1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Clerks 2

Hatalmas csalódás. Kevin Smith a csúcsra tört és elveszítette a varázsát.
    Mindig is a Shop-Stop-ot tartottam a legjobb filmjének, bár a többivel sem volt különösebb bajom. Szal vártam a folytatást.

Pozitívum:
    -Az esetek 30%-ban tényleg jókat nevettem, azzal nem volt baj.
    -Több nincs!

Negatívum:
    -Az esetek 70%-ban erőltetett, semleges vagy altesti humorról van szó. A Star Warsos filozófiákból is kifogyott a szusz (őszintén szólva nem is volt).
    -UNALMAS!!! Komolyan mondom, alig bírtam végignézni!
    -A színészek borzalmasak! Pedig megmondom őszintén nagyon tetszettek az első részben a színészi játékok. Dante olyan fejeket tudott vágni (pl amikor a srác mégis vesz egy cigit), Csendes Bob (Kevin Smith személyesen) is kegyetlen pillantásokat tudott szórni. Na de most iszonyat túljátszott, műanyag játékot láttam. Úgylátszik ha nagy pénz van a dologban és az egész már túl "hivatalos", a színészek is túl komolyan veszik a feladatot.
    -Giccsparádé! Ez csapott oda legdurvábban! Hogy pont a Shop-Stop kultuszból csinálnak egy csöpögős, minden jó ha a vége jó kliséhalmot! Nincs bajom a happy end-ekkel, de könyörgöm mindennek megvan a maga helye és műfaja. A Shop-Stop tök nem erről szólt! Egyszerűen nem is tudtam felfogni.

Szóval szvsz eljött Kevin Smith kultuszának végső bukása. Mondjuk azért lehetett is a filmjein érezni ezt a folyamatos lejtőt, én legalábbis így éreztem. Ez kb hasonló pofon volt nekem, mint a Terminátor 3.

3/10