106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ez a masik... nemtom en nem rohogtem azon a filmet. szamomra a vicces horrorok inkabb bosszantoak meg gagyik... dehat igen... izlesek es pofonok...... -
Hehe. Az hogy 2 horrorfilmet láttam az elmúlt 1-2 hónapban, és mindkettő tetszett, biztos sok mindent jelent. Megkeseredett emberi fattyú vagyok :) -
Mentol #28078 Hogy nem funny alkat? Szerinted? A horrorokat 7 alatt nem is pontozta...
Maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok, de ha Lobsterman kritikája alapján kéne választanom, akkor inkább megnézném a Naplót Svábryval... -
Lipi1980 #28077 OMEN - 10/10!!!
Annak ellenére, hogy 30 éves a film most láttam először! Fantasztikus, hogy mennyire rád tudja hozni a frászt! A titka pedig (szerintem) abban rejlik, hogy:
- Semmmi természetfeletti dolog nincs benne, mint a mai "divatos" filmekben;
- A színészi alakítások, a rendezés, a képek, a vágás, a közeli (arcokról) képek;
- Szerintem a kis Damien is nagyot alakít (a korához képes)
Ajánlom mindenkinek... -
Slither - 9/10
hát ez kurvajó
alapból Nathan Fillion egyik kedvenc színészem Firefly széria és Serenity óta, de ez a film nélküle is fenomenális lenne
már a végletekig morbid és cinikus humor jellemzi, remekül passzol egy B kategóriás horrorfilmhez, a végső jelenet meg minimum +2 pont, kishíján leestem a székről a röhögéstől 
asszem ez a film remek görbe tükröt állít a sok "nagy és komoly" horrorfilm elé.
- What are we gonna do now?
- Probably turn into a couple of these fucked-up things.
- That's kind of negative.
- Well, it's been that sort of day. -
pont a látvány, és a hangulat miatt tetszett nekem is, csak ezt a papnős dolgot nem kellett volna erőltetni. nekem nagyon kilógott a képből. szóval ezértnem lett 8-9es nálam. ja és radha is jó nő :)
csocso: nem hang nélkül néztem, de mondjuk az igaz h nem nagyon bírom adam sandlert. de! ha megnézek egy vígjátékot, nem azt akarom hogy a főszereplők az első 15 percben drámázzanak hogy mennyire szar az életük, majd az utolsó 40 percben ismét drámázzanak hogy mennyire szar ismét az életük, és milyen jó volt előtte, de nem értékelték eléggé. a maradék fél órában volt 2-3 poén amin mosolyogtam, de nevetnem nem sikerült, többnyire kínosnak éreztem a poénokat. Szóval gázos volt a film az a lényeg. és úgy érzem hogy funny alkat vagyok, csak nem tudok azon röhögni ha valakit arcbafinganak, és hasonlók -
Match point:
Must see kategória, klasszikus történetszálak (Dosztojevszkij), kíváló szereplőkkel és nagyon jó zenével. A Bűn és Bűnhődés elolvasása után néztem meg, és mély nyomokat hagyott bennem ez a film. Sokan az elejét unalmasnak tartják, de szerintem teljesen korrektül és jól vezeti fel az eseményeket...a King Kong felvezetése ennél kb 3x unalmasabb (ez most komoly) Ajánlom mindenkinek!!!
8.5/10 -
Silent Hill nálam 10/10
A történet pont úgy jó ahogy van. Ugyan vannak eltérések a játékhoz képest de nekem mégis a hangulat és a látvány miatt eszméletlenül tetszik. Nah meg Radha Mitchell sztem jó nő :D (de ezt a filmben nem vettem figyelembe -_-) Viszont a rucija eszméletlenül bejött. Eléggé Heather-es beütése volt, ami számomra alapból 10 pont ^^ -
click lol... pisztos hang nelkul nezted vagy egyszeruen csak nem vagy egy funny alkat -
Séta a múltba
A must see. Kategória legjobba. 10/10 -
Soksoksok filmet láttam mostanság, úgyhogy itt van a véleményem róluk:
Crank: 9/10 - gyakorlatilag ilyen jó kikapcsolódást nyújtó filmet már nagyon rég nem láttam. Nem azért 9 mert kiemelkedő mestermű, hanem azért mert bőven túlteljesíti amit az ember elvár egy akciófilmtől. Rengeteg akció, izgalmas, egy pillanatra sem veszi magát komolyan, és sokszor vicces is. Mustsee.
