1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Lehet csak kamu, de úgy hallottam, a Die Hard 3 forgatókönyve elvileg a Halálos Fegyver 4. részének a forgatókönyve volt. Csak valami húzavona következtében más rendezőnek lett eladva az egész.

Nem csodálkoznék ha így lenne, hisz mint ahogy lentebb is irták, nem egy aspektusában, teljesen különbözik az a rész az elődjeitől. Attól még egész nézhető lett szerintem :D

De az első részt nem múlja felől egyik sem :) Nosztalgiából tegnap végig is néztem mind hármat. Feltünt nektek a trikó csere az első részben?
    Főhősünk fehér ingben virit.. aztán van a jelenet, mikor a rablók elmennek a szellőző csatorna alól, és ki tud jönni. A bádoglyukból ott már zöld trikóban száll ki :) Hihetetlen hogy ilyen hatalmas hibára nem figyeltek már ott fel. Kidobják a kukába a valószínüleg eltépödött inget, és felhúzatnak rá egy zöld színüt.. a hülye néző úgysem veszi észre :P :D