106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ehhh, na azé má ehhhh...
    10 pontot arra a filmre kicsit túlzásnak érzem. :)
  • Istencsászár
    Superman Visszatér ( Duplalemezes extra változat )

A film nagyon jó, mindent sikerült eltalálni akár csak a Batman Kezdetek-nél. Bár az más világ, de ez is komolyra sikeredett. Látványban nincs hiány, és a két és fél óra alatt végig izgalomban tartott. Jóvolt újra hallani John Williams dallamait. A hang minőség kiváló, a szinkron is el lett találva. A második DVD-n található sok sok extra pedig újabb plussz.

10/10
  • Gladiator
    hát, az se gyenge, hogy youtuberól az egyik bemutatót levették az erőszakossága miatt...
  • Gladiator
    akkor az, mittom én:D annyira nem néztem a borítóját (vagyis, hogy mi van filctollal ráírva:D) csak tudtam, hogy vmi reményes.
  • ProGabe #28631
    remény harcosa?nem a remény bajnoka???ez az amikor Crowe boxolót játszik az 50-es évek amerikájában nem?na az tényleg elég jó film a maga kategóriájában
  • Gladiator
    A remény harcosa

IMDB-n véletlenül rossz filmet néztem, amire 2.8 pontot adtak. Na mondom, ennyire szar filmre én nem fogok elcseszni két órát, aztán azé letöltöttem a bemutatóját és a zene tetszett, mondom akkor már csak azért is megnézem.
    Nem szeretem, sőt! utálom a sport filmeket, de ez vmi kegyetlen jó. A film legvégén már remegett a lábam az izgalomtól:D egészen a legvégéig nem lehet biztosan tudni ki nyer. a zene szintén 5ös, fényképezés jó, ami nem tetszett, hogy amikor eltörik a bordája, akkor ilyen röntgen képpé alakul át az ember, azt úgy mutatják ahogy törik a csont. a vágás átlagban jó, 1-2x borzalmas, 1-2x meg kiszaladt belőlem egy "baszd meg" olyan jó megoldást van benne. Russel nagyon jól játszik, főleg amikor a megszégyenülést kell eljátszania. 5ös.

8.5/10 a néhol szar vágás miatt, meg sport film lévén nem igazán lehet többször megnézni, hisz tudod ki mikor nyer, már nem izgi. meg Zellweger se hozta ki magából a maximumot.
  • Blasta
    kritika
  • Blasta
    Gibsonnak mibaja van?

index:
    "Aki kiváncsi volt arra, pontosan milyen is, amikor egy kisgyereket a bokájánál fogva meglóbálnak és fához csapnak, az most megkapja a magáét. Gyerekkínzásban amúgy igen erős a darab, a Discovery típusú tévécsatornák rajongói biztos szeretni fogják, ahogy a mama a hároméves kisfiú lábán felnyíló vágást eleven óriáshangyák sebbe való bedugása, majd fejük letépése útján varrja össze. A film művészi kulcsjelenetében az is kiderül, milyen lehet 5 centiről végignézni, ahogy egy jaguár megeszi egy ember arcát. Ha lettek volna kétségeink afelől, hogyan reccsen a kőkéssel elvágott torok, ezek után el fognak enyészni. Sőt, még azt sem kell ezután a fantáziánkra bíznunk, hogy apánk hogyan vérezne el, ha az egész család szeme láttára elmetélnék a nyaki ütóerét. No és hogyan lövell ki a vérszökőkút a halántékon ütött lyukból? Egyetlen, ám annál komolyabb hiányérzetünk, hogy nem a mellüregen belülről mutatják, ahogy a pap kivágja az áldozatok szívét. Cserébe mondjuk az áldozat szemén keresztül élhetjük át mindezt."

Egész idáig nagyon vártam az Apocalypto-t, de mostmár örülök, hogy bnőmnek a trailer alapján nem támadt hozzá kedve, így nem kell kényszerből elvinnem rá.
  • desigo
    Borat 7/10

Idióta egy film de teszettek benne a szövegek:)

