106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A gépész
A történet kicsit laposka volt de az egész filmet vitték a színészek meg a képek. Nagyon jól kiválogatták még a legutolsó mellékszereplőt is (michael ironside!! - annak az embernek minden filmben hiányzik egy végtagja
). Iván mekkora arc volt már (a szó legszorosabb értelmében), egy az egyben úgynézett ki mint Shreck és még a magyar hangja is az volt
.
Bél Krisztián meg egyenesen überisch!
9/10 (Bél - 10/10) -
Feast
Huhuhuhúúúú... Ez valami elképesztően nem vicces és nem is horror. Semmi szórakoztató. Néhol van egypár felvillanás, de semmi egyéb. Rettenetes.
3/10 -
Kanál #28115 Borat
év filmje ennyi 10/10 -
tenyleg mekkora volt mar a svarci hummer?:D LOAL... amugy a filmet mindenki lehuzza de szerintem is kurvajo volt. Tenyleg sokal tobbet lehetett nevetni mint egyes mesefilmeken ( pl over the hedge)
-

-
CSOCSO vs Magnolia - OK.
PetruZ vs Cars - WTF?
:D -
Cars
A bemutató alapján nem hittem volna, hogy könnyesre fogom röhögni magam rajta. :) Talán az is hozzásegített ehhez, hogy a történet egy másik kedvencem, a Doc Hollywood szinte egy-az-egybeni átültetése autós környezetbe. :) Az animáció, és az a rengeteg apróság, amire odafigyeltek a Pixarnál, pedig egyszerűen lenyűgöző. Minden a helyén van, minden illeszkedik a világ szabta logikába (az autós legyekkel együtt :) ), minden úgy működik, ahogy azt várja a néző. Az egyéb filmes, ill. valós életből vett utalások is nagyon jól ültek.
A végén külön röhögtem, mikor a régi filmeikből játszottak be részeket autós környezetre átírva. ;)
Tetszett, na! 10/10
-
luckyboi #28110 Zatoichi - Egyszer már elkezdtem, csak idő hiányában félbe maradt. Na ezt a hibát NE kövesse el senki. Takeshi félisten bá' most is sejt vmit a régmúltról. Remek szamuráj film, persze az eredeti színházi elemek is vissza-vissza köszönnek. A humora visszafogott, kiegyensúlyozott, ugyanakkor néha a mosolyból hangos nevetést csalt ki. Hagyomány, vér, szamuráj,ronin, enyhe humorral átszőve. Mindenképpen alapmű. 10/10 -
suno #28109 Pár film amihez mostanában volt szerencsém:
Előszőr is szeretném leszögezni: én barátja vagyok a magyar filmeknek, mégis azt mondom, ha azt a feliratot látod:
EGY BOLOND SZÁZAT CSINÁL, akkor ....fussssss 2/10
más
RV - Robin Williams családi vakációja a gyengébb fajtából, de esős idő esetére megfelel 5/10
16 utca - jó akciófilm , de azért nem 1 DIE HARD szint 7/10
SZABADSÁG SZERELEM - profin elkészített film, megható, tanképpen csak jót tudok mondani róla, csak Dobó KAta nyúlszáját ne kéne nézni. Egyébként mindenkinek ajánlom most moziba nézze meg 8/10
Az ördög Pradát visel - A csajod szeretni fogja 6/10
Torrente 3 - Aki szerette az első kettőt az ezt is nézze meg. színvonal nem csökkent, akinek azok nem tetszettek ez se fog. Nálam: 7/10
Borat - Nem viccelek ez az év filmje nálam rohanj a moziba , de a prűdségedet hagyd otthon, akkor lehet rajta akkorákat nevetni, hogy kiesel a székből 9/10
Végső állomás 3 - betegebb halálmódok mint az első 2 részben együtt.
Szórakoztató popcorn -horror, naggyon profi mód tálalva. Műfaj kedvelői nézzék meg 6/10
Shopgirl - Asszem mindent elmond róla , ha azt mondom véletlen 2* vettük ki a tékában( de sajnos még másodszor is szar volt), mert előszőr sem lehetett végignézni.
