  • Police88
    egyetértek. Én meg bealudtam a moziban rajta...
  • Gladiator
    Ja, tényleg! meg tegnap néztem a WTC-t.

Hát, örülök, hogy azt csak kölcsön kértem, eredetileg moziban akartam megnézni. Há valami rettenetesen szar. Az Oliver Stonetól, a JFK után kicsit komolyabb drámát vártam volna. Az eleje kifejezetten nevetséges, és elcsépelt. Elcsépelt az, hogy szinte tudtam, hogy úgy fog kezdődni, hogy bemutatjuk milyen átlagos napnak indult... Vmi mást kitalálhatott volna. Nevetséges az, amikor megjön, hogy becsapódtak a repcsik, és mindenki halálos nyugalommbal dolgozik. Még megvárják amíg a két rendőr a reptérről, vagy hol járőröztek bemászik a rendőrörsre, ez szentem minimum fél óra, ha mondjuk nem a közvetlen közelében járőröztek, azt azok ott nézik a tv-t, már rég be kellett volna csapódnia a második gépnek, aztán szép lassan elindulnak, odasétálnak a kocsihoz, aztán 50nel eldöcögnek a WTC-hez, ott is halálos nyugalommal sétálgatnak, azt puff, leszakad az épület. Onnantól kezdve halálosan unalmas. A két faszi helyzetébe nem sikerült beleélnem magam, a családja valahogy jobban meghatott. Bár a kis hős gyerek szerepe ismét kiszámítható volt. Összességében nem ajánlom senkinek. A vágás vmi nevetségesen szar. Ismét csak a JFK-t emlegetem, ami eszméletlen jól meg volt vágva, nem tom mért nem alkalmazta ugyanazt a vágót Stone...

3,5/10
  • Gladiator
    Talán van benne spoiler, de nem vészes:

Vasárnap néztem a Nagyon Vadont (Open Season). A bemutatóból ítélve már megint sokkal jobbat vártam, de nem vészes, egyszer-kétszer élvezhető mese. A karakterek nagyon jól megrajzoltak, főleg a nyulak azok amiken nagyon lehet röhögni, olyan nyomoroncul néznek ki, meg loserként is használják őket. Pl. mint a bemutatóban is, a szarvas nem kaviccsal, hanem a nyulakkal dobálja a medve ablakát, aztán őket használják gázmaszknak. Arik. Amit hiányoltam, hogy az idétlenül kinéző figurákon kívűl nincsen más viccesen kinéző dolog, gondolok itt pl. az ilyen rejtett utalásokra, mint pl a Shrekben mindenhol. Ok, ez nem paródia, de azért 1-2-t elviseltem volna.
    A sztori az tipikusan amerikai mozi. Minden megtalálható benne, már-már sablonos. Lehet tudni mi fog történni. Kezdve ott, hogy bemutatjuk a medve idilli életét, aztán ahogy egy jött-ment elkúrja neki, majd a vadonban társak lesznek, aztán kiderült, hogy hazudott a jött-ment, a medve otthagyja, aztán rájön, hog ymégis csak társak, megmenti, főcsata, happy end... uncsi már ez... de persze ez csak mese.
  • Sephi
    Nem kell vele foglakozni.
  • REALista
    A film tényleg ratyi bár az indoklásod azért kicsit furcsa!!!
  • Sephi
    Benne sincs a Top100 Worstba :DDDDDDDDDDDDDD

Jo szal nekem teccet es nem bizonygatok. Ugysem ad nekem igazat senki itten szal ne is faradjatok tobb hozaszolasal.

• Blasta
    Sztem a világ egyik legrosszabb filmje.
    (de akár az imdb szerint is...)
  • Sephi
    Mint en sem ugy millio mas ember sem tudott Raul Julia helyzeterol a forgatas allat szal aszem ez csak teged zavarhat. Ettol meg nem rosz film. Nem asozndom hogy mualkotas de most is fel tudnek sorolni 50 olyan filmet ami 1000x szarabb es megis jobb szineszek jaccak.

Most mi mond hogy nem volt jobb mint egy UB film :D
  • PetruZ
    Azért "kár", mert abban az állapotban is szerepeltették. Le volt fogyva, össze volt esve. És igen: ha ő nincs, még annál is sz*rabb lett volna...
  • Punker
    kár? az egyetlen tisztességes szinész volt benne, ha ő nincs még annál is szarabb lett volna.....
  • PetruZ
    Csak kár, hogy szegény Raul Julia is szerepel benne, és kissé visszatetsző volt, hogy a film bemutatója idején ő már halott volt (már a forgatás alatt lehetett tudni, hogy nem húzza sokáig). Szóval (filmen) összerugdosni egy halálán lévő embert... hát nekem ez nem tetszett, és ezért a film sem jön be.
  • Sephi
    Valoban akkoriba tonnaszamra jottek a jatek megfilmesitesek.

