[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, tényleg! meg tegnap néztem a WTC-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, örülök, hogy azt csak kölcsön kértem, eredetileg moziban akartam megnézni. Há valami rettenetesen szar. Az Oliver Stonetól, a JFK után kicsit komolyabb drámát vártam volna. Az eleje kifejezetten nevetséges, és elcsépelt. Elcsépelt az, hogy szinte tudtam, hogy úgy fog kezdődni, hogy bemutatjuk milyen átlagos napnak indult... Vmi mást kitalálhatott volna. Nevetséges az, amikor megjön, hogy becsapódtak a repcsik, és mindenki halálos nyugalommbal dolgozik. Még megvárják amíg a két rendőr a reptérről, vagy hol járőröztek bemászik a rendőrörsre, ez szentem minimum fél óra, ha mondjuk nem a közvetlen közelében járőröztek, azt azok ott nézik a tv-t, már rég be kellett volna csapódnia a második gépnek, aztán szép lassan elindulnak, odasétálnak a kocsihoz, aztán 50nel eldöcögnek a WTC-hez, ott is halálos nyugalommal sétálgatnak, azt puff, leszakad az épület. Onnantól kezdve halálosan unalmas. A két faszi helyzetébe nem sikerült beleélnem magam, a családja valahogy jobban meghatott. Bár a kis hős gyerek szerepe ismét kiszámítható volt. Összességében nem ajánlom senkinek. A vágás vmi nevetségesen szar. Ismét csak a JFK-t emlegetem, ami eszméletlen jól meg volt vágva, nem tom mért nem alkalmazta ugyanazt a vágót Stone...
3,5/10