-
Magnolia
csapjunk a surujebe.. JEZUSOM MEKKORA FA**AG EZ!!!!!!!!!!!!!!
uber elcseszett film!
tipikus sok csaladot bemutatunk a vegen majd valamilyen siznten egyutt is lathatjuk oket.
De mig a crash jo film volt.. ez.. ez meg BORZALOM!
A film nem szorakoztatott, nem nevettem, nem szomorkodtam, nem elmelkedtem.. semmi. a film SEMMIRE nem volt jo! ez a film NULLA!!
az egyetlen meglepi a vegen az eso.. ennyi. Mindig vartam hogy lesz valami de neeeeeeeeeem a haverom elaludt de kozben 100 szor meghallgattam hogy tobbet nem ul le velem ugy filmezni ha nem valami kasszasiker blockbuster cimrol van szo.
ez a film szanalom. es 3 ora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miert nem negy??????????????
OMG.
3 dolog maradt meg igazan a filmbol:
1) mindenki megcsalja masikat vagy orrba szajba baszik
2) mindenki rakos
3) az auto kormanya tom cruise homlokaig feler. -
Matchstick Men: Úrrrissstenemmm, az endiget (one year later utáni rész) leszámítva egy 10/10es film. Egyszerűen pazar és zseniális. Nagyon rég láttam ilyen jó filmet, Nicolas Cage egyszerűen fantasztikus színész, az utóbbi filmjeit mind láttam és azok mind lekötöttek és a Matchstick Mennel is így van.
9/10 (az ending miatt -1pont) -
Jezus atya eg.... -
Én várom már nagyon,hogy láthassam... -
adjak pézsét? :D -
"Nagyon Vadon " ha asozngyatok hogy ez az Open Season c. film magyar cime en elmegyek sirni. -
Jhon Balu #28102 Nagyon Vadon című animációs film nagyon cool volt.a gyerekkel végig nevettem az egészet.9\10 -
A J & NB visszavágot láttam csak, a Dogmát meg kell keresni.A Visszavág azt k..ra bírtam én is.Főleg az elejét,mikor a bolt előtt vannak,meg a kajáldában mikor a neten visszaírnak. xDDDDD -
hát nemtom, a végén a "Kinky Kelly and the Sexy Stud"-on én fetrengtem a röhögéstől
-
luckyboi #28099 Már ő se a régi. Túlzásokba estek, de nem jó értelemben. Ass to mouth jó poén, de csak mértékkel. Dogma iz di bezt. nálam 5 pont a S-S 2. -
Cars -
Aranyos volt. De na... -
Nekem a Dogma és a JaymegaCsendesBábvisszavág bőven elég volt! Azoknál jobb filmet úgysem lehet csinálni. -
Clerks 2
Hatalmas csalódás. Kevin Smith a csúcsra tört és elveszítette a varázsát.
Mindig is a Shop-Stop-ot tartottam a legjobb filmjének, bár a többivel sem volt különösebb bajom. Szal vártam a folytatást.
Pozitívum:
-Az esetek 30%-ban tényleg jókat nevettem, azzal nem volt baj.
-Több nincs!
Negatívum:
-Az esetek 70%-ban erőltetett, semleges vagy altesti humorról van szó. A Star Warsos filozófiákból is kifogyott a szusz (őszintén szólva nem is volt).
-UNALMAS!!! Komolyan mondom, alig bírtam végignézni!
-A színészek borzalmasak! Pedig megmondom őszintén nagyon tetszettek az első részben a színészi játékok. Dante olyan fejeket tudott vágni (pl amikor a srác mégis vesz egy cigit), Csendes Bob (Kevin Smith személyesen) is kegyetlen pillantásokat tudott szórni. Na de most iszonyat túljátszott, műanyag játékot láttam. Úgylátszik ha nagy pénz van a dologban és az egész már túl "hivatalos", a színészek is túl komolyan veszik a feladatot.
-Giccsparádé! Ez csapott oda legdurvábban! Hogy pont a Shop-Stop kultuszból csinálnak egy csöpögős, minden jó ha a vége jó kliséhalmot! Nincs bajom a happy end-ekkel, de könyörgöm mindennek megvan a maga helye és műfaja. A Shop-Stop tök nem erről szólt! Egyszerűen nem is tudtam felfogni.
