106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mit szoltok ehez az uj Tini Nindzsa Teknos muvihoz? -
a scanner darkly....
hu, nagyon agyament film :) -
Open Season (Nagyon Vadon)
Nem volt rossz, csak már megint az első 10 perc után lehetett tudni, hogy mi lesz a vége.
6/10 -
Garden State - 9/10
nagy általánosságban véve kifejezetten utálom amit drámának ill romantikus filmnek harangoznak be, ennek is elsősorban azért ültem neki, mert a színészi gárda - Zach "J.D." Braff (Scrubs) és Natalie Portman - szimpatikus volt, és roppantul kellemeset csalódtam, ajánlom mindenkinek, remek film lett. -
Gondolom a Bucserre értette. :-) -
Épp ez volt az egyik bajom a Passióval. Hogy nem hiteles. Jézus ember volt, még ha Isten fia is, de EMBER (mint ahogy ezt te is kiemelted). Márpedig ami a filmben történik vele, azt kb 10 percig bírná ki élve egy ember. Ez a film nem hiteles Jézus-történet, hanem Gibson agymenése. Ez a film nem film!
Én elhiszem, hogy valaki padlót fogott tőle (jaj de jó film, hiteles, művészi meg minden, meg arámi, meg jó képek, na meg milyen valóságos, Jézus tényleg így halhatott meg), de ez a film nem mutat be semmit. Nincs is dramaturgiája! Jézus személyét meg sem ismerhetjük benne, csak azt látjük, hogy már esik szét a szerencsétlen. Meg persze orra esik a kereszttel, meg ki kell rándítani a karját, meg tele van ilyen felesleges baromsággal, amiken látszik, hogy Gibson órákig töprengett, csak hadd legyen még véresebb. Ez egy túlzás! Vagy inkább egy bemutató film, hogy mire képesek a mai operatőrök vagy sminkesek, vagy egyéb más alkalmazottak, mert látszik a filmen, hogy rengeteg munka van benne, mindenki profin teljesített, csak kedves Gibson úr nem, ami nem ártott volna, hisz az ő filmje, ő fogja össze az egészet. A Rettenthetetlen anno még tetszett, és megnézem az Apocaliptycot is, de ez a Passió semmit nem tett hozzá a filmtörténelemhez. Ügyes iparosmunka. -
Nekem Gibson akkoris Porter marad :D -
Nem vagyok Hentes. Keversz valakivel. -
Bocsánatot kérek...
komolyan...
Nem a véren volt a hangsúly, mert az a Magasfeszültségben is volt csakhát ugye egy 2000 éve írt történetet nehezebb vászonra vinni hitelesen... És nagyon új tartalmat semadhat hiszen az már dogmákkal szembemenés ami katolikusoknak nem megendgedett még is sajátos Krisztusi szenvedés interpretáció, mert végre nem úgy mutatták meg a szenvedést hogy az egy hétvégi piknik volt, hanem valójában látszódott, hogy mit kellett kiállnia akkoriban egy kivégzésre ítélt embernek... Aki meg tanúlságot akar az olvassa el a történetet erdetiben ott a könyv lehet művelődni és lehet gondolodni is.
mondom ezt úgy hogy nem vagyok hívő katolikus. -
bcrics #28546 ja nem vagyok hithű keresztény nekem csak a vér a vér a vér jött át henteském -
Miért? Neked átjött valami más is? Netán mélyenszántó gondolataid támadtak Jézus kilátszó bordája láttán? -
Én kérek elnézést:)
Egyébként csak 4 filmet rendezett eddig és sorozatból 3 részt. Producerként jóval tevékenyebb.. Bár ő legalább nem csak szórja a színészettel keresett pénzét, hanem jól befekteti. Észnél van. Tudja, hogy nem mindig fog ilyen jól menni neki (szerintem ebben téved mert elsőszámú színész csak le kéne állnia a Blockbusterekkel, mert ahhoz már öreg) -
Egyebkent mi lett ezzel az emberrel hogy ennyi filmet keszit ?:D -
Ezt most nagyon odamondtad.
