1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Talán van benne spoiler, de nem vészes:

Vasárnap néztem a Nagyon Vadont (Open Season). A bemutatóból ítélve már megint sokkal jobbat vártam, de nem vészes, egyszer-kétszer élvezhető mese. A karakterek nagyon jól megrajzoltak, főleg a nyulak azok amiken nagyon lehet röhögni, olyan nyomoroncul néznek ki, meg loserként is használják őket. Pl. mint a bemutatóban is, a szarvas nem kaviccsal, hanem a nyulakkal dobálja a medve ablakát, aztán őket használják gázmaszknak. Arik. Amit hiányoltam, hogy az idétlenül kinéző figurákon kívűl nincsen más viccesen kinéző dolog, gondolok itt pl. az ilyen rejtett utalásokra, mint pl a Shrekben mindenhol. Ok, ez nem paródia, de azért 1-2-t elviseltem volna.
    A sztori az tipikusan amerikai mozi. Minden megtalálható benne, már-már sablonos. Lehet tudni mi fog történni. Kezdve ott, hogy bemutatjuk a medve idilli életét, aztán ahogy egy jött-ment elkúrja neki, majd a vadonban társak lesznek, aztán kiderült, hogy hazudott a jött-ment, a medve otthagyja, aztán rájön, hog ymégis csak társak, megmenti, főcsata, happy end... uncsi már ez... de persze ez csak mese.