106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Who Killed the Electric Car? -
kommentek nélkül
The Pursuit of Happyness 6/10
The Holiday 8/10
John Tucker Must Die 7/10
Szabadság, Szerelem 8/10
My Super ExGirlfriend 5/10
Egész jó filmek voltak. -
A sziki szökevény nagyon állat film,de torrenten nem találtam :(
A Scary Movie 4 pedig nagyon ütött.Ha valakinek azok a poénok nem voltak jók,akkor nagy fakalap lehet. -
na pár példa...de mondjuk film közben jobban hat:D
"- Chili, ez a járgányod?
- Igen a hibridek Cadillacje.
- Nem kicsi neked?
- Környezetvédő vagyok.
- 3 litert fogyaszt százon.
- És hogy gyorsul?
- Aki fontos, megvárják."
"- Helló! Mit hoztál?
- Pizzát.
- Az urnában, te zseni.
- Ja, ez Tommy."
"-Tommy gyilkosa látott téged.Aztán a képedet az újságban, és|ide küldte babahajút, hogy kinyírjon.
- Míg várt, depresszióba zuhant, és|hátba lőtte magát?
- Mondasz valamit."
"-Van olyan, amit vágsz?
-Oké.
-Kopj le.
-Minden zsír?Megdumáztuk, Durca Joe Lecsó.Te vagy a császár.Tisztellek azért, hogy nem tisztelsz. Becsszó.
-Soha nem szólíts Durca Joe Lecsónak.
-Csak becézlek...
-Nem tetszik.
-Találkozunk a Mayanban, Loop.Bírlak, pókerarcú pusztító!
-Legközelebb pirosban gyere."
"-Vadiúj szerkóm van, és hozzá csillogó piros cowboycsizma...
-Új fotókat is csináltattam.
-Tudok egy monológot a "Hajrá csajok"-ból.
-Hát akkor halljuk.
-Irány az országos hajrálány bajnokság!
-Mi ez, kenőpénz?
-Hogy lehetsz ilyen genya?
-Csak kiállok a csajokért.
-Én pedig csak jót akarok.
-Igazán?|Ha jót akarsz,bizonyítsd be!
-Bebizonyítom, nyugi!
-Nyugis vagyok.
-Vége.
-Más monológot is tudsz?
-Nem volt rossz, de ne feledd,a monológban nincs párbeszéd, csak egy szereplő beszél.
-És összefüggő szöveget mond.|Az se ártana, ha férfit alakítanál.
-Énekelsz is, ugye?
-Ja, Raji rendezte a klippet.
-A helyedben azért egy kicsit férfiasabb dalt választanék."
-Értem. Jó, kösz.
-Lássuk a szemöldök-dolgot!
-Nézz oda.- Nahát, ügyes!
-Mikor hívsz?
-Majd, ha csörög a telefonod.
-Itt hagyom a kazit.|Van otthon másik.
-Kösz. -
Jah igaz a rock-os oltozkodos poen jo volt :D -
Nem rossz indulattal irtam. Tenyleg erdekel. -
pölö vince vaughn szerintem eszméletlen volt...vagy ahogy the rock előadta a szemöldökemelését, és egyáltalán ahogy adta a buzit...vagy amikor vette a kék ruhát piros csizmával...vagy amikor chili szopatta a gangstákat folyamatosan...a ruszkikról nem is beszélve...a gangsta főnök meg az idióta sógora...