Running Scared: 7.5/10 - Brutális valósághű thriller, végig izgalmas, jó történet szereplők, a vége nem tetszett egyedül. Jó kis film. Nem felhőtlen kikapcsolódás, de érdemes megnézni.
Clerks 2: 7/10 - Vicces, jó párbeszédek, néhol nagyon is beteg. Nem olyan jó mint mondjuk az első rész vagy a Dogma, de a tucat-vígjátékoknál ezerszer jobb.
Monster House: 6/10 - Az animáció elég gány, a történet sem nagy cucc, nem vicces, de ha a mesefilmnéző célcsoport tagja lennék(6-7 éves mondjuk), biztos összepiszkítottam volna magam párszor a filmen. Kudos a készítők bátorságáért. Horrort az alsó tagozatnak :D
Click: 2/10 - Unalmas, nem vicces, szánalmasan nyáltenger a második fele. Csak Kate Beckinsale istennő miatt kapott +1 pontot.
Ultraviolet: 4/10 - Nem egy jó film na. De legalább laza, jó megoldások vannak benne, Milla is jól néz ki benne, és az akciók is jók. Kár h kevés van belőlük és azok is ordítják hogy CGI. Pedig még jó is lehetett volna.
Silent Hill: 7/10 - Nem az a horror amitől összefostam volna magam, mondjuk nem sok ilyen van, de akkoris. A történet elromlik a végére(mindenféle spoiler nélkül), nem sikerült megkedvelnem a szereplőket sem, és hát van benne egy két idegesítő jelenet. Ennek ellenére a látvány és a hangulat nagyszerű, nyomasztó az egész. A legvége is tetszett(csak előtte ne lett volna az a 15 perc). Piramisfej meg istenül nézett ki, meg a gonosz nővérkék is kemények voltak.
Brick: 10/10 - Na ezt mindenkinek látnia kell. Az Oscart is odaadnám simán az operatőrnek és a rendezőnek, mert azt amit ebben a filmben műveltek azt tanítani kéne. Maga a film egyébként egy nyomozgatós noir, enyhén beteg és nyomasztó látványvilággal, csak detektívek helyett egy középiskolás srác nyomozgat. Kusza szálak mindenütt. Nem is mondok többet. Mindenki nézze meg. Ja, és hosszú-hosszú ideje az első olyan film amit nem értettem meg felirat nélkül(nem a történetet hanem a szlenget) :)
The Descent: 7/10 - Igazi horror. Nagyon jól látták a készítők hogy nem kell rengeteg effekt, sarok mögül előugró gonoszember, elmés gyilkolások egy jó horrorhoz. Ami kell: egy kellően nyomasztó helyszín(a barlang telitalálat), sok művér, és igazi embertelen szörnyek. Hangulat kérdése az egész. ÉS a hangulat az elsőosztályú a filmben. Ami levont az élvezeti értékéből az a néhol idegesítő szereplők, pár klisés helyzet, és a szönyek kissé lassú megjelenése. Ezektől eltekintve érdemes megnézni a filmet, mert tényleg nagyon jó. És végre igazi horrort is készítettek nem csak ilyen műanyag megijedősfilmet. -
Jhon Balu #28069 16.utca hát nemvalami nagy durranás 5\10 -
John Tucker must die [Dogolj meg John Tucker]
nemszamitottam sokra, es jol is tettem:) egyszer nezheto film, tini vigjatek...erdekessege, hogy a gimnazista lanyokat 25eves csajok jatszak...ez kicsit feltuno.
---> 3/10 -
jaj ne hari nem akartam a szived osszetorni cuncimokuskam.... ne felj a szivembe mindig szoritok neked egy kis helyet -
-
Van baratnod? GZ!!!!! -
luckyboi #28064 Superman Returns - gyerekfejjel jobb(ak) volt(ak). Lois tényleg nagy 0. Zene még mindíg isteni.