• REALista
    Leon, a profi
    10/10

Azt hiszem mindent elmond a filmről hogy egy hete rendeltem meg de már 3-szor megnéztem/egyszer szinkronnal és kétszer eredeti hanggal/!Kötelező darab mindenkinek!
  • North
    Érdekes film, az elején én is szenvedtem, de az utolsó jelenet számomra mindent vitt, és igen pozitívvá tette az összképet. Így szívesen emlékszem vissza erre az alkotásra.
  • PetruZ
    A Grindhouse-ben is két totál más epizódot rendeznek, teljesen más sztorival és színészekkel. :) Na jó, talán most találkoznak is egy-két forgatási szünetben, meg össze-összejöttek a forgatókönyvek megírása közben. ;)
  • Blasta
    Ja és az sztem túlzás, hogy a 4 szobában Rodriquez és Tarantino "együtt dolgozott".
    Szvsz mindkét arc rendezett egy rövidfilmet egymástól totál függetlenül, tán nem is találkoztak a film készülte alatt, szal közös munkáról itt nem beszélhetünk. Szal tényleg most lesz az első közös filmjük :)
  • Blasta
    A madonnás rész sztem is ez lámaság.
    A második egy laza szenvedés, nade aztán elszabadul a pokol :DDDD
  • PetruZ
    Four Rooms (1995, http://imdb.com/title/tt0113101/)
    Ted (Tim Roth) - aki valójában Theodore, de utálja ezt a nevet :) - szilveszter éjszakáján veszi át a patinás Mon Signor hotel portásának pozícióját, miután megkapja a legfontosabb utasításokat a leköszönő vén portástól. Ted azt hiszi, a szilveszter csak nyugis lehet, tehát nem készül semmi különösre. Csak a hotel vendégeivel nem számol...
    Négy különböző történet, négy rendező tálalásában, melyek között a kapocs Ted, a portás figurája, valamint szilveszter éjszakája.
    Az első sztoriban (The Missing Ingredient; r.: Allison Anders) boszorkányok (köztük Madonna :) ) gyűlnek össze egy szobában, hogy bűvös praktikáikkal feltámasszák istennőjüket, akit úgy ötven éve változtattak kővé. Minden szükséges alapanyag a rendelkezésre áll, egy dolgot kivéve, ehhez pedig mindenképpen Ted-re lesz szükség... Rém unalmas, összefüggéstelen epizód, a legrosszabb mind közül. Gondolom, ezért akarták feldobni két félmeztelen csajjal, de azok is gyengék. (1/10)
    A második történet (The Wrong Man; r.: Alexandre Roxwell) tkp. egy pszichodráma. Ted-et véletlenül rossz szobába hívják, és részt kell vennie egy házaspár családi drámájában, ami az ő életét is veszélybe sodorja... Összeszedettebb, de nagyon elmélázó, inkább filozófikus sztori, nem sok érdekesség van benne. (3/10)
    A film második fele mérföldekkel jobb, köszönhetően két jól ismert filmes fenegyereknek (érdekesség, hogy az új Grindhouse-t úgy reklámozzák, hogy végre együtt dolgoznak, pedig már a Four Rooms-ban is együtt voltak; igaz, ezt én sem tudtam eddig :) ). Kik is ők? Hát persze, hogy Robert Rodriguez és Quentin Tarantino.
    Rodriguez kisfilmje (The Misbehavers) egy spanyol családról szól, ahol a szigorú szülők (az apukát Antonio Banderas játssza; nagyon szigorú :) ) elhúznak mulatni, a két gyerek meg ott marad Ted nyakán. Remek darab, a két kölyök szó szerint pokollá teszi Ted nyugodt éjszakai perceit, ráadásul még egy hulla is előkerül, a végén meg Banderasnak van egy nagyon jó beszólása, ami felteszi a koronát az egészre. Ez a legjobb epizód. :) (10/10)
    Az utolsó kisfilmben (The Man from Hollywood) Tarantino önmagát rendezi, egy pénzes hollywoodi sztárt játszik, aki a hotel legdrágább lakosztályát bérelte ki, és ott issza le magát barátai (pl. Bruce Willis :) ) társaságában. Enyhén illuminált állapotban egy őrült fogadás jut az eszükbe, de szükségük van egy józan emberre döntőbírónak, akinek a megfelelő pillanatban döntenie kell majd. Naná, hogy Ted lesz ez az ember, és neki el kell döntenie: ezer dollár és egy húsvágó bárd, vagy hagyja a fenébe az egészet... :) Kicsit lassan, körülményesen épül fel a sztori, de a vége nagyon ütős. :) (9/10)
    Összességében azt kell mondjam, hogy a film tkp. nem rossz, de csak az tudja majd értékelni, aki kellően kitartó és átszenvedi magát az első két epizódon. Nem adok össz-értékelést, mert csalóka lenne. :)

