106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Nem értem mi olyan hihetetlen abban, hogy egy gépkarabéllyal valaki aki kiképzett katona (ahogy emlékszem nem is akármilyen de ez nem volt részetezve a filmbe de látható a távcsöves jelenetnél is, hogy ő kezeli a mesterlövészfegyvert ergo lehet hogy mesterlövész volt) 20 méterről képes egy autó mögött álló másik személyt leszedni.

Másrészt egy embernek nyújt csak tiszta célpontot a zsarunak akit lelő. Tisztán látszik, hogy Pacino nem tudott rálőni a fák miatt. (ezt akkor látni mikor odafut a haldokló zsaruhoz és mutatják az ö szögéből az autót.)

Másik dolog egy tűzharc nem olyan, mint a doom hogy ahova lősz ott halál jár.... Lehet a drága rendőrünk izgalmában hamarabb hugyozza össze magát az első másodpercekben minthogy pontosan célbalőjön. Ennyi pont elég egy tapasztalt katonának, hogy kiszedje.

de ez csak szerény véleményem szerint. És most is tartom a véleményemet, hogy a Heat bankrablási és menekülési jelenete az eddigi legjobb CG nélküli üldözési és lövöldözős jelenet.
  • Seth
    háddejaz látványos cg, emmeg matinés ^^
  • Sephi
    Hat en velemenyem szerint is nem kellet volna eroltetni a TMNT-et de na... azert meg nem szanolom szvsz.
  • Gladiator
    még a legelején pl, mikor elkezdődik az egész pont azaz, hogy val kilmer teljesen szabadon van (a rendőr oldalról lövi, aki amúgy fedezékben vagy egy kocsi mögött) 2-en lövik oldalról, egyik sem talál, val kilmer meg a fedezékben lévő rendőrt egyből leszedi.
  • Seten

"95-ben milyen terroristák"?

1983 Beirut, USMC laktanya, 240 amerikai halott!

• Bucser
    A sofőrön nemvolt mellény. Mellesleg ha megnézed a részt a rendőrök közül általában az rogy össze aki valami hibát követ el. Deniro-ék fedezékről fedezékre rohannak fedezve egymást. A rendőrök meg össze vissza. Pacino-t is csak azért nem lövik le mert nem az autók előtt hanem mögöttük guggol.

Nem tudom szerintem a Heat során pont ebbe az utolsó lövöldözős jelenetbe nem lehet belekötni.

Kb ez olyan mintha a Bourne Identity autós üldözős jelenetén keresztül próbálnád bizonyítani, hogy mennyire lehetetlen. Pedig sok más elcseszett jelenet mellett az speciel kurva jó lett.
  • Gladiator
    ok, akkor most beégtem:D
    Viszont!:D Ok 4-en össze-vissza rohangálva leszedik az összes rendőrt (kivéve Al Pacinot), viszont a rendőrök fedezék nélkül képtelenek eltalálni őket. Az meg hogy a kocsit szarrá lőtték, de csak a sofőr sérült meg... nem bííírom az ilyet!
  • Bucser
    Val Kilmer által játszott srác a nyakán sérült meg, míg Tom Seizemore-t fejbe lőtték.

Nos igen.. ott valóban nem véd a mellény:)
  • Kmarha
    golyóálló lakk :D No most már engem is érdekel ez a film!
  • PetruZ
    A lakk, kérlekszépen, a lakk! Láttál te már lakkozott helikoptert? Na ugye!
  • Gladiator
    lol, tényleg:D
  • jefferson83
    Másik kedvenc jelenet, amikor az orvosnál a csaj elkezd rá lőni,mint atom, de hősünk leakaszt egy puhafa ajtót és tökéletesen felfogja vele a golyókat. A sztori kicsit később teljesedik ki, amikor ugyanezzel a fegyverrel a csajszi egy lövéssel leszed egy helikoptert. No comment Pedig az első rész jó volt...
  • Loál János #30349
    Ne feledd, hogy nem csak a Te generációd létezik. Egy újszülöttnek minden vicc új.
    Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy sok régi rajongó is megnézi ezt a ***t. :O)
  • Blasta
    Hja, 15 éve még okés, hogy hypolták.
    DE 2007-ben? KÖNYÖRGÖM!!!
  • Seth
    azért lesz szánalom,ahogy kinéz(láttál már belőle?), nem erőltetném én azt a CG-t,abszolút nem jön át a régi hangulata
  • Gladiator
    amúgy miféle terrorizmusról beszélek? ha jól tudom 93-ban már WTC-t robbantgattak...

a golyóálló mellényről meg annyit, hogy ugyan rég láttam már, de ha jól emlékszem azt a pasit aki a gyereket túszul ejtette a felsőtestén lőtték meg, meg a másik srác, asszem Val Kilmer (így kell írni?) is a felsőtestén sebesült meg.
  • Gladiator
    azért egy reptérre soha sem lehetett úgy bejutni, hogy csak lazán átmásznak egy falon.
  • desigo
    Beszélő róka?
    Nemááá komolyan?
    úúúúúúú
  • Sephi
    Van aki azon nott fel... a Vuk film is szanalom lesz mert van benne beszelo roka? Es meg baratsagos is?
  • schrank
    bankrablás kell meg golyóállóság ezt nektek
  • Bucser
    "Eleve az, hogy megszervezik azt a tökéletes bankrablást, csak 1 dolgot felejtenek el: golyóálló mellényt felvenni."

