106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gettobuxa
    shop stop 2-t néztem az imént :D
    mikor fikázza a gyűrűk urát, azon beszartam :DDD
    hozzáadás a kedvencekhez, az első rész mellé :)
  • Mike at home
    nem értek egyet
    jók a szinészeink
    ha a dialógusok szarok, mesterkéltek, arról nem a szinész tehet hanem a dramaturg és a rendező
  • Mike at home
    vannak jó magyar filmek, de azok azok, amelyek fel merik vállalni miért is készültek. másrészről szeretünk bülcselkedni, ott is amikor nem kéen. illetve soxor szar a forgatókönyv, dilettáns az egész
    de az abszurdban jók vagyunk
  • Gladiator
    tudom, attol meg nem tetszett. pokember is kepregenyadaptacio, megis tetszett egy picit.
  • Seten

Azért azt tudod, hogy ez a film egy képregény-adaptáció?!

• Gladiator
    Ghost Rider

Haaat... Nem az en stilusom a film. Kicsit ilyen Underground style. Mikor eloszor hallottam a sztorirol, akkor azt mondtam, hogy tuti nem nezem meg, mert hulyeseg. Aztan meg megneztem a bemutatot, ami kicsit igenyesnek tunt, meg mondom Cage jatszik benne, annyira rossz nem lehet. De. Pont olyan melyenszanto film, mint ami a cimebol is sejtheto.
    Ami tetszett benne, az a siraso (?) hangja, a CGI nagyon durvan jo, bar kivancsi vagyok mikor sikerul mar kifejleszteni egy normalis blue/green box technikat. Na meg a legeslegjobb a csaj cickoi.

3.5/10
    unalmas, am latvanyos.

U.i.: az elozo postban elirtam. Nem unseeNable, hanem unseeable. Bar imdb a helytelent is megtalalta.
  • Gladiator
    Unseenable

Tegnap elmentunk a Ghost Rider ejfeli vetitesere, de hogy-hogy nem, nem volt mar ra jegy, de ha mar annyit kocsikaztunk miatta, gondoltuk megnezunk valamit.
    kivalasztottuk ezt a remeket, akirol senki semmit nem hallott meg.
    Beulunk, kiderul, hogy egy Thai film. Na fasza. Ja, es elmeletileg horror lenne. A parbeszedek kb. ilyen magasroptuek voltak:
    -Szeretlek.
    -Sajnalom, most el kell mennem.
    -Ne!
    -De...
    Aztan a filmbol megtudhatjuk, hogy egy no tobb mint 1 evig terhes. Csaj beszelget a baratnojevel, kerdezi igy a baratno:
    -A ferjedtol estel teherbe?
    -Igen, de ez is mar egy eve volt...
    Es a csaj meg mindig terhes:D Ahoz kepest, hogy 3 honappal tulhordta a gyereket, meg rohangalni is tudott utana. Mondjuk ebben a parbeszedben nem vagyok biztos, mert epp aludni probaltam, csak annyit lattam, hogy a csaj mondja, hogy mar egy eve elment uzleti utra a ferje. Na mind1.
    A horrorisztikus reszek kimerultek abban, hogy mutatjak a csajt elolrol, kicsit alrebb csuszik a kamera, es lathatjuk, hogy mogotte all egy szellem. Itt meg alanyomtak egy ijesztos hangot, azt kesz.
    Szanalmas volt az egesz, na...
    Mind1, most megyek, megnezem a Ghost Ridert. Eredetileg azt is faszsagnak tartottam, de a bemutatoja egesz tetszik.

A film 0/10

Lol, viszont latom imdb-n 7.9-et kapott a film. Haha...
  • Nyiri
    Atment Scifibe? Tesla annakidejen olyan dolgokat muvelt ami tenyleg scifibe illo volt :)
  • Bandew
    Nem te leszel az első. :)
  • Kmarha
    Jól van nem akartalak kifaggatni minden részletért, tudom hogy nem flameből mondtad :)

viszont lehet nekem újra meg kell néznem, mert úgy rémlik egy perc sem volt, amin behaltam volna, az egész tetszett. Igaz jó pár üveg sör után volt. No teszünk egy újabb probát, azt max annyit mondok hogy rossz az ízlésed ;)
  • Bandew
    Hát nem sokat. :-)
    Oké egy-két részen nevettem, de amúgy nagyon lefárasztott.
    A stílusa másolt, erőltetett és elmondhatatlanul fellengzős.

