[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A remény harcosa
IMDB-n véletlenül rossz filmet néztem, amire 2.8 pontot adtak. Na mondom, ennyire szar filmre én nem fogok elcseszni két órát, aztán azé letöltöttem a bemutatóját és a zene tetszett, mondom akkor már csak azért is megnézem.
Nem szeretem, sőt! utálom a sport filmeket, de ez vmi kegyetlen jó. A film legvégén már remegett a lábam az izgalomtól:D egészen a legvégéig nem lehet biztosan tudni ki nyer. a zene szintén 5ös, fényképezés jó, ami nem tetszett, hogy amikor eltörik a bordája, akkor ilyen röntgen képpé alakul át az ember, azt úgy mutatják ahogy törik a csont. a vágás átlagban jó, 1-2x borzalmas, 1-2x meg kiszaladt belőlem egy "baszd meg" olyan jó megoldást van benne. Russel nagyon jól játszik, főleg amikor a megszégyenülést kell eljátszania. 5ös.
8.5/10 a néhol szar vágás miatt, meg sport film lévén nem igazán lehet többször megnézni, hisz tudod ki mikor nyer, már nem izgi. meg Zellweger se hozta ki magából a maximumot.