-
Hát ha neked a passióbol csak annyi jött át, hogy véres, akkor lehet nem neked készülnek ezek a filmek.... -
bcrics #28540 a mel gibson féle apocaliptycot látta már vki?nekem még csak most jön lefelé,aszt írják véresebb mint a passió,finom -
Védd magad
Szerintem elég vontatott volt.Igazából többet vártam a filmtől főleg, ahogy az ismertetőben írták, hogy az igazi DiNorscio végigpoénkodta a tárgyalást meg ilyesmi.Volt néhány poén, de nem igazán csapkodtam a térdemet.Meg az is zavart, hogy nem ismerjük DiNorscio előéletét, szinte egyből a tárgyalásba csöppenünk, közben csak jönnek be a tanúk, mondanak mindenféle megtörtént vagy nem megtörtént dolgot, amiből számomra nem áll össze semmi.Persze ezek csak arra voltak jók, hogy bemutassák, DiNorscio erre is mondott valami poénosat, vagy kulcsfontosságú mondatot.Szal a film aránylag jól indul, de összeségében csalódás, mert másra számítottam. -
Menekülj! (See No Evil)
Egy kicsit Moteles, Láncfűrészes, Kampókezes keverék, ami összességében nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem. Volt benne néhány esemény, ami nagyon kiszámítható volt és amit eddig még nem láttam sehol. A lány vs mobiltelefon és a lány vs kutyák esete meglepő fordulat volt :)
6/10 -
Védd magad - Vin diesel
keserédes komédia.... összeségében nagyon is jó. A 12 dühös emberhez képest nem egy maradandó alkotás, de Vin séróval az kira...
Nekem bejött a film és még ha nem is lessz alapmű, annyi biztos h érdemes megnézni.
nálam10/8 -
Jaja, a magyar szinkron naon jó! -
luckyboi #28535 Az Apokalipszis Most című agymenés egy horror.... 
-
bcrics #28534 még 1 kurvajó végjáték:Eurotura hát ez szintén kész van ezt is látni kell:
Nos a Eurotúra című blődség hasonló „erényeket” csillogtat, a történet egyszerűsége pedig vetekszik a Kíméletlen kaméleonéval és meg sem látszik rajta, hogy hárman is dolgozatak a forgatókönyven.
Scott-ot (Scott Mechlowicz) az érettségi bankett előtt dobja a barátnője egy punk együttes excentrikus énekese kedvéért (Matt Damon frenetikus cameo-ja). Hősünk csalódottságában merev részegre issza magát, és ebben az állapotában csúnyán megbántja a vele e-mail-ező szőke bombázót, akit a fiú végig magához hasonló neműnek vélt. A fatális tévedés kiderültével Scottie elhatározza, hogy a nyári szünetét rááldozza arra, hogy megtalálja a lányt a hatalmas és (számára) ismeretlen Európában. Elmaradhatatlan cimborájával, Cooperrel (Jacob Pitts) és az egymásra egyáltalában nem hasonlító vegyes ikerpár oldalán Scott elindul élete legnagyobb kalandjára.
Természetesen a legtöbb fordulat és poén előre kisakkozható, az instant karakterek pedig már jópár hasonszőrű tinivígjátékból ismerősek lehetnek, és persze az is vérlázító, ahogyan az amerikaiak kifigurázzák és megalázzák Európa kulturális örökségét, de valahogy ezt olyan durván és viccesen teszik, hogy muszáj röhögni rajta. Meg csendben tegyük hozzá, hogy egy átlag amerikai tini ténylegesen valahogy a filmben szereplő sztereotípiákhoz hasonlóan képzelheti el jó öreg kontinensünket. Néhány találó poén és szenzációs cameo (az egykori wimbledoni labdarúgó, Vinnie Jones mint a Manchester United ultráinak vezére) színezi élvezhetővé a Eurotúrát, mely ostobaságában is kellően szórakoztató. Csak erős idegzetűeknek.
bonzsjornó miszkúzíí ehh -
jefferson83 #28533 Unspeakable. Mondjuk ez 2002-es és akció-dráma műfaj alatt fut.