A legjobban a szatyros "Soha nem láttam még ilyen szépet!" jeleneten akadtam ki, meg a "Verem a farkam a zuhanyzóban, húúú de durva!!!" képsor is ledöntött. Nem tom, egyszerűen csak nem szeretem ha egy film ennyire magyarázós, okoskodó, lelkizős, meg látni rajta, hogy "Igen, ez a film oscar díjat fog kapni!". Kb úgy vagyok ezekkel, mint a tini-vígjátékok nélkülözhetetlen kaki poénjaival. Persze nem akarok megsérteni senkit, tudom, hogy sokan szeretik, meg tényleg voltak jó részei a filmnek! Csak én egyszerűen nem bírom az ilyet. A K-Pax volt a másik hasonló élményem, bár az egy fokkal jobb volt. Szegény Kevin Spacey nem mindig éri el nálam a kívánt hatást.
  • Kmarha
    Mi meg azt nem értjük mit nem szeretsz te benne :)
  • Bandew
    Amúgy:

THE PRESTIGE

Tök jó volt! Kb ennyi!
    Tényleg tetszett, nem is nagyon róhatok fel neki hibát, de nem az a film amit mégegyszer megnéznék, pedig azt már ennél jóval rosszabb filmek is elérték. Nem tom... Pedig tényleg tök jó!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami azért nem tetszett az az, hogy az a szerkentyű tényleg működött! Aszittem lesz valami faja kis trükk, erre belegázolt a film a sci-fi témába.

8/10

THE PARFUME

Évek óta vártam már ezt a filmet és az igazat megvallva kicsit féltem megnézni. De nagy megkönnyebülésemre a film nagyon is jól sikerült! Sőt a Gyűrűk Ura óta nem láttam ilyen jó adaptációt! Tetszett, hogy a színek élességével voltak kihangsúlyozva a szagok, szinte már én is éreztem, igazán szép film lett. A vége viszont nem tetszett, de ez még nem teszi tönkre az összképet. A főhős csóka egész jó volt, de az arca sztem túl "jóindulatú" volt, ami nem egészen passzolt a képbe, de hát sebaj, a mai világban tök alap, hogy nem alkalmaznak ronda színészeket, max elcsúfítják a szépeket. Ez tök gáz, de ez van!

8/10
  • Bandew
    Hmmm...
    Hát én spec olyannyira kibuktam azon a filmen, hogy ihajj.
    Őszintén megvallva halvány gőzöm sincs, mit szeretnek rajta annyira az emberek.
  • CSOCSO
    Barnyard - volt egy ket poen de szvsz nagyon ratyi
  • desigo
    nézd meg nyugodtan tényleg jó:)
  • REALista
    Haverom már egy hete fáraszt hogy nézzem meg mert rohadt jó a film!:DDD
  • jefferson83
    Leoról jut eszembe, megnéztem a téglát. Ebben tényleg jól játszott és a film is jó volt. 7,5/10
  • Kmarha
    wow.. a nagyvilágból tőled olvasom az első oltást a filmről :DDD
  • Sephi
    Blood Diamond -

Hmmm... lehet olyasmit mondani egy filmre hogy szanalmas? Plane hogy Oscar dij? Leonardo legnagyobb alakitasa? Mi...? Hogy o a rambo? A halhatattlan? Es a vegen ugy liheg mintha egy rekedt kecske lenne? Az a teny hogy a meghato jeleneteknel , a klisek miatt konnyekkel rohogtunk? 143 perc?

Egy szo. ELSZOMORITO 1/10
  • Iori
    The Curse of The Golden Flower:
    5/10

A film maga eléggé gáz, nem szól szinte semmiről. A színészek kitették magukat és a kosztümök, harcjelenetek, képi világ egyszerűen :O.
  • Gladiator
    attol meg lehet jo, hogy nekem nem tetszett. szoval az emberek nagy reszenek tetszett, csak nekem mas a velemenyem.
    bar az is igaz, hogy az azsiaik nagyon amerikaiak akarnak lenni. szoval kinezem beloluk, hogy a sok kis kinai/japan telinyomta 10-essel, hogy az o filmjuk is az amerikai filmek kozott legyen.
  • Lipi1980
    Torta - 9/10

Hát igen! Ezen filmen nagyon érezhető, hogy Matthew Vaughn-nak igen sok köze volt a Ravasz, az agy, és a két füstölgő puskacső-höz, és a Blöffhöz! Legalábbis produceri szinten! És hogy érdemes volt-e külön rendezésbe fognia? Szerintem igen!
    Rendesen összekutyult történet, frappáns szövegek, drogügylet...

Egyetlen hibáját tudnám megemlíteni a filmnek, hogy nagyon hiányoztak belőle azok az arcok, akik a Blöffben és a Ravasz...-ban szerepeltek (Jason Statham, Vinnie Jones, stb.)
  • Dynamic
    Az imdb-n mindig elájulnak az ázsiai drámázgatásoktól.Meg a trailerek is sokszor beszopatnak.Én azt hittem a Host is kőkemény Godzilla-szerű eksön múvi, közben meg egyáltalán nem az.Inkább dráma,akció,vígjáték.Bár ha már a vígjátéknál tartunk, a repülőteres "veszekedő" jelenet vérciki.A szereplők meg szót sem érdemelnek.Valahogy annyira jelentéktelenek a főszereplővel az élen, mint egy brazil sorozat legutolsó statisztái.
    Az ázsiai film mániások dícsérni fogják, de szerintem harmatgyenge.
  • CSOCSO
    hm.. imdb-n meg hetes felett van.. nah ezert mondtam nemregen hogy az imdb tele van fasszagokkal..szar filmek oszt 7-8 pontokat kapnak.
  • Gladiator
    hat o ize...
    repulon az azsiai filmek reszen talaltam ra, megneztem. Azt hittem vmi kis B kategoris csak kinaban vetitett film. Annyira nem volt rossz. Na, de hogy nemzetkozileg is menjen mindenhol, az szerintem kicsit tulzas.