U.i.: Az első rész tkp. átpörgethető, a második részből a feleség feltűnik még a negyedikben, de szerepe elhanyagolható. Szóval kinek-kinek ízlése szerint. :)
  • Sephi
    Jo , egy laikus szemeben ez talan nem valt ki semmit. Nem szidni akartam mert velemenyem szerint is zsenialis volt. Nekem pl megvan az osszes National Geografic peldany meg a nyolcvanas evekbol is... es majig elovszem oket hogy csodalhassam azokat a kepeket... hihetettlen.
  • Istencsászár
    Apokalipszis most Rendezői változat

15/10

Akció,dráma,háború. Fenomenális film.
  • Blasta
    Ja és Sephi, most még igen finoman fogalmaztam...
  • Blasta
    Hát...
    SZtem ha ezt a filmet csak fotómániákusok tudnák CSAK értékelni, közel nem lett volna világszinten ilyen sikeres. Egymás után énis tudok képeket lejátszani, ettől még nem fogok ilyen hatást elérni.

Bcrics:
    A film a Földről, az emberiségről mesél. A természeti csodákról, és az ember által kreált "csodákról", az ember különös, bizarr, beteges és megható természetéről. Gyönyörű és felzaklató képek és zene, cselekmény és párbeszédek nélkül. Komoly darab.
  • Blasta
    Márminthogy FÉLIG közéjük tartozom, na :DDD
  • Blasta
    Kamera által homályosan
    (Scanner darkly)
    ---------------------------
    8/10

Nagyon rendben volt a film. Olvastam valakitől, hogy zavarosak voltak a köztes kis epizódok, illetve néha leült a film, hát szerintem semmi gond nem volt vele. A kis szotrik, történések mind rendben voltak, mindent értettem és nagyon tetszett. Jóval elvontabb, kuszább cselekményre számítottam de szerencsére nem ilyen volt. A grafikai megvalósítás magáért beszél, nagyon pöpecül csinálták meg. Robert Downey és Woody Harrelson ÜBERALLES, imádom őket mikor ilyen elszállt barmokat alakítanak (nyilvánvalóan, valós énjükből fakadóan nem esik nehezükre eljátszani :DDDD), Keanu pedig a szokásos álmosító formáját hozta.
    A film vége erős, nagyon bejött.
    Mint film (és nem mint animációs film) nálam bekerült a kedvencek közé.
    Egy kis akciót eltudtam volna máég képzelni benne, de csak egy csipetnyit :D
  • Sephi
    Semmi. Csak kepek. Aki fotomaniakus az tudgya csak ertekelni.
  • bcrics
    a film miröl mesél?
  • Sir Quno Jedi
    Mer?! Mióta lettél organikus-e!
  • Blasta
    Baraka
    -------
    10/10

Gyönyörű, felkavaró, csodálatos, elgondolkodtató, szomorú, vidám.
    És utána egy kicsit szomorú voltam, hogy közétek, az emberi fajba tartozom.
  • I.C.ram
    Ja igen, mert Európában játszódik ugye, ahol Hostelek vannak :) Viszont a magyarok, hangsúlyozva a film hovatartozását (szellemi szinvonalon) adták neki az amerikai megfelelőt :D
  • SASboy
    Első a szerelem
    Könnyed kis romantikus vígjáték Uma Thurmannal. Nekem bejött. 7/10

Tapló Télapó
    Tegnap szinkronosan néztem. Hát feliratosan sokkal jobb volt, de így is megér egy 7/10-t.
  • CSOCSO
    a lenyeg hogy a film miatt mondtam.. amugy ha jol tudom amcsiban is hostel a cime a filmnek...
  • luckyboi
    Children of Men - 10/9 - csak a kezdeti lassúság miatt nem kaphatott 10est, óriási sci-fi, világvége-balkáni hangulattal, el kell olvasnom a könyvet is. Ja és hogy Michael Caine egy füves papát játszik az meg külön poén.
  • I.C.ram
    Ja. Hostelnek hívják a low-budget-es szállodákat :) amerikai megfelelője a motel. :P Innen is ered, hogy a Motel című amcsi szarkupac filmnek itthon a Hostel nevet adták.
  • Dynamic
    ???Ezt most nem értem.A hostel egy szálló fajta.Olyan mintha azt mondanám apartman, szálloda stb.Angliában írországban pl. elég sok hostelben lehet megszállni.Bár nagy részük igénytelen, munkásszálló fíling.Szerintem az sem hostel nevű hotel volt, hanem egy hostel.
  • CSOCSO
    lol. ma voltam south beachen.. az egyik hotelt ugy hivjak hogy hostel:D
  • Dynamic
    -=The Host=-