de mondtam, nem vagyunk egyformák oszt annyi...nekem tetszett neked,nektek nem... -
Ne kezdjük ezt már megint. :(
Tetszett Neki, Neked nem, slussz. Tovább. htx -
De min rohogtel sirva? Irjal par peldat mert en el nem tudom kepzelni mi volt abban annyira vicces. -
nem azt mondtam hogy a világ legjobb filmje, hanem azt hogy az abban levő poénokon ÉN sírva röhögtem...és ha tovább nézed amit írtam akkor az is lejön, hogy minimum a be cool...mindegy, van akinek ez tetszik van akinek meg a fosós szarós "vígjátékok"...szerencsére nem vagyunk egyformák -
Jah az zene az ultrabrutal. LOTR II -nek a trejlerebe is az vala :P -
Be cool? Sirva rohogni? Hat... -
Hát azzal szerencsére nincs gond :D
A filmben alapból a zene az ami istentelenül megfogott. Utána meg a történet huh. Imádom azt a filmet :D -
A másik meg:
"Nézd.... MENEDZSER!" :D:D:D:D -
A Be cool szar viszont az első része a Get Shorty az kurva Jó!!!!! -
már tervben van..az a faszi egy vadállat :D...vannak a chellos reklámjai, mekkorák már:D..."ha megyek akkor ehetek":DDD -
Seten #29901
Ha szereted a Szőke filmjeit, akkor ajánlom a
HASUTASOK-at
Hétfőn néztem, végigröhögtem.
-
A be cool szerintem sem valami nagy szám!Ha jól emlékszem nem is néztem végig...:D -
fura az ízlésed, ha a be cool szerinted ótvar a kiscsávóban meg találtál 1-2 poént, persze nem vagyunk egyformák -
be cool??!! jesszusom az a film. Csak azer neztem tovabb fel oranal, mert mondom ha mar 30 percet elkurtam ra, akkor most mar vegig nezem, hogy legalabb elmondhassam, hogy lattam. Valami eszmeletlenul ratyi baromsag. fujj.
Scary Movienak az elso az egyetlen jo resze, masodikat 1-2x meg lehet nezni, 3-at haverral benyomva, 4-re kar volt penzt kolteni...
Szvsz a csupasz pisztoly az aminek mind a 3 resze jo lett, meg a hozza hasonlo sziki szokeveny is ut. de tobb ilyen 4 reszes sorozatot nem igazan lehet mondani aminek az osszes resze jo lett. Talan meg a Baratok kozt
-
hálistennek egyikhez sem volt szerencsém...nálam a vígjáték az minimum egy be cool...na azon lehetett sírva röhögni...vagy a magyarok közül...bár nem kimondott vígjáték de azért van benne rendesen vigyorogni való..a kontroll... -
De a kifigurázásnak is van egy szinvonala, ami sztem folyamatosan csökkent a SM esetében is. -
Seten #29895
A "Szkeri Múvi"-ból pont az első kettő volt nagyon ratyi.
Egyébként itt mindegy hanyadik részről beszélünk mert mindig az újabb filmeket figurázzák ki.
-
Mármint a gyomor idézőjelben értendő -
Jó a gyomrod :) -
Én már vagy 3x megnéztem. Imádom azt a filmet :D -
Én nem is értem, mirefel csinálnak négy részt filmeknek.
Most belegondolva, egyetlen filmet nem ismerek, aminek a 4. része értékelhető lett volna.
-Halálos Fegyver 4, egy bárgyú hülyeség lett, közelébe nem ér az előzőknek.
-Alien 4, szintén nem említhető egy lapon az előzőkkel, gagyi akciófilmet csináltak belőle, még a 3. rész is simán tartotta a szinvonalat, de ez?!
-Batman&Robin, LOÁL :D
-Na, talán a Rocky 4 még vállalható talán
-Szkeri Múvi 4 szintén agyatlan fasság lett, a sorozat legszarabb darabja
-Star Wars: ez ugyebár nehéz dió :D Mert a negyedik rész a New Hope, ami ugye igazából az első és überallesz. A sorozatban készített 4. rész, az Episode I: The Fantom Menace, ami ugye már szintén megosztotta a társadalmat de még a rajongókat is
-Amerikai Pite 4 tudtommal szintén egy fosadék lett
-Különböző alacsonyköltségvetésű horrorfilmek sokadik folytatásairól már ne is beszéljek, igaz ezek közül keveset láttam, de tán a horrorrajongók sincsenek elámulva ezektől. -
"A vége felé viszont csak markoltam a karfát. Durvás. Tényleg érdemes megnézni! Ha másért nem, legalább azért hogy soha ne gondolj arra hogy most tűért nyúlsz!"