szentem olyan 3-4/10
  • CSOCSO
    Host c. filmet latta vki?
    imdb

sajna nemtom leszedni de nagyon szivesen meglesnem.

trailer
  • wesker24
    Hja nekem is tetszett a Crank de a befejezése szerintem is egy nagy baromság volt nálam is csak 10 -ből 7-et kap a rossz film befejezés miatt !!!
  • CSOCSO
    hat.. ja.. max 7.5.. de inkabb 7
  • I.C.ram
    Hát nekem a Crank nem volt több egy átlagon felüli eksönnél. Nem láttam benne sok fantáziát. Nálam max 7/10
  • Kmarha
    hát igen, a vége nagyott rontott számomra is a filmen, de aztán túltettem magam rajta :D Tiszta videóklipp az egész film lényegében! :D újszerü, tetszett! :D És a színészt még jobban csípem ezek után mint eddig.
  • fifi
    Crank

Ha tavaly látom, sztem nálam ez az év mainstream filmje... Az egészben kábé három perc lelassulás/nem üresjárat!/ van. Jason Statham meg eleve a szívem csücske, mert egyrészt pont úgy néz ki mint az öcsém, másrészt szerintem egy igazán szuggesztív figura. Ezt a szerepet is szinte rá írták, bár a szinkronszínészeket kiválogató emberrel azért elbeszélgetnék...
    A film befejezése gagyi/látvány/, de a történet szempontjából így jó...
    9/10
  • Kmarha
    Én a vizilovakkal vagyok: hát mit mondjak, van még aki nem látta? :D egyszerüen hatalmas :)

Különben dühbe jövünk: a Különben megint dühben jövünk az egyik kedvencem. És valahogy a sima dühbe jövünket nem láttam még soha. Gondoltam most bepotlom. Imádom Bud Spencer minden filmjét.. de ez kicsit lapos volt. Lapos, erőltetett és hosszú. Voltak benne hatalmas poénok, valamint az edzőtermes bunyónál jobb verekedést még nem láttam egy filmjükben sem. Nagyon összehozták. De a film többi részébe inkább csak úgy bele-bele tekertem.

Most jön a rongyosra nézett Kincs ami nincs :)
  • Prof William
    Űrgolyhók nekem klasszikus volt. Szerintem nagyon jó. Rongyosra néztük a akit main megvolt. De nemrég megvettem DVD-N!

Nekem 8/10 mert egy kcisit azért már megfakította az idő.
  • Voltan
    "Erik a Viking - 6/10
    tipikus Terry Gilliam ahogy eddig megfigyeltem. szürrealisztikus, ködös, elvont, elcseszett poénokkal, de nekem spec bejön a stílusa "

Az érdekes, merthogy köze sincs Gilliamhez. Talán Terry Jonesra gondoltál, nem?
  • badsco
    Tizenhárom nap - Kevin Costnerrel. Hát egész jó volt, habár volt sok unalmas rész is. Kicsit komoly lehetett akkoriban a szitu. (utána elolvastam a mult-kor.hu-n az akkori magyar újságcímeket. Hát lehet dölni a röhögéstől, főleg az ilusztrációkon. Kicsit sem pártközeli :D )
    10/7

Kútfejek - erre csak ennyi: jesszusom. Hányszor lehet még ellőni a villanyt leoltjuk és röhögünk utána poént.
    10/1

• Calver
    na még egyet...

Erik a Viking - 6/10
    tipikus Terry Gilliam ahogy eddig megfigyeltem. szürrealisztikus, ködös, elvont, elcseszett poénokkal, de nekem spec bejön a stílusa
  • Calver
    újranézős időszakot tartok... nézzük utóbbi termést:
    Űrgolyhók (Spaceballs) - 5/10
    az újranézés ötlete grízestésztáról és a rárakott eperdzsemről jutott eszembe, mégpedig mert van egy ilyen magyarra lefordíthatatlan poén a filmben, ez persze úgy a legjobb ha az ember szinkronosban nézi... pocsék szinkron, lefordíthatatlan szóviccek, és bár maga a film egy mókás baromság, de semmi extra.

Ford Fairlane kalandjai - 9/10
    "Zozouval társalogni olyan volt mint sajtreszelővel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
    kegyetlen. röviden és tömören.

Monty Python: Az Élet Értelme - 9.5/10
    kb huszadszorra. egyszerűen mindig végigröhögöm, annyira morbid az egész film. "Every sperm is sacred, every sperm is good..." sztem Monty Pythonék messze legjobb filmje.
  • Seten

Igen, végül is annyira balfasz film, hogy lehetetlen nem röhögni rajta.

Azért azt említsük meg: Benchwarmers = Lúzer SC

• luckyboi
    Parfüm

Kellemes csalódás.A könyv után rosszabbat vártam. Néhol jobban is részletezhetett volna, pl a hegy gyomrában, de alapjában véve jól sikerült.

10/8