Tartalom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A briliáns, független pszichiáternő új, forradalmi technikát próbál ki halálraítélt fegyenceken. Amikor rájön, hogy az egyik fegyencet ártatlanul végeznék ki szembesülnie kell, milyen nehéz egy nőnek ebben a zárt, férfiak által uralt börtönvilágban, amint megpróbálja megváltoztatni egy ember végzetét. A kormányzóval kapcsolatos fájdalmas múltja, valamint apa-szerű kötödése az egyik szövetségi ügynökhöz tovább bonyolítja a történetet. Amikor eldönti, hogy ezt az új technikát kipróbálja az igazi gyilkoson, akkor az emberi lélek egy olyan arcát fedezi fel, amely kísértetiessé és ördögivé vált. Elborzadva, de izgatottan ás egyre mélyebbre, hogy újabb rettentő titkokra leljen a gyilkos múltjáról. -
angol címe mi ennek? -
rossz topik!!! -
jefferson83 #28530 A gépész.
6/10 A színészi játék nagyon rendben van. Ezzel a filmmel is az a baj, hogy nagyon hamar rájöttem kb mi lesz a vége. -
Sziasztok. valaki dobjon már privibe please egy oldalcimet ahonnan sms ért lehet leszedni filmeket. a régi oldalam megszünt és amin most regelt 40-50K val jön csak :( -
Ördögien veszélyes 10/10
nagyon jó horror film és nagyon brutális
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor kiakarják végezni a sorozatgyilkost a villamosszékben de ő még a villamosszéket is túléli 3x-szor is.
-
Lehet csak kamu, de úgy hallottam, a Die Hard 3 forgatókönyve elvileg a Halálos Fegyver 4. részének a forgatókönyve volt. Csak valami húzavona következtében más rendezőnek lett eladva az egész.
Nem csodálkoznék ha így lenne, hisz mint ahogy lentebb is irták, nem egy aspektusában, teljesen különbözik az a rész az elődjeitől. Attól még egész nézhető lett szerintem :D
De az első részt nem múlja felől egyik sem :) Nosztalgiából tegnap végig is néztem mind hármat. Feltünt nektek a trikó csere az első részben?
Főhősünk fehér ingben virit.. aztán van a jelenet, mikor a rablók elmennek a szellőző csatorna alól, és ki tud jönni. A bádoglyukból ott már zöld trikóban száll ki :) Hihetetlen hogy ilyen hatalmas hibára nem figyeltek már ott fel. Kidobják a kukába a valószínüleg eltépödött inget, és felhúzatnak rá egy zöld színüt.. a hülye néző úgysem veszi észre :P :D -
sztemse -
hangulatot várok :D -
Thank you for smoking -
En nem vagom mitol van ugy oda mindeki ezert a filmert... nem mondom hogy rosz de... akkor sem egy akkora durranas... mindegy. -
Ízlések és pofonok.... Abban a részben nálam már Mclean túlságosan átment szuperhíróba.... (olyan dolgokat élt túl amibe az első 2 részben lazán belehalt volna szerintem.) Rádaásul míg az első 2 rész során a vak szerencse és a megfigyelőképessége sokszor kihúzta a szarból (mégha nem is sértetlenül) itt ilyet nem sokszor találtam... -
300 elég komoly vizuálban :)
nem lesz baj a die hard-al sem, akcio film, mit vársz tole? :) -
jefferson83 #28521 Legjobb rész volt. -
A Hardwired.hu-n ott a teaser, meg lehet nézni, lehet fikázni. :)
(Ja, és ha már ott vagytok: új 300 és Shrek 3 trailer is van fent náluk.)
-
Szerintem jó volt a 3. rész is!!! -
Szerintem már a 3 is el volt baszva.... (az 1 és kettő után szabadon) -
Mi félnivaló van ezen?
Ha csinálnak egy újabb "tizenkettőegytucat" akciófilmet és kész, én simán tudok aludni majd tőle. -
félek töle hogy el fogják baszni a die hard 4 et :C