Szóval szvsz eljött Kevin Smith kultuszának végső bukása. Mondjuk azért lehetett is a filmjein érezni ezt a folyamatos lejtőt, én legalábbis így éreztem. Ez kb hasonló pofon volt nekem, mint a Terminátor 3.
3/10 -
Crank 7/10
Jó kis akciófilm de a végét befejezhették volna jobban is.. -
espfan #28094 ezt a Fásy Ádámot már látnom kell. ilyet nem lehet kihagyni. -
hát anettkánál csak jobb :D
de am kegyetlen eröltetett xar... a bejátszások még jók de az a két szerencsétlen nemtudom hová tud még süllyedni.
-
Szerintem sem, de erősen az élmezőnyben van. :D -
Na nehogymár a vidióták legyen a legócskább műsor ma Magyarországon???
-
espfan #28090 Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért pont nálunk kellett ezt a filmet forgatni. Nézd meg a többi jelenet miatt milyen helyekre elutaztak, miért pont nálunk kell rombolni. Hörrr....
ja, és itt egyfrappáns összeállítás, ha már unod a Tv-t. -
jefferson83 #28089 Ezt meg nem fogom nézni, szétcseszték a barlangunkat azt elhúzták a csíkot. A mocskok
-
dungeons and dragons <--- igen ez a cime :D
deathtrap dungeon <--- 1996-ban Steve Jackson mesejen alapulo PS jatek :D
-
Én abban látom a problémát, hogy manapság olyan széles korosztálynak akarják eladni afilmeket, hogy igazán egyiknek sem szól. Teszem azt még egy Dragonlance krónikából is lehetne összeütni egy olyan sötét, ütős, Titus szintű brutálrelizmussal és színpadi megvalósítással felvértezett fantasy drámát, parádés szereplőkkel és egyáltalán nem csilivili technikával, inkább díszeletekkel és élő szereplőkkel, hogy még a magamfajta is magaalávizelne gyönyörűségében! -
Jeremy papa játékával abban a filmben sem volt semmi gond.
Maga a film volt gyenge, nem az alapján kell megítélni (amúgy nem értettem miért vállalta el, totál más karakterű színész) -
AZ egy kis költségvetésű "játékadaptáció" volt, erre meg elég sok pízt elkúrtak, a traileren látszik hogy nem sajnálták az effekteket, meg az élőszereplős felfordulást, szal. technikailag nagyon ott van. A kérdés inkább az, hogy mint film megállja-e a helyét?! Ha nagyon gyerekes és/vagy logikátlan sajtburgeres nyálbaromság lesz, akkor a magamfajta fantasy kultfilmeken felnőtt nemzedék végig fogja hányi... (már sry a túlzó képi realizmuért)! -
volt vmi dungeons and dragons, vagy deathtrap dungeon vagy nemtom vmi ilyesmi film is, na az szörnyű volt, de ahhoz tudnám ezt hasonlítani. Abban jeremy papa is játszott, de nem túl jól -
Jeremy Irons-t mindig sarkanyos filmekben kepzelem el :D -
Eh-öh, az új Erragon filmről mi a véleményetek?! Jóak lesz az nekünk???
Én értem, hogy nálunk forgatták, meg sárkányos, meg bestsellerből, meg 17 évesen írta, meg Malkovich, meg Irons, de úgy mégis, kinek mi a megérzése?!
-
Hát lényegében a játékban is egy amolyan szekta volt, szal azt nem érzem túlzásnak :) -
ez a masik... nemtom en nem rohogtem azon a filmet. szamomra a vicces horrorok inkabb bosszantoak meg gagyik... dehat igen... izlesek es pofonok...... -
Hehe. Az hogy 2 horrorfilmet láttam az elmúlt 1-2 hónapban, és mindkettő tetszett, biztos sok mindent jelent. Megkeseredett emberi fattyú vagyok :) -
Mentol #28078 Hogy nem funny alkat? Szerinted? A horrorokat 7 alatt nem is pontozta...
Maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok, de ha Lobsterman kritikája alapján kéne választanom, akkor inkább megnézném a Naplót Svábryval...