[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-=The Host=-
Nagyon dícsérték a filmet, én azért annyira nem voltam elragadtatva tőle.Az alapszituáció a Godzillához hasonló bugyutaság.Egy rahedli formaldehidet öntenek a folyóba, minek következtében létrejön egy nagy csúnyaság, ami természetesen emberekkel táplálkozik.A film műfaját nem igazán tudom besorolni, de horror a legkevésbé.Összevissza váltakoznak a különböző dramaturgiai elemek.Néha dráma, néha vicceskednek, meg idétlenkednek, néha akció stb.Furcsa, hogy egyes jelenetek néha kapkodósnak, meg lezáratlannak tűnnek az adott pillanatban.A színészek jelentéktelenek, a főszereplő meg egy balfék és kicsit idegesítő is.Lehet, hogy páran most azzal jönnének, hogy nem nekem való, mert ez nem az a tipikus amcsi szemét.Mindegy, én azért nem fogok álszentül hanyatt esni, csak mert ázsiai amiben néha hatásvadász módon drámázgatnak és nem valami amcsi "egybites" akció.
5/10