Én mióta megnéztem, nem kívánom többször látni, kurvára sokkoló a film vége. De szó se róla, kiváló film. -
írjon má' valaki bővebbet a taxi 4-ről...! -
VÉRES GYÉMÁNT (Blood Diamnd)
Na most értem haza a moziból. Nekem nagyon bejött, eléggé leamortizált. :)
A film eleje annyira kemény tréning volt, hogy csak bambultam magam elé és még le is izzadtam :) De izgalmas film az tény! A végefelé elő-előfordulnak giccsek, de lenyelhető szinten. De tényleg nagyon feszült voltam alatta végig, szal emiatt sok plusz pontot kap.
8/10 -
lol:D -
Taxi 4: egyszerüen félelmetes. Félelmetes hogy mit el nem tudnak adni egy névvel.
Crank: egy brutál videóklippnek elmegy. Talán az utolsó 5 percig még egész vicces kis akció baromság, csak valahogy a vége nagyon nem így kellett volna. Egyszer megnézhető.
Mulholland Drive: ehez még edzenem kell. Mind az egyszeri végignézéséhez, mint a megértéséhez. De azt hiszem ez jó :)
Rekviem egy álomért: hát a film nagyrészéig tényleg azt hittem hogy valami kis füves, drogos kis hülyeség. A vége felé viszont csak markoltam a karfát. Durvás. Tényleg érdemes megnézni! Ha másért nem, legalább azért hogy soha ne gondolj arra hogy most tűért nyúlsz!
Én egyiket sem nézném meg újra. Mit ezért, mit azért. Jöjjön a Hannibal Rising, hátha megváltoztatja az eddigi tematikát! :D (bár hogy erre a reagra ki volt kiváncsi, azt nem tom, de már elfér itt :D) -
taxi 4=erősen kerülendő, a mellékhatások elkerülése végett -
Filmek,amiket mostanában láttam,és erősen ajánlok minden filmőrültnek:
Rekviem egy álomért,Mulholland Drive,Crank.
Taxi 4-et látta már valaki? Vélemény? -
Hát amit leműveltek a reptéren(vagy vasútállomáson) a film elején, arról nem bírtam eldönteni, hogy poénnak szánják, vagy komoly lelki drámának, annyira gáz.Egyébként szerintem a legkevésbé comedy a film műfaja, én legalábbis egyszer sem röhögtem.
Mondjuk még azt sem értem, hogy miért pontozzák az egekig az összes ázsiai filmet, mint pl. ezt a szánalomhegy Hostot. -
lol :DDDDD -
lol
Remélem még játszhat sok jó filmben -
Miért, járni akarsz vele?
-
The World's Fastest Indian
Nagyon jó kis film ajánlom mindenkinek!
Azért remélem,hogy Anthony Hopkins az életben jobban néz ki mint a filmben! -
A japánok megőrülnek a habostortás - geg-es poénokért, amelyek a világ többi részén már rég kimentek a divatból. Náluk ez egyfajta nosztalgiázás, másrészt az ősi távol-keleti humor (egyik ága) is inkább ilyesmi. Gondoljunk csak pl. a régi "kungfu" filmekre (Jackie Chan és tsai), a túljátszott arcmimikára és idióta poénokra. :) A távol-keleti rendezők elsősorban a maguk környezetére készítik a filmeket, a világ többi részére ezekből elég kevés jut el, így minek strapálják magukat azzal, hogy európai szemmel is emészthetőre hozzák? Csak a nagy filmeknél csinálják ezt, ott nem is nagyon vannak efféle poénok (kivéve, ha direkt rájátszanak, mint pl. a Stephen Chow filmekben :) ).