[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Amúgy:
THE PRESTIGE
Tök jó volt! Kb ennyi!
Tényleg tetszett, nem is nagyon róhatok fel neki hibát, de nem az a film amit mégegyszer megnéznék, pedig azt már ennél jóval rosszabb filmek is elérték. Nem tom... Pedig tényleg tök jó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami azért nem tetszett az az, hogy az a szerkentyű tényleg működött! Aszittem lesz valami faja kis trükk, erre belegázolt a film a sci-fi témába.
8/10
THE PARFUME
Évek óta vártam már ezt a filmet és az igazat megvallva kicsit féltem megnézni. De nagy megkönnyebülésemre a film nagyon is jól sikerült! Sőt a Gyűrűk Ura óta nem láttam ilyen jó adaptációt! Tetszett, hogy a színek élességével voltak kihangsúlyozva a szagok, szinte már én is éreztem, igazán szép film lett. A vége viszont nem tetszett, de ez még nem teszi tönkre az összképet. A főhős csóka egész jó volt, de az arca sztem túl "jóindulatú" volt, ami nem egészen passzolt a képbe, de hát sebaj, a mai világban tök alap, hogy nem alkalmaznak ronda színészeket, max elcsúfítják a szépeket. Ez tök gáz, de ez van!
8/10