Nagyon dícsérték a filmet, én azért annyira nem voltam elragadtatva tőle.Az alapszituáció a Godzillához hasonló bugyutaság.Egy rahedli formaldehidet öntenek a folyóba, minek következtében létrejön egy nagy csúnyaság, ami természetesen emberekkel táplálkozik.A film műfaját nem igazán tudom besorolni, de horror a legkevésbé.Összevissza váltakoznak a különböző dramaturgiai elemek.Néha dráma, néha vicceskednek, meg idétlenkednek, néha akció stb.Furcsa, hogy egyes jelenetek néha kapkodósnak, meg lezáratlannak tűnnek az adott pillanatban.A színészek jelentéktelenek, a főszereplő meg egy balfék és kicsit idegesítő is.Lehet, hogy páran most azzal jönnének, hogy nem nekem való, mert ez nem az a tipikus amcsi szemét.Mindegy, én azért nem fogok álszentül hanyatt esni, csak mert ázsiai amiben néha hatásvadász módon drámázgatnak és nem valami amcsi "egybites" akció.
    5/10
  • Sephi
    The Black Dahlia -

Elso 35 perc utan belealudtunk.

The Ilusionist -

Borzalmasan lassu film... BORZALMASAN. Nem rosz de lassu.

Open Season -

Ez meg gyerekeknek sem merem ajanlani annyira rosz.

• I.C.ram
    11:14:

Nagyon érződik rajta a low budget szag, ennek ellenére tetszett. Olyan Fargo-s volt az egész hangulata (történetnek semmi köze hozzá). Olyan érzése volt az embernek végig, mintha a legnagyobb kisvárosi balekokat válogatták volna össze :)

Taxidermia:

Hát No comment. Annó láttam a Hukle-t is, az is hasonló elmebaj volt, viszont úgy ahogy bejött mindkettő. Kb ugyanaz a lényeg mint a Hukle-nél, tehát mindenki aberrált a filmben :D Vannek benne elég húzós jelenetek, amiket eddig filmen még nem nagyon lehetett látni ilyen dózisban :) Ken Park ehez képest gyermekmese. Karakterek nagyon jók benne viszont, és jó szereplők is játszák el, pedig a többségük (legalábbis tudomásom szerint) eléggé kezdők.

Renaissance: Baromi szépen megrajzolt francia rajzfilm. Kicsit Cíberpunkos az egész, pedig elvileg semmi köze hozzá. Történet is jól össze van rakva, van benne nyomozás, rejtély, akció, románc, dráma, stb :) a vége sem az a tipikus sablon ending. Egyetlen baja volt talán, hogy néha kicsit sok benne a semmitmondó cselekmény, bár abszolút nem ésrevehető annyira.
  • Calver
    Triple vagy Semmi (Ocean's Eleven) - 7/10
    kellemes filmecske, sajnos a "húbazdmeg"-et túl sokáig készítik elő h igazi "húbazdmeg" legyen

Shrek 2 - 7/10
    rommá röhögtem magam rajta "enyhén" spiccesen, bár egy 8-ast már nem ér meg
  • Kandurex
    Eragon

(picike spoilerke, nem vészes, de tényleg)

Jó kis sárkányos - fantasy amiből sajnos szűkölködünk :( Ezért nem húzom le,...:) Na, jó, nem rossz film. Csak azt sajnálom, hogy Azúr sárkány Safira, jobban örültem volna egy Black -nek,..
  • Bucser
    Rocky Balboa

Nekem tetszett.. MOndjuk nincs olyan jó mint a we are Marshall de nagyon jól lettek kiemelve részek az előző részekből aláfestésnek visszaemlékezésnek. tetszett... Szép lezárása egy nagyszerű sorozatnak:)

8/10 : A Pár klisé miatt de összességében egyszer-kétszer nézhető
  • desigo
    -Elvitte a víz 7.5/10

A történet tetszett csak a karakterek nem igazán.

-Amerikai pite 5 6/10

Kicsit erőltetett volt egy-két rész.A törpék meg looool:)

• Bandee1987
    Mad Max 2-3

Jó filmek voltak, bár a 3. részben a gyerekekről szóló részt elég értelmetlennek találtam.

2: 8/10
    3: 7/10