Cars - félig néztem, elaludtam. Még egyszer nekifutok asszem. Gyerekfejjel jobb lenne :) -
miert nem?:( -
nekem sem jött be a cars... -
Hát erre az az egyszerű magyarázat, hogy nem vagyunk egyformák :)
Neked a Cars jött be jobban, nekem az Over The Hedge, ilyen egyszerű :) -
mondok jobbat elkezdtuk nezni a monster houset es kikapcsoltattak mert " ok nem szeretik az ijesztgetos filmeket" -
hat nemtom hogy csinaltad meg baratnom is csak parszor nevetett pedig o aztan imadja a kis allatokat meg az ari karaktereket.
sztoriilag meg inkabb a cars volt a jobb.. tobb poen ertelmesebb graf. szvsz az over the hedge nagyon silany mese volt. 1-2 jo poennal. -
Barnyard
hát ez vmi borzalmas... -
Számomra meg épp az Over The Hedge volt a jobb. A Cars-nak csak az első 20 percét tudtam megnézni, totál nem kötött le. -
jefferson83 #28056 Szerencsére azt még nem láttam :) Egyszerűen csak nem számítottam a vicces részekre az volt a baj. -
superman returns 7/10
spoiler
tetszett amikor rugdosták a supermant :I lois lane meg egy nagy nulla nő volt szegény :c -
Cars
hat egyeseknek nagyon nem tetszett.De szerintem meg sokkal jobb volt jopar mesenel vegre, voltak poenok. over the hedgenel rohogtem 2 szer. ebben meg .. mittom en ... 22szer.
jo volt benne a madaras easter egg is (pixar fele madarak a villanypoznan)
szerk: 8/10!
a shrekken es a monster incen se rohogtem igazan tobbet. -
dehat ez egy olyan tipikus horror komedia mint a slither. -
jefferson83 #28052 Azért adtam 5 és felet neki, mert B horror. Szerintem, ha a nevetséges és horrorfilmbe nem illő jeleneteket kihagyták volna mérföldekkel jobb film sült volna ki belőle. Egy délután meg jobb sztorit össze lehetett volna hozni és máris A kategóriába lépünk. Egyes jeleneteket egész jól sikerültek. -
The Departed :
Hagyuk mar a tulzasokat. Ket es feloras film volt de hogy mirefel kapott 8.5 pontot az Imdb-en azt nem ertem. Szal lattam en mar jobb filmet is de hatarozottan max 7.2 -est kapna tolem. Azt is mert a szineszi garda naon nagyott alakitott es Jack nagy kedvecem. Szal a film nagyon utos de nem az a hihetettlen nagy mu.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na szal akkor par dolgot mert en nem ertettem. Szal akkor Costigan az Queenan es Dignan-nak dolgozott. Sullivan meg Costello-nak nemde? De akkor ekrdem en hogy a vegen miert van az hogy Costigan-t lelovi Corrigan lent a foldszinten es aztan megoli Brownt is? Mire fel olte meg Brownt?
Mert a vege gondlom Dignan az azert olte meg Sullivant mert kideritette hogy o miatta halt meg Queenan nem? Pff... es vegulis Costigan mit rakhatott abba a boritekbe amit Madolyn-nak adott? -
B horror
érteni kell a B horror lémnyegét hozzá...
bocsi -
Nézegető #28049 Most láttam az Alvilági jászma című filmet! Háát elég furcsa volt! Látta valaki? -
jefferson83 #28048 Ennél rosszabb filmet ritkán lát az ember. -
Jhon Balu #28047 A Harag Napja cimű film a xv.század fordulóján játszódik.Christopher Lambert és Oroszlán Szonja szereplésével.7\10 -
tipikus horrok komedia f****ag.... -
jefferson83 #28045 Feast
Jó szívvel ajánlani nem tudom, de ha tényleg már igazán nem tudunk mit kezdeni magunkkal és nincs más film a közelben akkor betehetjük. Elsősorban azok nézzék meg, akik a vér látványától nem takarják el két kézzel a szemüket. Igen vér az van bőven a filmben. Továbbá azok figyelmébe ajánlhatom, akik már elérték azt a szellemi szintet, hogy a kisebb-nagyobb baromságokon amit beleékeltek a filmbe (ki tudja miért) képesek könnyen átsiklani.
Értékelés: 10/5,5 -
jefferson83 #28044 De jó, hogy szólsz. Én már el is felejtettem én is csak a feliratot vártam. Most néztem a feliratok.hu-n van már magyar. Azt hallottam nem rossz film. -
Látta már valaki ezt a filmet?Érdemes megnézni???Egyébként létezik hozzá felirat? -
jefferson83 #28042 Nekem elég évente a Gerecse 50, tovább egyenlőre nem merészkedek :) -
Ali G - Aiii
6 eves "film"... epp ma neztem es ez az ember tenyleg nem normalis. a Borat figura mar 97 ota van, igaz akkoriban meg csak az angliaiakat farasztotta,bar azert a hulye ali g stilust jobban szeretem a boratnal de mindenkeppen meglesem a borat filmet is.