1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Taxi 4: egyszerüen félelmetes. Félelmetes hogy mit el nem tudnak adni egy névvel.

Crank: egy brutál videóklippnek elmegy. Talán az utolsó 5 percig még egész vicces kis akció baromság, csak valahogy a vége nagyon nem így kellett volna. Egyszer megnézhető.

Mulholland Drive: ehez még edzenem kell. Mind az egyszeri végignézéséhez, mint a megértéséhez. De azt hiszem ez jó :)

Rekviem egy álomért: hát a film nagyrészéig tényleg azt hittem hogy valami kis füves, drogos kis hülyeség. A vége felé viszont csak markoltam a karfát. Durvás. Tényleg érdemes megnézni! Ha másért nem, legalább azért hogy soha ne gondolj arra hogy most tűért nyúlsz!

Én egyiket sem nézném meg újra. Mit ezért, mit azért. Jöjjön a Hannibal Rising, hátha megváltoztatja az eddigi tematikát! :D (bár hogy erre a reagra ki volt kiváncsi, azt nem tom, de már elfér itt :D)