1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Unseenable

Tegnap elmentunk a Ghost Rider ejfeli vetitesere, de hogy-hogy nem, nem volt mar ra jegy, de ha mar annyit kocsikaztunk miatta, gondoltuk megnezunk valamit.
    kivalasztottuk ezt a remeket, akirol senki semmit nem hallott meg.
    Beulunk, kiderul, hogy egy Thai film. Na fasza. Ja, es elmeletileg horror lenne. A parbeszedek kb. ilyen magasroptuek voltak:
    -Szeretlek.
    -Sajnalom, most el kell mennem.
    -Ne!
    -De...
    Aztan a filmbol megtudhatjuk, hogy egy no tobb mint 1 evig terhes. Csaj beszelget a baratnojevel, kerdezi igy a baratno:
    -A ferjedtol estel teherbe?
    -Igen, de ez is mar egy eve volt...
    Es a csaj meg mindig terhes:D Ahoz kepest, hogy 3 honappal tulhordta a gyereket, meg rohangalni is tudott utana. Mondjuk ebben a parbeszedben nem vagyok biztos, mert epp aludni probaltam, csak annyit lattam, hogy a csaj mondja, hogy mar egy eve elment uzleti utra a ferje. Na mind1.
    A horrorisztikus reszek kimerultek abban, hogy mutatjak a csajt elolrol, kicsit alrebb csuszik a kamera, es lathatjuk, hogy mogotte all egy szellem. Itt meg alanyomtak egy ijesztos hangot, azt kesz.
    Szanalmas volt az egesz, na...
    Mind1, most megyek, megnezem a Ghost Ridert. Eredetileg azt is faszsagnak tartottam, de a bemutatoja egesz tetszik.

A film 0/10

Lol, viszont latom imdb-n 7.9-et kapott a film. Haha...