Velemenyem szerint a maga idejeben igenis nagy szam volt. Es a story a megszokott regi Van Dame stilusban ment. A szerpelok naon elvoltak talalva es meg vicces is volt a film.
  • jefferson83
    Igazából maga a képi világ nem volt rossz, a zombik viszonylag jól megvoltak csinálva. Ha nem hülyegyerekek írták volna a forgatókönyvet és nem D kategóriás színészek ügyködnének benne akkor tényleg jó film lehetett volna. Az eleje, ahogy a zombimizéria indul egyenesen nevetséges.
  • CSOCSO
    es meg jon a Dead or Alive is.

nekunk tuti nem fognak tetszeni ezek a szarok de emlexem az ocsem is ha megnezett egy ilyen filmet ( mk kazit rongyosra nezte!!!!!!) akkor azotan kb orakig ninjaknak erzik magukat meg pankratoroknak. szal ok imadjak. nomeg az SF, MK, DOA fanatikusok is szivesen megenzik.
  • jefferson83
    Crank

Most sikerült megnéznem. Az egyszer nézhetős filmek kategóriájában igazi akciófilmnek nevezném, nem nagyon van benne megállás és csak ajánlani tudom. Főszereplő plusz pont nálam. 10/7,5
  • Calver
    Hé haver, hol a kocsim? - 6/10
    ezt az iszonyat elvont fasságot. de pont ettől jó "És még?"
  • Dynamic
    Szerintem nagyon szar volt.Verekedős játékból eleve halott ötlet játékot készíteni.Miért is?Mert valahogy bele kell sűríteni a 20 vagy több főszereplőt, amiből aztán persze egy értelmetlen katyvasz zagyvaság lesz.
    Maximum egy Bloodsport-szerű, klasszikus ring bunyó filmet tudok elképzelni ahogy anno a Mortal Kombat 1-nél úgy ahogy összejött.Viszont már a MK2 természetesen az "erőltessük bele az összes szereplőt egy idióta sztoriba" klisé áldozata lett.
  • PetruZ
    Banyek, valaki lője már le...
  • teve20
    újabb linket találtam a novemberben mozikba kerülő új magyar filmről a Taxidermiáról. nem a kommersz magyar vígjátékok vonalát erősíti, hanem egészen egyedi stílusa van, nézzétek meg a videórészleteket:
    filmelőzetesek
    Kívácsi vagyok a közöség fogadtatására
  • Sephi
    Nos keszitik az uj Street Fighter (Stirilsz Fajter) filmet amiot 2008-ban adnak ki.

Most oszinten. A 1994-es SF film nektek is annyira gaznak tunt? Mert hogy oszinten legyek nekem semmi bajom nem volt vele...sot nem egyszer lattam.
  • Police88
    The Island / A sziget
    Ezt a filmet anno nem néztem meg moziban mert vhogy elcsépeltnek láttam a sztoriját. Most meg a nővérem elhozta és kezembe akadt.
    Áááá ez nagyon jó! :D egyszerüen jó volt nézni magával ragadó volt a képi világa és izgalmas a történet (bár kicsit ismerős volt valahonnan meg néha kiszámítható)

Én adok rá egy 9/10-et csak ajánlani tudom!

Mondjuk az is benne van h szeretem a jövőben játszódó filmeket és már amúgy is "ki voltam éhezve" egy jó filmre, mert legutóbb a WTC-n szétuntm magamat a moziban :D

• Sephi
    Micsoda gyenged megkozelites :D
  • DanielT
    Most látom, hogy rossz kommentre ment a válasz, szóval az egyel lentebbire szántam.
  • Jhon Balu
    én pont most szereztem .akkor asszem megtekintem.
  • SASboy
    Domino

Ejj, de jó filmecske volt. Tetszettek a vágások, a színészek is jók voltak. jó kis pörgős film. 8/10
  • DanielT
    Ejjpaszmek, szerintem maradj a Dörmögő Dömötör nézegetésénél és kiszínezésénél, ha ezt magyarázni kell.
  • teve20
    Sziasztok, a nemsokára bemutatásra kerül a külföldön már díjakat nyert Taxidermia című magyar film, melynek néhány (durvább) jelenetét a következő címeken láthatjátok:
    http://www.freevlog.hu/main/index.php?play=2570 (A kakas és a fallosz találkozása)
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/8521 (Dagi hatalmas csokoládé zabálása)
  • Zoli007
    Koszi
  • precision
    Renaissance ( imdb )

Érdekes animációs film, fekete fehér, de épp ezért különleges. A sztori átlagos scifi sztori, de a karakterek jól kidolgozottak. Az animáció szép, valósághű. 7/10
  • ProGabe #27960
    előző hsz inside man - belső ember SPOILER!!!!!!!
    grat zolika,ha anyád csuklik,miattad van!
    amúgy
    talán azért belső ember,mert bent van a bankban,azért maradt bennt,mert amíg 100 zsaru+helyszínelő volt a bankban,elég nehéz lett volna kimennie észrevétlenül,ugyebár akik kimentek kezes-lábasban mindenkit megmotoztak,és nem,nem csak a gyémántért csinálták(ami mellelseg pénz,tudod,amiért rabolni szoktak) hanem hogy lerántsák a leplet az öregről

úgy néz ki nem neked való az ilyen film,amin kicsit(nagyon kicsit) esetleg gondolkodni is kéne
  • Zoli007
    A belso emberben ki a belso ember? Aztan mi a rakert maradt bent meg nehany napot a csavo? Ja, es azert a szaros nehany gyemantert csinaltak?
  • Dynamic
    nem UB.