Heatben volt rajtuk golyóálló mellény.... Mit néztél te a csillagkaput?

"A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák"

95-ben milyen rohadt terroristákról beszélsz??? (jó voltak, de abszolút nemvolt jellemző amerikára terrortámadás és amiatti paranoia 2001 szept. 11-ig...)

És valszeg szrevették mert mikorra lelövik a rosszfiút már ott vannak a zsaruk.
  • Gladiator
    heat: szerintem rettenetesen unalmas, és hülyeség. Eleve az, hogy megszervezik azt a tökéletes bankrablást, csak 1 dolgot felejtenek el: golyóálló mellényt felvenni.

A másik meg a végén, amikor tök lazán bejutnak a reptér kifutójára. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor már rég ott lebzselnének a terroristák. Ja, és senki sem vette észre, hogy a repülők között rohangálnak.
  • Szolnokboy1
    nem is beszélve a szintén aktuális képregény hype-ról :)
  • REALista
    Ki szidja?Nekem is nagyon bejön a csaj.
  • barnie1990
    Elisha Cuthbert a nőideálom,szóval őt nem szidni!!!
    A szüzet szüntess amilyen ramaty film,annyira szeretem Elisha miatt.
  • Kmarha
    "Kedvencem a Szállítóból,mikor a kocsi aljáról leszedi a bombát. LOL!"

Hja, én eddig néztem a filmet, aztán kikapcsoltam. :)
  • REALista
    Elisha Cuthbert jobb!
  • Pheaper
    Viasztestek 8/10 a vége nagyon meglepő nekem tetszet a film Paris hilton is jóa benne (Y) :P de igazából nem hiszem hogy megfelel a horror minősitésnek talán 1-2 részen
  • barnie1990
    Kedvencem a Szállítóból,mikor a kocsi aljáról leszedi a bombát. LOL!

Amúgy én is szívesen kacsintok a régebbi filmek felé.A Rambo-t már rég meg akarom nézni,csak tartok tőle,hogy gáz lesz és primitív.Ez igaz?

Amúgy most következik a Ponyvaregény és a Halálsoron.Böööööööö...lehet irigykedni. :)
  • Sawyer2
    Rambo 3 6/10 az első kettő jobb volt..

Heat-Szemtől szemben 10/10 Gondolom nem kell bemutatnom Mr. Mann-t és a két főszereplőt.

A szállító 2 2/10 Nagy baromság az egész. A régi szép idők mikor még a 1 ment.....
  • gaben4
    HUH.Tegnap este elgondolkodtam hogy itt ez a sok mondern számítógépes jelenetekkel tarkított film és arra a döntére jutottam hogy mostmár valami régi,nagyon régi filmet kéne megnézni.Ezért jutott a választásom a HULLAJÓRA háááááát....... NEKEM: 10/10 szerintem iszonyatos király.
  • Kmarha

Na menj már a fenébe! :D Nézzél dokumentum filmet oks?! :D

Nekünk meg hagyd meg kedvenc mesénket :D (mondjuk moziba talán én sem mennék, de amerikába kicsit más a szokás, ott majdnem hogy heti program a mozibajárás egyeseknél :P)
  • Gladiator
    A mesét gyerekkoromban imádtam, még tininidzsa bábúim is voltak, ám szerintem is sok...
  • Blasta
    Nem fogom elmagyarázni, mi a szánalmas abban, ha egy népcsoport tódul a mozikba, melyekben olyan mutáns teknősbékákról szóló animációs film megy, akik emberi méretűek és ráadásul még NINDZSÁK is...

• barnie1990
    9 és fél hét - unalmas,izgatónak sem nevezném,nem ajánlom.Egy letűnt kor fantáziája,Basinger néni is egy utolsó kurvának néz ki benne.
  • Szolnokboy1
    én sem vágom Szánalmas, ha egy filmet többen néznek mint egy másikat?
  • REALista
    Ebbe mi a szánalom????
  • Harly18
    Testrablók (1993)
    Valamelyik nap ment a Viasat 3-on. Aki sz*r szinkront akar hallgatni, akkor ezt nézze meg. Ennél pocsékabb szinkront még életemben nem hallottam. Nagyon szívesen elbezsélgetnék a szinkronrendezővel, hogy ezt hogy gondolta. Annyira borzasztó volt, hogy 20-30 percet bírtam csak ki és nem is néztem tovább. A szinkronangok egyáltalán nem illenek a karakterhet, teljesen unott, hangsúlytalan volt az egész, volt oylan, mintha egy gép mondta volna, annyira rossz volt, nem is tudok mint mondani, teljesen sz*ar. Akinek esetleg volt elég lelki ereje végignézni, az leírhatná pár mondatban, hogy mi volt a filmben, mert alapból a szori érdekelt volna.....

-10/10
  • precision
    :))
  • Blasta
    szánalom